My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Blokada ataku...

Oblivioner - 29-10-2009, 18:33
Temat postu: Blokada ataku...
Wpadłem na fajny pomysł (przynajmniej ja tak myślę ;) ). Proponowałbym wprowadzić blokadę ataku gracza, przez jego kumpla z drużyny przez 24 godziny od odejścia/wyrzucenia. Wg. mnie było by to dobre, bo: skończyło by się odchodzenie z teamu i natychmiastowe atakowanie kumpla z teamu, z którym np. stało się pod miastem i który nie jest przygotowany na atak ze strony właśnie tej osoby. Na pewno wiele osób miało przykre sytuacje z tym związane, więc myślę, że pomysł jest dobry i spodoba się innym.

PS. Nie wiem czy coś takiego już było, jak tak to przepraszam bardzo.

Anakin S. - 29-10-2009, 18:42

Ano, pomysł dobry, chociaż mi się nigdy nie zdarzyło, żeby były kolega z teamu mnie atakował po wyrzuceniu.Bo jest to przecież chamskie i mało kto tak robi, ale mimo to jestem za.
BarylkaSnK - 29-10-2009, 19:37

mnie próbowali tak wrobić (wystawić) kilkukrotnie, niestety bezskutecznie :P
na TAK :)

cybershot - 29-10-2009, 19:56

Ja tam nigdy nie miałem z tym problemów bo nie dochodzę do teamów byle kmieci .. ale imo pomysł dobry, trzeba ukrócać cwaniactwo w tej grze ; >
WoBo - 29-10-2009, 21:27

Mi też się to nigdy nie zdarzyło ale pomysł dobry ;)
TURBODYMOM3N - 29-10-2009, 21:31

a mi sie tak zdarzyło po walkach teamowych zostało mi 1200hp i 0 many i kolo mnie wywalil z teamu poto by wzbogacić sie o 300 ranq :)
Aquagen - 31-10-2009, 12:38

cybershot napisał/a:
Ja tam nigdy nie miałem z tym problemów bo nie dochodzę do teamów byle kmieci .. ale imo pomysł dobry, trzeba ukrócać cwaniactwo w tej grze ; >

Mam to samo zdanie w tym temacie. Nie dochodzę do byle kogo, ale pomysł może być bo nikomu nie będzie przeszkadzał, prócz tych co lubią takie zabawy. No trudno nie ma lekko ;]

Potezny Trusk - 31-10-2009, 17:55

pomysł ok
michol11 - 31-10-2009, 19:24

Potezny Trusk napisał/a:
pomysł ok

Może udzielisz, jakiejś sensownej odpowiedzi zawierającej minimum 3 zdania?

Mi też to się zdarzało i nauczyłem się, że nie warto zostawać z teamem na polu.
Szczególnie w nocy, i tak mało graczy gra, więc jest mała szansa by utworzyli oni 4-osoby team (zakładając, że zostajemy na polu w 4 osoby).

Jestem na Nie

Oblivioner - 31-10-2009, 19:32

Cytat:
Jestem na Nie

Nie rozumiem twojej niechęci skoro piszesz, że Ci się to przytrafiło...Może ty nie chcesz stać z teamem na polu, ale są tacy, którzy stoją długo i często na polu i uważam, że blokada, którą wymyśliłem by im pomogła i właśnie zachęciła graczy do stania w teamie.

michol11 - 01-11-2009, 20:34

Oblivioner napisał/a:
Nie rozumiem twojej niechęci skoro piszesz, że Ci się to przytrafiło...Może ty nie chcesz stać z teamem na polu, ale są tacy, którzy stoją długo i często na polu i uważam, że blokada, którą wymyśliłem by im pomogła i właśnie zachęciła graczy do stania w teamie.

Po prostu uważam, że każdy jest odpowiedzialny za swoje konto... Jeżeli zostawia go na polu to niech się liczy z tego konsekwencjami.

Oblivioner - 01-11-2009, 20:52

Ale powinno być ograniczone chamstwo przynajmniej w tym aspekcie...
michol11 - 01-11-2009, 21:20

Oblivioner napisał/a:
chamstwo

Może lepiej to nazwać "spryt" w końcu xxx ranku po mapie nie chodzi:) haa:P

Oblivioner - 01-11-2009, 21:31

Spryt...ech :D Nazywaj to jak chcesz, ale mój pomysł jest dobry i myślę, że zasługuje na wprowadzenie do gry..
michol11 - 02-11-2009, 15:19

Oblivioner napisał/a:
ale mój pomysł jest dobry i myślę, że zasługuje na wprowadzenie do gry..

Uff, jeżeli to jest twój pomysł to chyba musisz uważać, że jest dobry. Na szczęście tu Admin decyduje...:)