My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wczorajsza zmiana.

CroppTown - 31-08-2009, 07:35
Temat postu: Wczorajsza zmiana.
- osiągnięcie ceny maksymalnej blokuje możliwość dalszej licytacji

Hmm... Jak nie da się dalej licytować to znaczy, że i tak wygrałeś aukcje...

Nie lepiej by było jakby wprowadzić [Kup teraz] lub po osiągnięciu ceny maksymalnej aukcje zostały by automatycznie zakończone.

Legolass - 31-08-2009, 07:50

jeszcze nie teraz. ja np. co jakiś czas widzę błędy w limitach.
Mikstura Życia lv 5 s2 limit ceny 2,5k za szt, przy czym szt, kosztuję 5k w sklepie.

Walkmen - 31-08-2009, 09:15

Cytat:
Mikstura Życia lv 5 s2 limit ceny 2,5k za szt, przy czym szt, kosztuję 5k w sklepie.

W ostatnim mieście to nie jest błąd bo ... można go tam kupić w sklepie. Jeżeli jest tak w innym mieście to proszę podać gdzie a będzie poprawione.
Legolass napisał/a:
co jakiś czas widzę błędy w limitach.

To nie są błędy (bardzo sporadycznie mogą się jednak pojawić) lecz ceny ustalone po przedyskutowaniu i przeanalizowaniu wielu danych oraz potrzeb i przekrętów graczy.

EdwinOdesseiron - 31-08-2009, 09:57

Walkmen napisał/a:

W ostatnim mieście to nie jest błąd bo ... można go tam kupić w sklepie. Jeżeli jest tak w innym mieście to proszę podać gdzie a będzie poprawione.

No to cena maksymalna powinna byś sklepowa. Wiele takich aukcji nie będzie, ale ... nie popadajmy w skrajności.

Oblivioner - 31-08-2009, 11:11

Myślę, że to dobra rzecz gdyż wiele osób robiło przekręty. Teraz może będzie takich sytuacji mniej :)
Hosh - 31-08-2009, 11:48

Z wszystkim co wyżej napisaliście się zgadzam, ale...

Gem ognia 1 np. z dwoma czy trzema gwiazdkami powinno "dać" się kupić bo od razu na 4 gwiazdkach gemu nikt nie zakupi w sklepie...

Alurab - 31-08-2009, 11:53

To zapewne po to aby zapobiec przemowom. Ale po co? Skóry dzika nie można kupić w sklepie ;p

A z tymi gemami to też trochę głupio, bo jak ktoś pierwszy raz robi res na maga np. na 200lv to nie będzie mógł gemu 6 5* kupić bo co? Bo w sklepie jest taki sam na 1*? ;>

Co do tematu.. Najlepiej by było gdyby aukcja automatycznie się kończyła po osiągnięciu max limitu

Shark - 31-08-2009, 12:11

Hosh napisał/a:

Gem ognia 1 np. z dwoma czy trzema gwiazdkami powinno "dać" się kupić bo od razu na 4 gwiazdkach gemu nikt nie zakupi w sklepie...

Dokładnie, to jakiś bezsens.
Ciekawe jak teraz ktoś kupi gem ofensywny 5 nabity na 5 gwiazdek?
Takie coś bije się przez 10-15 leveli...

Alurab - 31-08-2009, 12:14

Ja przeczytałem w jakimś temacie, że admin nad tym pracuje
putis - 31-08-2009, 12:18

Alurab napisał/a:
A z tymi gemami to też trochę głupio, bo jak ktoś pierwszy raz robi res na maga np. na 200lv to nie będzie mógł gemu 6 5* kupić bo co? Bo w sklepie jest taki sam na 1*? ;>

No właśnie.Mam 10 lv na s2 chce zrobić resa na maga(jestem wojem), no i nie mogę kupić gemu np:na *** bo w sklepie jest *. To co teraz muszę wbijać bez sensu lv żeby gem awansował na ***?? :-| Gdyby to było wyłącznie na gemy wspomagające... A tak to cały targ został zniszczony.

Alurab - 31-08-2009, 12:21

putis napisał/a:
Gdyby to było wyłącznie na gemy wspomagające... A tak to cały targ został zniszczony.

Nie ma gemów wspomagających w sklepie

Ichi - 31-08-2009, 16:02

Najlepjej by było jakby to nie dotyczyło przedmiotów i gemów.
Nie chodzi mi o takie przedmioty jak miks lv 1.

Alurab - 31-08-2009, 16:03

Człowieku weź się ogarnij i napisz coś sensownego i czytelnego. Jak umiesz
Ichi - 31-08-2009, 16:06

Koleś to ty się ogarnij krytykujesz mnie bo nie chce mi się pisać przecinków a wiesz gdzie ja to mam i to jest sensowne bo niby jak mam kupić gem ognia 1 ***** jak pisze żę nie moge...
Alurab - 31-08-2009, 16:08

Poczytaj to się dowiesz. Admin już nad tym pracuje

FA nie czynna więc nie wiem po co nabijasz posty

PS. Napisałem o tym kilka postów wyżej