My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zlikwidowanie listy przestępców

Anakin S. - 11-10-2009, 19:43
Temat postu: Zlikwidowanie listy przestępców
Chyba nie było takiego tematu więc sam go zrobie:
Propozycja jest taka, żeby usunąć listę największych przestępców znajdującą się w więzieniu.Lista ta zachęca tylko do łamania regulaminu bo gracze myślą sobie ze jak złamią regulamin to będą na liście i będą sławni.A usunięcie listy powinno zmniejszyć choć trochę liczbe przestępstw.

Woj Mroku - 11-10-2009, 19:52

Zmniejszyc nie zmniejszy, ale po prostu to zbedna rzecz. jestem za tym zeby ja usunac ;D
Walkmen - 11-10-2009, 19:58

A gdzie się znajduje ta lista? Wiem, że coś takiego chyba istnieje ale, przyznam się bez bicia, że nie wiem gdzie jej szukać.
D1nn3R - 11-10-2009, 20:00

w więzieniu w byle jakim mieście
Anakin S. - 11-10-2009, 20:01

Walkmen napisał/a:
A gdzie się znajduje ta lista? Wiem, że coś takiego chyba istnieje ale, przyznam się bez bicia, że nie wiem gdzie jej szukać.

Jest w byle jakim mieście, w więzieniu za strażnikiem, na ścianie

Levusek - 11-10-2009, 20:24

I tak się nie trafi na listę największych przestępców, bo tam mają niektórzy po 30 lat xD

Zresztą, sam Walkmen dawał te kary ;]

Aquagen - 11-10-2009, 20:30

Jestem za ;) To tylko pokazuje brak kultury graczy ;)

np. to z s1 :

Tu masz Walkmen położenie Black List xP Oraz 'najlepszych' o ile można ich tak nazwać ;)

@edit

Na s2 mają +25lat w pierdlu xD kuuurde prawie jak za dożywocie xPP

SaKe - 11-10-2009, 20:42

Lepiej by bylo to usunac... To taka "mobilizacja" do wiekszych przekretow, bo kto nie chce byc slawny? <lol2>
Niewazne jak, czy to ta "fajna" slawa... Wazne, ze "top".

Walkmen - 11-10-2009, 20:44

Myślę, że powinno się zlikwidować taką listę gdyż jak czytam wykroczenia graczy przeze mnie ukaranych to ... włos się na głowie jeży. Na pewno nie jest to powód do naśladowania.
SaKe - 11-10-2009, 20:47

Walkmen napisał/a:
Na pewno nie jest to powód do naśladowania.

I to jest najwazniejszy powod do zlikwidowania tej listy.

Aquagen - 11-10-2009, 21:06

SaKe napisał/a:
Walkmen napisał/a:
Na pewno nie jest to powód do naśladowania.

I to jest najwazniejszy powod do zlikwidowania tej listy.

A ten 2 najważniejszy ;) to ten "Dzieci 8-11lat uczą się wulgaryzmów" xPP

Po 3. Każdy chce być lepszy od pozostałych i wrzuca tym GM jeszcze mocniej ;) No powiedz Walkmen ile dostałeś pw "ty ch..." lub coś w tym stylu? ;)

cybershot - 11-10-2009, 21:13

Ja również uważam, że usunięcie tej listy było by dobrym rozwiązaniem. Kiedy jakiś neokid dostanie bana, pewnie myśli sobie "nawrzucam giemowi i będę w top10 na super liście przestępców i będę fajny" - ta lista to mobilizacja do pisania takich PW GM'om ; >
Shark - 12-10-2009, 08:47

To niby motywuje do łamania regulaminu ? ;) Ludzie, zastanówcie się troszkę.
W Kodeksie Kar nie ma kary, że dostaną 20lat+ do pierdla.
Z tego co się orientuję, najmocniejsza kara to 360 dni.

A, że "GM nie musi przyznawać kar na życzenia gracza", więc o co chodzi?
Wystarczy zwyczajnie nie dawać takich długich kar.

Walkmen - 12-10-2009, 10:14

Shark napisał/a:
A, że "GM nie musi przyznawać kar na życzenia gracza", więc o co chodzi?
Wystarczy zwyczajnie nie dawać takich długich kar.

A co mam przydzielić w takim przypadku:
Cytat:
Przewinienie: Używanie obraźliwych i/lub niecenzuralnych słów w stosunku do GM'a lub Administratora.
Załącznik: brak
Komentarz: Od: Fuck You [Odpowiedz] 15.08.2009, 15:30:17 ty huju jebany dziadzie pierdolony suko niedoruchana skurwysynu pierdolony szmato jebana dziwko pierdolona pierdol sie z resztą gm ty skurwibąku pierdolona dziwko jebana nie doruchana szmato ty kurwo potrafisz tylko banować mam kurwo multikonto

Cytat:
Przewinienie: Używanie obraźliwych i/lub niecenzuralnych słów w stosunku do GM'a lub Administratora.
Załącznik: brak
Komentarz: Od: Fuck You [Odpowiedz] 15.08.2009, 15:32:25 ty kurwo jebana mam na tym świecie multikonto verrinek zbanuju nas na 10000000000000000000000 lat i tak cie pierdole w te twoje jebane dupsko pierdolone i jeszcze jedno twoja matka kocha cie tylko w nocy szmato

A może specjalnie przydzielam tak długie kary by gdy rozwinie kolejne konto do jakiegoś tam lvlu to ja ... przydzielę karę za multi!!! Na tym nowym koncie może grać już uczciwie ale ja mam na niego haka ;) więc to nie jest kara na życzenie tylko misternie uknuty plan :twisted: .
Nie ma sensu karać graczy na 5 lvlu niech osiągną troszeczkę ranku, wbiją lvl i to nowe konto będzie dla nich coś znaczyło i wtedy co? Będzie mój.

PoT - 12-10-2009, 14:25

Na mnie to zadziałało :) pamiętasz mnie panie GM wolkmen? :-D

Żart a na temat: Można by usunąć tą listę ale jjednak wydaje mi się troche że ona się przydaje bo kolesie tak szpanujom że coś tam napiszą do GM'a :twisted:
Ja jak dostałem bana na moje konto style :( dalej jestem zły :P więdz ja głosuje żeby została ta lista żeby się ludzie przekonali jak to fajnie dostać bana :twisted: .