|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Medale za pojedynki
BarylkaSnK - 28-09-2009, 16:15 Temat postu: Medale za pojedynki Moja propozycja jest bardzo prosta (jeżeli był taki temat to bardzo przepraszam)
Po prostu byłby medal za wygrane pojedynki
Działałby na tej samej zasadzie co wygrane z graczami na mapie
Proszę o komentarze
Jurassa - 28-09-2009, 16:22
Po co to ?
1. Zarówno punkty z walk PvP i pojedynkow sa zliczane do medalu.
2. Aktualnie na dzien mozna stoczyc tylko 4 pojedynki, wiec medal otrzymywal by gracz, ktory pokonal przeciwnikow majacych wiecej ranku.
Jestem zdecydowanie na NIE !
M3tzu - 28-09-2009, 16:24
malo jest medali ?
bylo wiecej i wiecej juz nie bedzie . jest jak jest . sijaa
EdwinOdesseiron - 28-09-2009, 17:25
Co tak po nim jedziecie? Mało ludzi toczy pojedynki, więc czemu nie? To by ich zachęciło.
Jurassa napisał/a: | 2. Aktualnie na dzien mozna stoczyc tylko 4 pojedynki, wiec medal otrzymywal by gracz, ktory pokonal przeciwnikow majacych wiecej ranku. |
To byłby medal za wszystkie pojedynki, a nie na 24h.
cybershot - 28-09-2009, 17:29
EdwinOdesseiron napisał/a: | Co tak po nim jedziecie? |
Właśnie .. skoro może być medal za wygrane z graczami czy potworami to czemu nie za wygrane pojedynki?
BarylkaSnK - 28-09-2009, 17:53
no to dodaliście mi kilka argumentów, thx
zresztą uważam że poj to forma bardziej "grzecznościowa" niż mord na mapie...
M3tzu - 28-09-2009, 17:54
4x dziennie poj z psiapsielem o nic dzisas ludzie ... bylo to juz walkowane i nie przeszlo ... teraz tez nie przejdzie
BarylkaSnK - 28-09-2009, 17:56
M3tzu napisał/a: | 4x dziennie poj z psiapsielem |
jak się trafi taki idiota no to peszek...
M3tzu napisał/a: | bylo to juz walkowane i nie przeszlo ... teraz tez nie przejdzie |
jak każda inna propozycja wg ciebie...
Pitazboras - 28-09-2009, 17:58
Nie "peszek" tylko taki "idiota" będzie okupował 1. miejsce w rankingu.
ambity - 28-09-2009, 18:22
Jeżeli dana osoba musi wygrać pojedynek (liczba wygranych pojedynków), to raczej z jedną osobą za dużo razy sobie nie powygrywa, bo bana dostanie. Wątpię, żeby tłumy ludzi się garnęły do podkładania pojedynków.
cybershot - 28-09-2009, 18:32
ambity napisał/a: | Jeżeli dana osoba musi wygrać pojedynek (liczba wygranych pojedynków), to raczej z jedną osobą za dużo razy sobie nie powygrywa, bo bana dostanie. Wątpię, żeby tłumy ludzi się garnęły do podkładania pojedynków. |
Ustawiony poj o nic nie podchodzi pod żaden paragraf : D
M3tzu - 28-09-2009, 18:43
BarylkaSnK napisał/a: | M3tzu napisał/a: | 4x dziennie poj z psiapsielem |
jak się trafi taki idiota no to peszek...
M3tzu napisał/a: | bylo to juz walkowane i nie przeszlo ... teraz tez nie przejdzie |
jak każda inna propozycja wg ciebie... |
oceniam jak kazdy inny , tylko JA O WIELKI JA widze wiecej minusow zawsze niz plusow ; ]
wiec lepiej przestan "myslec" i sie poucz
ambity - 28-09-2009, 21:38
cybershot napisał/a: | Ustawiony poj o nic nie podchodzi pod żaden paragraf : D |
To można zrobić wymaganie typu: pojedynek "o coś"/o wszystko.
Pitazboras - 28-09-2009, 21:54
To z kolei dodatkowo zachęci do ustawiania walk "o coś" i będzie prowadzić do jeszcze większych przekrętów.
MiTi - 28-09-2009, 22:09
Słaby pomysł ,bo zazwyczaj ten kto ma większy lvl ,ma więcej tych pojedynków ,a jakby to wprowadzono to niektórzy by zwariowali i się prześcigali w tym ,potwornie...Okej...w ranku też się ścigają ,ale żeby mieć w tym medal trzeba być dobrym ,mowa tu o 1 albo 2 świecie ,z 3 to inna bajka ,a w tych pojedynkach wystarczy 2 konta jedno proxy drugie nie ,albo z kolegą i miałoby się mnóstwo tych pojów...A najważniejsze ,że byłoby dużo remisów ,na miejscach medalowych i co wtedy? 50 złotych medali??
|
|