|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - PW - Przycisk GM
Jurassa - 11-09-2009, 16:04 Temat postu: PW - Przycisk GM Witam
Dość często każdy z nas dostaje wiadomości pw z reklamą różnych stron lub propozycjami łamiącymi regulamin gry. (PW jest bardzo dobrym źródłem reklamowania stron itp.) Dlatego dobrym rozwiązaniem byłoby w zakładce wiadomości wprowadzenie przycisk GM.(Takiego jak jest na czacie, targu) Osoba, która dostała by wiadomość łamiącą regulamin mogła by to zgłosić GM. Nie trzeba by jak do tej pory robić screen'ów. (Wiele osób nawet nie potrafi ich robić).
ADIHC1 - 11-09-2009, 16:09
Początkowo przy wiadomościach był przycisk GM, jednak został usunięty ze względu na spam.
Jurassa - 11-09-2009, 16:14
Spam można by usunąć. Wysyłanie do GM PW na którym są wulgaryzmy byłoby zabornione. W końcu są to wiadomości prywatne. Osoby, Spam'ujące byłyby karane za Spam.
SaKe - 11-09-2009, 16:30
Nie wiesz o co chodzi.
Niektorzy gracze "dla jaj" zglaszali "zwykle" pw do GM jako spam/blabla.
Jurassa - 11-09-2009, 16:33
SaKe za takie coś byłby ban za Spam. Na czacie czy targu też zgłaszają bez karne wypowiedzi i aukcje.
SaKe - 11-09-2009, 16:47
Ale jesli chodzi o wiadomosci to o wiele wiecej spamu bylo, jesli dobrze pamietam. Z reszta czasami ludzie sie przedrzezniaja (dobrze napisalem to jakze trudne slowo? ) i skad sie dowiesz, kto zaczal/sprowokowal?^^
Alurab - 11-09-2009, 16:57
SaKe, powinno być przedrzeźniają
Wg. mnie powinien być jakiś filtr który wyłapuje niektóre słowa(przekleństwa itd.). Z tego co wiem, jest coś takiego na treść wysłania smsa(wiem, bo miałem bana )
Jurassa - 11-09-2009, 16:58
Jak w cześniej napisałem: cyt. "Wysyłanie do GM PW na którym są wulgaryzmy byłoby zabornione.". Kary byłby głównie za reklamy.
SaKe - 11-09-2009, 17:00
Alurab napisał/a: | Wg. mnie powinien być jakiś filtr który wyłapuje niektóre słowa(przekleństwa itd.) |
Ta, tylko zauwaz, ze niektorzy siet ak komunikuja ze znajomymi przedrzezniajac sie (np ja:P)... NIe chca obrazic... Bywa
Alurab napisał/a: | SaKe, powinno być przedrzeźniają |
Czyli napisalem dobrze (bez polskich znakow...)
cybershot - 11-09-2009, 18:03
Pomysł nie jest potrzebny .. przecież możesz dać takiemu delikwentowi ignora i masz go z głowy
Crypton - 13-09-2009, 13:23
Adi pod pojęciem "spam" miał na myśli zgłaszanie niepotrzebnych bluzg i obrażania
między graczami, kiedy wystarczyło założyć komuś knebla w postaci ignora.
Haket - 13-09-2009, 14:27
Nie potrzebne jedynie przysporzy pracy adminom i dlatego jest przycisk ignor
Covizz - 13-09-2009, 15:16
haket nic nie wniosles do tematu tylko spamisz
mozliwe ze ludzie by spamili ale powinnien byc np na wiadomosci max 3 zgloszenia a karane beda bezsensowne wiadomosci np blabla czy takie gowienka
Levusek - 13-09-2009, 21:14
Przejmujecie się strasznie...
Jeśli ktoś na was na PW najeżdża, jest taki magiczny przycisk:
Obiecuję wam po tym, że więcej do was nie napisze ;P
Rewolucji to nie wywoła, jedni ignorują, inni wrzucają takie rzeczy do prezki...
Walkmen - 13-09-2009, 21:19
Teraz gdy nie ma tego przycisku to na koncie GM'a w ignorowanych mam ponad 70 osób za spam i takie tam. Działa bardzo skutecznie. Nikt nie napisał już więcej do mnie z tych co się tam znaleźli.
Ps.: Oczywiście co jakiś czas usuwam co niektórych z tej listy.
//O.o a po co ? //MhL//
|
|