|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Blokada walk
Metes27 - 11-11-2009, 17:23 Temat postu: Blokada walk Witam!
Mam taki pomysł aby można było toczyć walki tylko za zgodą obu stron i tylko gry obie strony są online.Miałem taką sytuację że byłem w jaskini liczów musiałem wyłączyć na 1h kompa i ktoś mnie zabił i powędrowałem do miasta mając mało pkt ruchu...
PS.Jeśli nie chcesz napisać posta to chociaż zagłosuj w ankiecie
Shark - 11-11-2009, 17:54
Trzeba było expić tak, żeby wystarczyło ruchów na powrót
Woj Mroku - 11-11-2009, 18:04
Metes27 napisał/a: | Mam taki pomysł aby można było toczyć walki tylko za zgodą obu stron i tylko gry obie strony są online. |
To nie przejdzie, były już takie tematy
mnietuniema - 11-11-2009, 19:51
Woj Mroku napisał/a: | Metes27 napisał/a: | Mam taki pomysł aby można było toczyć walki tylko za zgodą obu stron i tylko gry obie strony są online. |
To nie przejdzie, były już takie tematy |
W MFO2 - raczej nie, ale w MFO - kto wie, kto wie....
Legolass - 11-11-2009, 20:05
mnietuniema napisał/a: | ale w MFO - kto wie, kto wie.... |
nie strasz mnie...
Ludzie czy wy w końcu zrozumiecie, że nie można zablokować walk ?
bartplomien - 11-11-2009, 22:48
no walsnie ten pomysl jest do bani .... wystarczy ze trzeba poje akceptowac a na mapie jak nie chcesz zeby Cie zaatakowali to wykorzystuj ruchy tak zeby starczylo Ci na powrot albo specjalnie przegraj ze stworkami ostatni ruch i samo Cie do miasta przeniesie
teraz malo osob walczy trzeba ich lapac to co dopiero bedzie jak wprowadza akceptacje na walke .... to by bylo bez sensu juz nikt by nie walczyl ;/
MichuL - 12-11-2009, 20:07
http://w3.my-fantasy.net/services.php
"1 godzina ochrony Ta usługa wydłuża czas ochrony o 1 godzinę. Nie działa dla postaci z czaszką. 5 MF "
|
|