|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - pomoc
Frezus - 23-09-2009, 07:38 Temat postu: pomoc chcialem zaproponowac taki "help center" na forum nie wiem czemu nie mozna pomagac w statach a w przechodzeniu bossow tak kolejny dział nie przeszkadzałby innym tematom a zadowoleni byliby wszyscy
Levusek - 23-09-2009, 08:06
A mało ci forów stworzonych przez graczy MF?
Wszędzie aż się roi od takich forów, gdzie statystyki to główne zagadnienie.
Frezus - 23-09-2009, 08:32
a myslisz ze wszyscy beda szukac forow ze statami smieszne a tu raz dwa i masz poza tym pomagaja jacys lepsi gracze a nie pustaki co jeszcze nie mialy 1000pkt i cwaniakuja jakby byli z innego swiata
Woj Mroku - 23-09-2009, 09:37
http://portal.my-fantasy.net/forum/
temat do zamkniecia raczej..
cybershot - 23-09-2009, 10:23
Pomysł nie jest zły .. szczególnie biorąc pod uwagę to:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=28772
Cytat: | Nie zamierzamy zakazać pomocy w tym zakresie tylko ustalić lepsze rozwiązanie, które pozwoli nam uniknąć zaśmiecania Forum i spamowania. |
zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem".
Woj Mroku napisał/a: | temat do zamkniecia raczej.. |
Następny pseudo modzik?
M3tzu - 23-09-2009, 10:28
zgloszenia jak do fa tylko ze wykazac sie przy tym jakas wiedza i/lub ewentualnym przedzialem levelowym w jakim jestesmy ogarnieci ; )
Woj Mroku - 23-09-2009, 10:46
cybershot napisał/a: |
Następny pseudo modzik? |
sorki, przyzwyczajenie, jestem modem na tym portalu.
cybershot napisał/a: |
zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem". |
No ale to przecież bez sensu.
Lepiej wstawić właśnie link do portalu tego forum i tam będzie każdy odsyłany jeśli potrzebuje pomocy
mnietuniema - 23-09-2009, 12:48
Frezus napisał/a: | a myslisz ze wszyscy beda szukac forow ze statami smieszne a tu raz dwa i masz poza tym pomagaja jacys lepsi gracze a nie pustaki co jeszcze nie mialy 1000pkt i cwaniakuja jakby byli z innego swiata |
1. raz i dwa i ... temat ląduje w śmietniku bo pisze tam tylko autor tematu popędzający te tłumy lwcące mu z radami (za friko)...
2. naprawdę myślisz że najlepsi chwalą się na forum swoimi statami?
M3tzu - 23-09-2009, 12:53
mnietuniema napisał/a: | 2. naprawdę myślisz że najlepsi chwalą się na forum swoimi statami?
|
Podac 'najlepsze' staty to nie problem ... jak juz to bylo pisane , trzeba umiec grac zeby zrobic cos z statow nawet na top1 ;F
MichuL - 23-09-2009, 13:07
i jeszcze więcej osób będzie kisić się na np. 15 lvl bo ma staty na ten lvl a na następnym sobie nie poradzą... już i tak za dużo osób biega z identycznymi statystykami, nie niszczmy tego co w tej grze jest najlepsze - kompletna samowolka w rozdawaniu statystyk...
Woj Mroku - 23-09-2009, 13:12
na portalu lilsaint zamiescil dosc dobre statystyki.
na hybryde, antywoja, antymaga itp.
strasznie duzo graczy z nich korszysta/lo.
Ja korzystalem z jego stat na hybrydke, teraz jade po swoich ;P
Wg mnie help center tutaj niepotrzebnny
Frezus - 23-09-2009, 15:41
MichuL napisał/a: | jeszcze więcej osób będzie kisić się na np. 15 lvl bo ma staty na ten lvl a na następnym sobie nie poradzą |
to sie czeka az wbija nastepny ^^ mnietuniema napisał/a: | 2. naprawdę myślisz że najlepsi chwalą się na forum swoimi statami? | why not? w sumie to czego sie wstydzic
ja chetnie pomoge innym
w sumie to moge nawet podac moje statki z 11 miejsca w ranku
SaKe - 23-09-2009, 16:29
Frezus napisał/a: | w sumie to czego sie wstydzic |
Wstydzic, nie ma sie czego, ale chwalic, za darmo?
ADIHC1 - 23-09-2009, 19:12
Frezus napisał/a: | nie wiem czemu nie mozna pomagac w statach |
Bo pomoc, na jaką liczą gracze zakładający takie wątki upośledza, zamiast pomagać.
Frezus napisał/a: | w przechodzeniu bossow |
To powinno być opisane na Portalu.
Kiedyś był tu dział, który uzupełniał zawartość Portalu, jednak przemilczę to, co się z nim stało.
cybershot napisał/a: | zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem". |
To rozwiązanie i tak nie zadowoliłoby graczy, którzy proszą o podanie im statystyk na srebrnej tacy ; >
cybershot - 23-09-2009, 19:17
ADIHC1 napisał/a: | To rozwiązanie i tak nie zadowoliłoby graczy, którzy proszą o podanie im statystyk na srebrnej tacy ; > |
W sumie racja, pomoc jaką by otrzymywali (nakierowanie jak rozdawać staty) nie bardzo by im pasowała bo żaden pro rankowiec nie poda im super statów na tacy a już na pewno nie za damo
|
|