My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - pomoc

Frezus - 23-09-2009, 07:38
Temat postu: pomoc
chcialem zaproponowac taki "help center" na forum nie wiem czemu nie mozna pomagac w statach a w przechodzeniu bossow tak kolejny dział nie przeszkadzałby innym tematom a zadowoleni byliby wszyscy
Levusek - 23-09-2009, 08:06

A mało ci forów stworzonych przez graczy MF?
Wszędzie aż się roi od takich forów, gdzie statystyki to główne zagadnienie.

Frezus - 23-09-2009, 08:32

a myslisz ze wszyscy beda szukac forow ze statami :mrgreen: smieszne a tu raz dwa i masz ;] poza tym pomagaja jacys lepsi gracze a nie pustaki co jeszcze nie mialy 1000pkt i cwaniakuja jakby byli z innego swiata
Woj Mroku - 23-09-2009, 09:37

http://portal.my-fantasy.net/forum/

temat do zamkniecia raczej..

cybershot - 23-09-2009, 10:23

Pomysł nie jest zły .. szczególnie biorąc pod uwagę to:

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=28772

Cytat:
Nie zamierzamy zakazać pomocy w tym zakresie tylko ustalić lepsze rozwiązanie, które pozwoli nam uniknąć zaśmiecania Forum i spamowania.

zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem".

Woj Mroku napisał/a:
temat do zamkniecia raczej..

Następny pseudo modzik? ;)

M3tzu - 23-09-2009, 10:28

zgloszenia jak do fa tylko ze wykazac sie przy tym jakas wiedza i/lub ewentualnym przedzialem levelowym w jakim jestesmy ogarnieci ; )
Woj Mroku - 23-09-2009, 10:46

cybershot napisał/a:

Następny pseudo modzik? ;)

sorki, przyzwyczajenie, jestem modem na tym portalu.

cybershot napisał/a:

zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem".

No ale to przecież bez sensu.

Lepiej wstawić właśnie link do portalu tego forum i tam będzie każdy odsyłany jeśli potrzebuje pomocy :)

mnietuniema - 23-09-2009, 12:48

Frezus napisał/a:
a myslisz ze wszyscy beda szukac forow ze statami :mrgreen: smieszne a tu raz dwa i masz ;] poza tym pomagaja jacys lepsi gracze a nie pustaki co jeszcze nie mialy 1000pkt i cwaniakuja jakby byli z innego swiata

1. raz i dwa i ... temat ląduje w śmietniku bo pisze tam tylko autor tematu popędzający te tłumy lwcące mu z radami (za friko)...

2. naprawdę myślisz że najlepsi chwalą się na forum swoimi statami? :mrgreen:

M3tzu - 23-09-2009, 12:53

mnietuniema napisał/a:
2. naprawdę myślisz że najlepsi chwalą się na forum swoimi statami?

Podac 'najlepsze' staty to nie problem ... jak juz to bylo pisane , trzeba umiec grac zeby zrobic cos z statow nawet na top1 ;F

MichuL - 23-09-2009, 13:07

i jeszcze więcej osób będzie kisić się na np. 15 lvl bo ma staty na ten lvl a na następnym sobie nie poradzą... już i tak za dużo osób biega z identycznymi statystykami, nie niszczmy tego co w tej grze jest najlepsze - kompletna samowolka w rozdawaniu statystyk...
Woj Mroku - 23-09-2009, 13:12

na portalu lilsaint zamiescil dosc dobre statystyki.

na hybryde, antywoja, antymaga itp.

strasznie duzo graczy z nich korszysta/lo.
Ja korzystalem z jego stat na hybrydke, teraz jade po swoich ;P
Wg mnie help center tutaj niepotrzebnny

Frezus - 23-09-2009, 15:41

MichuL napisał/a:
jeszcze więcej osób będzie kisić się na np. 15 lvl bo ma staty na ten lvl a na następnym sobie nie poradzą

to sie czeka az wbija nastepny ^^
mnietuniema napisał/a:
2. naprawdę myślisz że najlepsi chwalą się na forum swoimi statami? :mrgreen:
why not? ;) w sumie to czego sie wstydzic
ja chetnie pomoge innym

w sumie to moge nawet podac moje statki z 11 miejsca w ranku :cool:

SaKe - 23-09-2009, 16:29

Frezus napisał/a:
w sumie to czego sie wstydzic

Wstydzic, nie ma sie czego, ale chwalic, za darmo? :p

ADIHC1 - 23-09-2009, 19:12

Frezus napisał/a:
nie wiem czemu nie mozna pomagac w statach

Bo pomoc, na jaką liczą gracze zakładający takie wątki upośledza, zamiast pomagać.
Frezus napisał/a:
w przechodzeniu bossow

To powinno być opisane na Portalu.

Kiedyś był tu dział, który uzupełniał zawartość Portalu, jednak przemilczę to, co się z nim stało.
cybershot napisał/a:

To rozwiązanie i tak nie zadowoliłoby graczy, którzy proszą o podanie im statystyk na srebrnej tacy ; >

cybershot - 23-09-2009, 19:17

ADIHC1 napisał/a:
To rozwiązanie i tak nie zadowoliłoby graczy, którzy proszą o podanie im statystyk na srebrnej tacy ; >

W sumie racja, pomoc jaką by otrzymywali (nakierowanie jak rozdawać staty) nie bardzo by im pasowała bo żaden pro rankowiec nie poda im super statów na tacy a już na pewno nie za damo :>