|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Wczorajsza zmiana.
CroppTown - 31-08-2009, 07:35 Temat postu: Wczorajsza zmiana. - osiągnięcie ceny maksymalnej blokuje możliwość dalszej licytacji
Hmm... Jak nie da się dalej licytować to znaczy, że i tak wygrałeś aukcje...
Nie lepiej by było jakby wprowadzić [Kup teraz] lub po osiągnięciu ceny maksymalnej aukcje zostały by automatycznie zakończone.
Legolass - 31-08-2009, 07:50
jeszcze nie teraz. ja np. co jakiś czas widzę błędy w limitach.
Mikstura Życia lv 5 s2 limit ceny 2,5k za szt, przy czym szt, kosztuję 5k w sklepie.
Walkmen - 31-08-2009, 09:15
Cytat: | Mikstura Życia lv 5 s2 limit ceny 2,5k za szt, przy czym szt, kosztuję 5k w sklepie. |
W ostatnim mieście to nie jest błąd bo ... można go tam kupić w sklepie. Jeżeli jest tak w innym mieście to proszę podać gdzie a będzie poprawione. Legolass napisał/a: | co jakiś czas widzę błędy w limitach. |
To nie są błędy (bardzo sporadycznie mogą się jednak pojawić) lecz ceny ustalone po przedyskutowaniu i przeanalizowaniu wielu danych oraz potrzeb i przekrętów graczy.
EdwinOdesseiron - 31-08-2009, 09:57
Walkmen napisał/a: |
W ostatnim mieście to nie jest błąd bo ... można go tam kupić w sklepie. Jeżeli jest tak w innym mieście to proszę podać gdzie a będzie poprawione. |
No to cena maksymalna powinna byś sklepowa. Wiele takich aukcji nie będzie, ale ... nie popadajmy w skrajności.
Oblivioner - 31-08-2009, 11:11
Myślę, że to dobra rzecz gdyż wiele osób robiło przekręty. Teraz może będzie takich sytuacji mniej
Hosh - 31-08-2009, 11:48
Z wszystkim co wyżej napisaliście się zgadzam, ale...
Gem ognia 1 np. z dwoma czy trzema gwiazdkami powinno "dać" się kupić bo od razu na 4 gwiazdkach gemu nikt nie zakupi w sklepie...
Alurab - 31-08-2009, 11:53
To zapewne po to aby zapobiec przemowom. Ale po co? Skóry dzika nie można kupić w sklepie ;p
A z tymi gemami to też trochę głupio, bo jak ktoś pierwszy raz robi res na maga np. na 200lv to nie będzie mógł gemu 6 5* kupić bo co? Bo w sklepie jest taki sam na 1*? ;>
Co do tematu.. Najlepiej by było gdyby aukcja automatycznie się kończyła po osiągnięciu max limitu
Shark - 31-08-2009, 12:11
Hosh napisał/a: |
Gem ognia 1 np. z dwoma czy trzema gwiazdkami powinno "dać" się kupić bo od razu na 4 gwiazdkach gemu nikt nie zakupi w sklepie... |
Dokładnie, to jakiś bezsens.
Ciekawe jak teraz ktoś kupi gem ofensywny 5 nabity na 5 gwiazdek?
Takie coś bije się przez 10-15 leveli...
Alurab - 31-08-2009, 12:14
Ja przeczytałem w jakimś temacie, że admin nad tym pracuje
putis - 31-08-2009, 12:18
Alurab napisał/a: | A z tymi gemami to też trochę głupio, bo jak ktoś pierwszy raz robi res na maga np. na 200lv to nie będzie mógł gemu 6 5* kupić bo co? Bo w sklepie jest taki sam na 1*? ;>
|
No właśnie.Mam 10 lv na s2 chce zrobić resa na maga(jestem wojem), no i nie mogę kupić gemu np:na *** bo w sklepie jest *. To co teraz muszę wbijać bez sensu lv żeby gem awansował na ***?? Gdyby to było wyłącznie na gemy wspomagające... A tak to cały targ został zniszczony.
Alurab - 31-08-2009, 12:21
putis napisał/a: | Gdyby to było wyłącznie na gemy wspomagające... A tak to cały targ został zniszczony. |
Nie ma gemów wspomagających w sklepie
Ichi - 31-08-2009, 16:02
Najlepjej by było jakby to nie dotyczyło przedmiotów i gemów.
Nie chodzi mi o takie przedmioty jak miks lv 1.
Alurab - 31-08-2009, 16:03
Człowieku weź się ogarnij i napisz coś sensownego i czytelnego. Jak umiesz
Ichi - 31-08-2009, 16:06
Koleś to ty się ogarnij krytykujesz mnie bo nie chce mi się pisać przecinków a wiesz gdzie ja to mam i to jest sensowne bo niby jak mam kupić gem ognia 1 ***** jak pisze żę nie moge...
Alurab - 31-08-2009, 16:08
Poczytaj to się dowiesz. Admin już nad tym pracuje
FA nie czynna więc nie wiem po co nabijasz posty
PS. Napisałem o tym kilka postów wyżej
|
|