My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Witam

scatter - 07-09-2009, 21:40
Temat postu: Witam
Jesli chodzi o wyglad o widze ze wszedzie pełno animowanych avatarow wiec czemu nie mozna ich wstawiam
Dluga sprawa dzies spotkalem sie z tm ze ciiosy moga spowodowac zmniejszanie many mysle ze to dobry pomysl chociaz osoby grajace magami moze im sie to nie spodobac wiec mozna bym w zamian wyrownac celnosc w zamian za cos ala krytyki ktore zabieraly by mane Co wy nato ??? pozdrawiam

3siu - 07-09-2009, 21:46

zwróć uwagę na wyrazy podkreślane przez Mozillę ; > warto ; >
a po co animowane avki? przecież wtedy oczopląsu można będzie dostać podczas spoglądania na walki bez przyspieszenia albo na manualnych...
a jeśli chodzi o drugi pomysł to jest to po prostu bzdura... już teraz prawie każdy marudzi że mag i tak ma lepiej... a po tym będzie tak na prawdę...

ambity - 07-09-2009, 21:53

scatter napisał/a:
Dluga sprawa dzies spotkalem sie z tm ze ciiosy moga spowodowac zmniejszanie many mysle ze to dobry pomysl chociaz osoby grajace magami moze im sie to nie spodobac wiec mozna bym w zamian wyrownac celnosc w zamian za cos ala krytyki ktore zabieraly by mane Co wy nato ???

Po tym jak zacytowałem ten tekst, to w oknie do pisania wiadomości miałem czerwony szlaczek... ;/

Spotkałeś się z czymś takim, że ciosy odbierają manę... To chyba normalne u magów, nie? Wyrównać celność... Zauważ, że celność idzie w parze z unikami... Celności i uników mamy więcej niż celności magicznej i uników magii. Ale to nie przeszkadza w wyliczaniu częstotliwości chybień, bo cały czas te wartości są zbliżone.

Co do krytyków, o których coś tam na końcu wspominasz... Każdy hit maga to krytyk, a wojowie muszą dawać w szczęście, żeby walnąć kytyka. Czemu Ty chcesz pomagać magom...? ;/

3siu - 07-09-2009, 21:56

ambitny jemu raczej chodziło o to że zamiast HP tracimy MP ; >
Levusek - 07-09-2009, 21:59
Temat postu: Re: Witam
scatter napisał/a:
Jesli chodzi o wyglad o widze ze wszedzie pełno animowanych avatarow wiec czemu nie mozna ich wstawiam

Bo zajmowałyby za dużo miejsca na servie, poza tym wystarczy ci chyba taki nieanimowany, chyba że ci się nie podoba tak... to i tak nikt tego nie zmieni :P

scatter napisał/a:
Dluga sprawa dzies spotkalem sie z tm ze ciiosy moga spowodowac zmniejszanie many mysle ze to dobry pomysl chociaz osoby grajace magami moze im sie to nie spodobac wiec mozna bym w zamian wyrownac celnosc w zamian za cos ala krytyki ktore zabieraly by mane Co wy nato ??? pozdrawiam

Masz na myśli stworzenie czegoś w rodzaju... paladyna z Diablo?
osobiście to uważam, że za dużo z tym roboty a nic rewolucyjnego w tym nie ma...

REGULAMIN napisał/a:
1. Nazwa propozycji powinna krótko charakteryzować jej temat. Tworzenie propozycji o nic nie mówiących nazwach (np. 'Propozycja', 'Moje pomysły', 'Opcja', itp.) jest zabronione.

REGULAMIN napisał/a:
5,25, Propozycje wprowadzenia animowanych avatarów do gry.

ambity - 07-09-2009, 22:01

3siu napisał/a:
ambitny jemu raczej chodziło o to że zamiast HP tracimy MP ; >

Przeczytałem jego post jeszcze następne 10 razy i stwierdziłem, że chyba rzeczywiście o to mu chodziło. ;)

Dalej podtrzymuję - pomysł mi się nie podoba. Wojownik (np. z Mieczem) może nas ranić zabierając nam HP... Pomysł z traceniem MP jest trochę... dziwny? ;/

mnietuniema - 08-09-2009, 10:24

3siu napisał/a:
jemu raczej chodziło o to że zamiast HP tracimy MP ; >

hmmm... a ja obstawiam, że chodzi mu o to że można się leczyć gemem :)

BLade_immortal - 08-09-2009, 19:01

Ten temat powinien być chyba w dziale "dla rozumiejących polską chińszczyznę" :P
Ja nadal nie wiem o co biega, scatter ja proponuję żebyś to napisał od nowa, powoli, dużymi literami, z polskimi znakami. Jesteś naprawdę wielki, napisałeś chyba najdłuższe zdanie w historii świata, wiesz w ogóle co to jest kropka ? :P
Żeby zacząć cię rozumieć, zacznij pisać jak człowiek ;)

No i ja obstawiam, że on sam nie wie o co mu chodzi :D