My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Informacja o limicie ceny.

SaKe - 26-09-2009, 20:18
Temat postu: Informacja o limicie ceny.
Jak w temacie.
Polegaloby to na tym, ze w nowej zakladce/srednich cenach pokazywalaby sie informacja o limicie ceny. Czasem jest tak, ze nie ma danego przedmiotu aktualnie wystawionego, a nie wiemy jaki jest limit ceny w danym miescie.

Woj Mroku - 26-09-2009, 20:20

Na tak ostatnio chcialem sprawdzic jaki jest limit rege 2 w folhord, a go na targu nie bylo
dannte - 26-09-2009, 20:54

Nom może być, ew. gdy wystawia się przedmiot na targ to w okienku, gdzie trzeba podać ilość i cenę, to mogłaby widnieć cena maksymalna, prostsze do napisania i chyba bardziej wygodne dla wystawiającego.

Pozdro.

SaKe - 26-09-2009, 23:14

dannte napisał/a:
mogłaby widnieć cena maksymalna

Tez dobre, zapomnialem dopisac tego, a to mi swistalo.
Ogolnie po najechaniu moglby sie wystwietlac (tak jak przedmiotu-ile dodaje hp, cena sklepowa) limit ceny max w danym miescie, tylko nie wiem czy nie byloby problemow z napisaniem tego...

EdwinOdesseiron - 26-09-2009, 23:58

Dobry pomysł, ja bym sugerował raczej zakładkę średnie ceny (choć tu może być problem, jeśli przedmiot w ostatnim miesiącu nie schodził).
Simon08 - 27-09-2009, 12:04

Ewentualnie w zakładce średnie ceny, można zrobić obok ceny maksymalnej, limit cen.
Można też zrobić listę rzeczy które objęte są limitem cen (bo nie wszystkie są). Podzielona ona by była na przedziały lvl-owe co ułatwiłoby szukanie danego przedmiotu.