|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Hyde Park - Rejestracja PS3
Shark - 29-10-2009, 17:43 Temat postu: Rejestracja PS3 No to tak : chcę zarejestrować moje Ps3. Wchodzę sobie na stronę http://uk.playstation.com/registration/ , niby wszystko ok, klikam SING UP.
Akceptuję regulamin, podaję datę urodzenia (30.01.1995) i nagle wyskakuje mi
Cytat: | You do not meet the eligibility requirements for the creation of a master account.
You will need a parent or legal guardian to help you create an account.
Note to parent or guardian:
You must have a PlayStation®Network master account to create a sub account for your child. There may be additional eligibility requirements in your country. |
Coś tam angielskiego umiem, więc zrozumiałem, że coś tam się nie kwalifikuje do utworzenia konta głównego oraz, że muszę mieć rodzica/prawnego opiekuna, który pomoże mi utworzyć konto.
Klikam Continue, teraz mam wpisać ID i hasło. Wpisuję login i hasło, którym chciałbym się posługiwać.
Fail! Moje niedoczytanie - to konto musi już istnieć. Tyle, że gdyby istniało, nie musiałbym rejestrować tego.
No to co teraz zrobić? Przecież nie będę fatygował starszych (a raczej starszej, która w ogóle się nie zna na tych sprawach),
żeby założyli sobie konto.
Aha, jeszcze jedno.
Po wejściu na tą stronę w prawym górnym rogu pojawia mi się
Cytat: | PlayStation®Network On |
A między "Network" a "On" mam zielone światełko. Czyli jednak mam podłączone Ps3 do neta (problem, który opisywałem w wakacje)?
MichuL - 29-10-2009, 18:57
najlepiej zarejestruj się przez konsolę, utworzysz sobie wtedy tzw. master account,
a jak przez www to lepiej robić to na polskiej stronie
ewentualnie opisz problem na forum ps3site.pl
|
|