My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Błąd na arenie w Folhord

MuZo - 07-10-2009, 22:03
Temat postu: Błąd na arenie w Folhord
jest taka sytuacja. Konto moje zachowuje się jak gdyby było 2 użytkowników, a tak nie jest. Próbuje zabić bossy na arenie i spróbować śnieżkę, a tu mi nagle wyskakuje walka, gdzie bije papugę, ona mnie a ja ją potem 4x i zaraz ona mnie bije za 2k gdzie ja mam 6 i mnie zabija. Ostatnio także miałem taką sytuację, ale wtedy myślałem, że ktoś mi się wkradł na konto i zmieniłem hasło. Dzisiaj powtórzyło się to i to nie jeden raz. Nie wiem co się dzieje i prosił bym wyjaśnienie, ponieważ nie da się grać z takimi błędami
Cortez - 08-10-2009, 00:59

Ciekawe, chętnie bym to zobaczył i pewnie nie tylko ja ...
Zrób kilkaset screenów, utworzymy z nich klatki, a w konsekwencji
animację, może choć trochę przybliży nam to zaistniałą sytuację :wink:
Oczywiście żartuję, prościej i wygodniej użyć jakiegoś programu do nagrywania,
bardzo by to pomogło w zrozumieniu problemu. Nie ma się co rozpisywać,
jak dla mnie sprawa niby z reguły łatwa do wyjaśnienia jednak zważywszy na inne
okoliczności, czekałbym na ekspertyzę Admina.

PS.
Z tym filmikiem to mówiłem na serio ...

MuZo - 08-10-2009, 14:46

Ta... Będę robić filmik, jak co 10x mi się tak dzieje i co w 10 walce ... Oczywiście te walki to tylko przenośnia.
zioom - 09-10-2009, 17:14

Jesli grasz przez proxy to wtedy bardzo czesto sa bledy w walkach z bossami.
Aquagen - 10-10-2009, 19:01

MuZo, a dzieje ci się takie coś że zaatakowałeś tą papuge kilka razy i zadałeś jej za każdym atakiem tyle samo hp? Albo że uleczasz się i w pewnym momencie masz 0 hp, a walka trwa dalej?^^

Miałem kiedyś taki problem, ale to nie błąd mfo. Ten błąd wynika z jakiegoś robaczka w systemie. Sprawdziłem to w ten sposób, na moim kompie uderzyłem sowe 3x (460hp każdy atak) wyłączyłem przeglądarke, i przeszedłem na laptopa. Na laptopie, było tak jak gdybym zadał 1 cios.

Ja robiłem reinstall windowsa.

D1nn3R - 10-10-2009, 19:18

ściągnij easy cleanera albo spybota s&d i po klopocie
MuZo - 13-10-2009, 22:47

zioom napisał/a:
Jesli grasz przez proxy to wtedy bardzo czesto sa bledy w walkach z bossami.
Gram przez proxy, ale nie tym kontem.
Cytat:
MuZo, a dzieje ci się takie coś że zaatakowałeś tą papuge kilka razy i zadałeś jej za każdym atakiem tyle samo hp? Albo że uleczasz się i w pewnym momencie masz 0 hp, a walka trwa dalej?^^
Tak, ale nie miałem sytuacji, że miałem 0 hp, tylko, że co chwile tyle samo jej biłem.
Aquagen napisał/a:

Ja robiłem reinstall windowsa
to nie jest chyba konieczne
SeaKKer - 14-10-2009, 19:55
Temat postu: D
Mam to samo z rapsem juz z 4 razy atakowalem i tak bylo mial juz pol hp i pisze ze koniec walki i przegralem a za 5 razem bylo ze ja wygralem? gram na Opera
MuZo - 15-10-2009, 20:56

Ja to próbowałem Na operze, mozilli, explorerze i nic.
D1nn3R - 16-10-2009, 15:18

muzo zobacz temat gracza ktoremu sie "mulil komp przez mfo"... tam mu opisałem jak ma działać.... przeczytaj
MuZo - 16-10-2009, 16:20

Co to ma do mojej sprawy ?
D1nn3R - 16-10-2009, 20:22

to się kwalifikuje do tego samego .. albo bład scr (scan rejestru), albo masz malware lub robaki
Lord Exequtor - 01-01-2010, 13:07

MuZo, u mojej kuzynki tak mialem :D ze walczylem z demonem zaglady i on potwarzal atak i ja ciagle bilem nawet o 50razy :D z rzedu mial on 0 hp a ja 8200 i nadal mnie mogl bic :] wiec to blad jaki masz windows?
Aquagen - 01-01-2010, 13:16

To nie błąd windowsa^^ Masz może "skype" ? ;)
Woj Mroku - 01-01-2010, 13:20

Oj tam gadacie... błąd gry, też tak czasem miałem..

Jeśli masz taką sytuacje podczas walki, to odśwież okno. Mnie po odświeżeniu wszystko do normy wróciło, walczyłem dalej