My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

妃ietnik - Propozycja kupowania z這ta za punkty mf

Tommy_1 - 03-10-2009, 21:20
Temat postu: Propozycja kupowania z這ta za punkty mf
Witam, co s康zicie o wprowadzeniu opcji kupowania z這ta za punkty mf ?
Oczywi軼ie by豚y ustawiony pewny limit odno郾ie lvla, czyli im wy窺zy lvl tym wi璚ej z這ta mo積a kupi�.

My郵�, 瞠 du穎 graczy by korzysta這 z tej opcji i to by by這 korzystne dla admina ;)

CroppTown - 03-10-2009, 21:28

Owszem dla Admina tak.... Ale dla gry nie.
Pomy郵 po co zosta造 wprowadzone te wszystkie limity w aukcja itp.??

Je瞠li Taka opcja by si� pojawi豉 w ci庵u 24 hp mia豚ym 10 lv i kilkana軼ie gem闚. A w ci庵u 3 tygodni by豚ym w top50.

Jurassa - 03-10-2009, 21:31

Mo瞠 jeszcze punkty rankingowe do tego ?

1. Medal za z這to by� by wtedy nie czysty.
2. Nie ka盥y ma tyle pieni璠zy, 瞠by sobie pozwoli� na taki zakup. Gracze nie maj帷y mo磧iwo軼i kupna z這ta byli by zdeklasowani np. na targu.

TURBODYMOM3N - 03-10-2009, 22:15

Pomys� ma i wady i zalety
wady:
kto ma kase na fonie ten ma kase na mfo
zwi瘯szenie si� liczby os鏏 wy逝dzaj帷ych sms :)
zalety
Mniejsza ilo嗆 przelew闚 kasy
momentalna pomoc w czasie gdy potrzebna jest pilnie kasa na mfo :)

[ Dodano: 03-10-2009, 22:15 ]
Ale i tak pomys� mi si� podoba

MiTi - 03-10-2009, 22:21

Bardzo s豉by pomys� ,patrz帷 na 鈍iat 1 i 2 ,i co by by這 10lvl z 10kk?? bezsensu ,lepiej samemu powoli doj嗆 do fortuny ,a nie j� kupi�...A 3 鈍iat to i tak s� tam du瞠 przelewy ,wi璚 to by這by tu tak瞠 zb璠ne :roll:
cybershot - 03-10-2009, 22:45

haha! GM'owie si� m璚z� i ci庵le ubijaj� za przelewy i drobne bonusy dla low leveli a ty chcesz wprowadzi� mo磧iwo嗆 kupna z這ta za pkt mf :D
BarylkaSnK - 03-10-2009, 23:28

z jednej strony dobrze z drugiej 幢e
dobrze dla Jacka, ludzie ci庵le b璠� kupowa� kase przez sms to jacek radocha i gites malines
幢e dla wi瘯szo軼i graczy, kto ma kase w realu ten ma kase w MFO
oczywi軼ie 瞠 NIE

Tommy_1 - 04-10-2009, 00:27

Dlatego by豚y wprowadzony limit. Im ni窺zy lvl tym mniej kasy mo積a kupic. Czyli np. je郵i mamy 5 lvl to maksymalnie mo瞠my kupi� 1000G i dopiero jak wbjemy kolejny lvl to b璠ziemy mogli kupi� kolejn� kas�.

S康z�, 瞠 to jest dobry pomys� je郵i b璠� wprowadzone limity poniewa� du穎 kasy nie kupimy na ni窺zych lvlach lecz je郵i kto� b璠zie jej pilnie potrzebowa� w danym momencie to mo瞠 sobie j� szybko za豉twi�.

R闚nie� dobrym pomys貫m by這by zablokowanie mo磧iwo軼i kupna z這ta np. je郵i ma si� powy瞠j 6000G na 5 lvlu, 8000G na 6lvlu itp.

mnietuniema - 04-10-2009, 12:11

My郵�, 瞠 jak Admin b璠zie m鏬� op豉ca� serwery z這tem z gry to pomys� na pewno pozytywnie rozpatrzy... :D
Walkmen - 04-10-2009, 12:50

Tommy_1 napisa�/a:
R闚nie� dobrym pomys貫m by這by zablokowanie mo磧iwo軼i kupna z這ta np. je郵i ma si� powy瞠j 6000G na 5 lvlu, 8000G na 6lvlu itp.

Pewnie i co jeszcze?
A co mo瞠 na 160 lvl to ile w sakiewce mog� trzyma� kasy? Z tych dw鏂h przyk豉d闚 tak na szybkiego obliczy貫m, 瞠 nie m鏬豚ym mie� wi璚ej jak 200kkG. TO absurd. Ja mam ponad 0,5 kkkG a znam graczy co maj� oko這 1 kkkG na lvl niewiele wy窺zym ode mnie.
Widz�, 瞠 kto� wychodzi z za這瞠nia, 瞠 jak ma kas� w realu to i tutaj j� sobie kupi. A mo瞠 tak lepiej zaj望 si� strategi� czy mechanik� gry bo wci捫 narzekacie, 瞠 kto� lepszy, sprytniejszy Was atakuje.
Pieni康ze to nie wszystko ;)
Jestem przeciwny takim dziwnym i drastycznym zmianom.