|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - reset statystyk - pomyłka przy wybieraniu usługi.
Woj Mroku - 31-10-2009, 19:14 Temat postu: reset statystyk - pomyłka przy wybieraniu usługi. Jeśli ktoś omyłkowo kupił usługę resetu statystyk, to gdyby ustawił je dokładnie tak samo jak przed resetem, punkty mogłyby wrócić.
michol11 - 31-10-2009, 19:29
Woj Mroku napisał/a: | Jeśli ktoś omyłkowo kupił usługę resetu statystyk, to gdyby ustawił je dokładnie tak samo jak przed resetem, punkty mogłyby wrócić. |
Eh, nie rozumie? Przypadkowo zrobiłeś resa -35mf i później jeżeli ułożysz staty tak samo jak przed resem to punkty MF zostaną Ci zwrócone!?
Na pewno to nie przejdzie...:) Następnym razem uważaj co robisz:P
Oblivioner - 31-10-2009, 19:34
To bez sensu I tylko więcej roboty dla GMów i adminów, którzy mają już dość roboty
Jurassa - 31-10-2009, 19:36
Pewnie czasami znajdzie się ktoś roztrzepany, nieuważny i zdarzy mu się taka sytuacja, ale to wyłącznie problem tylko tej osoby, której się to zdarzyło.
Wystarczy na przyszłość patrzeć uważniej jaką usługę się wykupuje i nie będzie dochodzić to takich sytuacji.
mnietuniema - 31-10-2009, 19:52
Reklamacje dla pomyłek z nickiem mogłyby być uwzględniane (ten temat zresztą był i Tomi jak miał dobry humor to w takich sytuacjach mf-y zwracał ). Natomiast pseudo-reset mógłby być (a właściwie - jest) wykorzystywany do przelewów expa (mniejsza o szczegóły techniczne, ale takie sytuacje się zdarzają...).
Woj Mroku - 31-10-2009, 20:18
Ja nie powiedziałem, że mnie się coś zdarzyło ja myślę co robię. Ale to się zdarza... po prostu nasunął mi się taki pomysł.
Aquagen - 01-11-2009, 19:32
Woj Mroku napisał/a: | Jeśli ktoś omyłkowo kupił usługę resetu statystyk, to gdyby ustawił je dokładnie tak samo jak przed resetem, punkty mogłyby wrócić. |
Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^
Levusek - 01-11-2009, 19:39
Aquagen napisał/a: | Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^ |
Chodzi o to, że źle kliknął gdy wybierał usługę mośku ;P
cybershot - 01-11-2009, 19:41
Aquagen napisał/a: | Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^ |
Chodzi o to, że jeśli koleś kupił ten reset przez pomyłkę to czy mogło by być tak, że gdy ustawi te same staty to mf'y mu się zwrócą. Zacznij myśleć zanim napiszesz coś głupiego a jeśli nie potrafisz to nic nie pisz.
Aquagen - 01-11-2009, 19:43
Levusek napisał/a: | Chodzi o to, że źle kliknął gdy wybierał usługę mośku ;P |
Jak można źle kliknąć? odległość między nimi to około 2.5cm na kompie nie ma możliwości chybić... Chyba że wchodzisz z telefonu na mfo (uważam to za jeszcze większy debilizm) i masz zryty Joystick jak było w K510i o ile pamiętam
I tak jestem na nie
cybershot napisał/a: | Chodzi o to, że jeśli koleś kupił ten reset przez pomyłkę to czy mogło by być tak, że gdy ustawi te same staty to mf'y mu się zwrócą. Zacznij myśleć zanim napiszesz coś głupiego a jeśli nie potrafisz to nic nie pisz. |
Może ty się czasem zastanów co robisz? ^^ Piszesz tylko tam gdzie ja, i starasz się coś napisać na mój temat^^ Masz coś? napisz na karteczce i podetrzyj nią sobie ... nos.
BarylkaSnK - 01-11-2009, 19:43
warto by było zwrócić uwagę że jeżeli nie zrobi tego w ciągu 10 minut to odwrót przepada, zapobiegłoby to przekrętom "na jedną walke"
Shark - 02-11-2009, 14:43
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=28099
Zapraszam
|
|