My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Maksymalne HP i MP

Woj Mroku - 03-11-2009, 19:48
Temat postu: Maksymalne HP i MP
Zobaczcie, chyba przed chwila w skryptach zostalo to dodane. A po co to? Ilość chyba wystarczy :)
Sosna - 03-11-2009, 20:32

Nie zwróciłem na to uwagi, ale wydaje mi się, że dobra zmiana, owszem jest już ilość HP i MP, ale ta opcja sprawia, że przy niektórych strategiach, nie trzeba wprowadzać co chwilę poprawek, w zależności od noszonego eq, gemów i levelu.
ambity - 03-11-2009, 21:08

Maksymalne HP i MP jest w skryptach inteligencji chyba od zawsze, a na pewno nie od kilku godzin/dni.
Woj Mroku - 03-11-2009, 21:32

ambity, ja pierwszy raz widze xD albo po prostu nie zwracalem uwagi
ambity - 03-11-2009, 21:39

Zapewne dlatego, że prawie nikt tego nie używa.
azkero - 03-11-2009, 22:05

ambity napisał/a:

zdziwiłbyś się ;)

ambity - 03-11-2009, 22:07

azkero napisał/a:
ambity napisał/a:

zdziwiłbyś się ;)

Hm... Wydaje mi się, że dużo osób tego nie używa. Mogę się mylić, bo nie mam okazji zaglądania do cudzej inteligencji - mogę tylko wyciągać wnioski z przebiegu walki.

Woj Mroku - 04-11-2009, 08:56

Ja w ogóle nie używam. nie rozumiem tego skryptu xd
GamePro - 05-11-2009, 19:08

Ja używam tylko do expienia , dla mnie tam sięnajlepiej spisuje :-D
MichuL - 05-11-2009, 21:16

wiele osób tego nie używa bo nie wiedzą jak tego użyć...
cybershot - 05-11-2009, 21:29

Ten skrypt jest odkąd pamiętam .. a przydaje się on nie tylko przy potworkach jak to ktośtam powiedział bo już wiele razy w pvp ocalił mi skórę ; >

Woj Mroku napisał/a:
Ja w ogóle nie używam. nie rozumiem tego skryptu xd

MichuL napisał/a:
wiele osób tego nie używa bo nie wiedzą jak tego użyć...

.. co w tym niby takiego skomplikowanego, że ludzie nie umieją tego użyć ? g:galy

TeHniK - 05-11-2009, 21:53

Ten skrypt przydaje się do określania, z kim mamy do czynienia - wojem czy magiem. Przynajmniej samo max. MP. Ja na przykład, mam skrypt, który sprawdza, ile HP zostało przeciwnikowi, i jeśli jest to określony przeze mnie procent, to atakuję go i dobijam, zamiast się bezsensownie leczyć [co nastąpiłoby bez skryptu], jednak jest to ryzykowne zagranie, gdyż można nie trafić i zostać zabitym w następnej rundzie. Dlatego przydaje mi się Max MP., bo mogę w przybliżeniu określić czy ktoś jest wojem czy magiem [czyt. mag ma więcej MP] - jeśli okaże się, że to mag, to mój skrypt zadziała, jeśli woj, to nie, bo z reguły mają duże uniki i mógłbym nie trafić ;)
Frezus - 06-11-2009, 08:23

cybershot napisał/a:
co w tym niby takiego skomplikowanego, że ludzie nie umieją tego użyć ? g:galy

bo to gra ze tak powiem logiczna wszystko mozna wyliczyc a oni graja na farta.

sianek - 19-11-2009, 12:31

mi się przydaje max mp ponieważ mam ustawione że jak ktoś ma więcej niz ileś tam mp ( akurat na nsa) to żeby waliło np tylko czar
BB CoDe - 19-11-2009, 13:22

Więkoszość osób poprostu nie umie tego wykorzystać ;) dlatego tego nie używa. Może to bardzo ułatwić wygraną i nie raz uratować ;)