|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Witam
scatter - 07-09-2009, 21:40 Temat postu: Witam Jesli chodzi o wyglad o widze ze wszedzie pełno animowanych avatarow wiec czemu nie mozna ich wstawiam
Dluga sprawa dzies spotkalem sie z tm ze ciiosy moga spowodowac zmniejszanie many mysle ze to dobry pomysl chociaz osoby grajace magami moze im sie to nie spodobac wiec mozna bym w zamian wyrownac celnosc w zamian za cos ala krytyki ktore zabieraly by mane Co wy nato ??? pozdrawiam
3siu - 07-09-2009, 21:46
zwróć uwagę na wyrazy podkreślane przez Mozillę ; > warto ; >
a po co animowane avki? przecież wtedy oczopląsu można będzie dostać podczas spoglądania na walki bez przyspieszenia albo na manualnych...
a jeśli chodzi o drugi pomysł to jest to po prostu bzdura... już teraz prawie każdy marudzi że mag i tak ma lepiej... a po tym będzie tak na prawdę...
ambity - 07-09-2009, 21:53
scatter napisał/a: | Dluga sprawa dzies spotkalem sie z tm ze ciiosy moga spowodowac zmniejszanie many mysle ze to dobry pomysl chociaz osoby grajace magami moze im sie to nie spodobac wiec mozna bym w zamian wyrownac celnosc w zamian za cos ala krytyki ktore zabieraly by mane Co wy nato ??? |
Po tym jak zacytowałem ten tekst, to w oknie do pisania wiadomości miałem czerwony szlaczek... ;/
Spotkałeś się z czymś takim, że ciosy odbierają manę... To chyba normalne u magów, nie? Wyrównać celność... Zauważ, że celność idzie w parze z unikami... Celności i uników mamy więcej niż celności magicznej i uników magii. Ale to nie przeszkadza w wyliczaniu częstotliwości chybień, bo cały czas te wartości są zbliżone.
Co do krytyków, o których coś tam na końcu wspominasz... Każdy hit maga to krytyk, a wojowie muszą dawać w szczęście, żeby walnąć kytyka. Czemu Ty chcesz pomagać magom...? ;/
3siu - 07-09-2009, 21:56
ambitny jemu raczej chodziło o to że zamiast HP tracimy MP ; >
Levusek - 07-09-2009, 21:59 Temat postu: Re: Witam
scatter napisał/a: | Jesli chodzi o wyglad o widze ze wszedzie pełno animowanych avatarow wiec czemu nie mozna ich wstawiam |
Bo zajmowałyby za dużo miejsca na servie, poza tym wystarczy ci chyba taki nieanimowany, chyba że ci się nie podoba tak... to i tak nikt tego nie zmieni
scatter napisał/a: | Dluga sprawa dzies spotkalem sie z tm ze ciiosy moga spowodowac zmniejszanie many mysle ze to dobry pomysl chociaz osoby grajace magami moze im sie to nie spodobac wiec mozna bym w zamian wyrownac celnosc w zamian za cos ala krytyki ktore zabieraly by mane Co wy nato ??? pozdrawiam |
Masz na myśli stworzenie czegoś w rodzaju... paladyna z Diablo?
osobiście to uważam, że za dużo z tym roboty a nic rewolucyjnego w tym nie ma...
REGULAMIN napisał/a: | 1. Nazwa propozycji powinna krótko charakteryzować jej temat. Tworzenie propozycji o nic nie mówiących nazwach (np. 'Propozycja', 'Moje pomysły', 'Opcja', itp.) jest zabronione. |
REGULAMIN napisał/a: | 5,25, Propozycje wprowadzenia animowanych avatarów do gry. |
ambity - 07-09-2009, 22:01
3siu napisał/a: | ambitny jemu raczej chodziło o to że zamiast HP tracimy MP ; > |
Przeczytałem jego post jeszcze następne 10 razy i stwierdziłem, że chyba rzeczywiście o to mu chodziło.
Dalej podtrzymuję - pomysł mi się nie podoba. Wojownik (np. z Mieczem) może nas ranić zabierając nam HP... Pomysł z traceniem MP jest trochę... dziwny? ;/
mnietuniema - 08-09-2009, 10:24
3siu napisał/a: | jemu raczej chodziło o to że zamiast HP tracimy MP ; > |
hmmm... a ja obstawiam, że chodzi mu o to że można się leczyć gemem
BLade_immortal - 08-09-2009, 19:01
Ten temat powinien być chyba w dziale "dla rozumiejących polską chińszczyznę"
Ja nadal nie wiem o co biega, scatter ja proponuję żebyś to napisał od nowa, powoli, dużymi literami, z polskimi znakami. Jesteś naprawdę wielki, napisałeś chyba najdłuższe zdanie w historii świata, wiesz w ogóle co to jest kropka ?
Żeby zacząć cię rozumieć, zacznij pisać jak człowiek
No i ja obstawiam, że on sam nie wie o co mu chodzi
|
|