|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Problem z muzyką
Anakin S. - 19-11-2009, 19:02 Temat postu: Problem z muzyką Witam!Mam taki mały problem, mianowicie gdy jestem na głównej mapie to nie wiem czemu nie odtwarza mi się muzyka...podczas pobytu w lokacjach muzyka działa normalnie.Moja przeglądarka to Mozilla Firefox, oczywiście mam zainstalowanego QuickTime'a...wie ktoś co z tym zrobić?
Gold Ice - 19-11-2009, 21:11
Możesz odinstalować Quick'a i ponownie zainstalować powinno działać..
Jurassa - 19-11-2009, 21:14
Gold Ice napisał/a: | Możesz odinstalować Quick'a i ponownie zainstalować powinno działać.. |
Ewentualnie spróbuj na innej przeglądarce.
Firefox jest jaki jest i nie zawsze spisuje się dobrze
ADIHC1 - 19-11-2009, 21:15
Aby na pewno ta muzyka powinna grać na mapie?
BarylkaSnK - 19-11-2009, 21:40
ADIHC1 napisał/a: | Aby na pewno ta muzyka powinna grać na mapie? |
tak, gra zawsze
spróbuj na Operze, nie trzeba żadnych dodatków, włączasz muze i śmiga wszystko pięknie ładnie
Anakin S. - 20-11-2009, 13:24
Na Operze działa normalnie ale ja jednak wolę używać Firefoxa Przeinstalowałem QuickTime'a, nie pomogło
Gold Ice - 20-11-2009, 15:46
No to nie wiem.. przeinstaluj Firefoxa ;p. Duża prawdopodobność że bd ok, ale niech się inni wypowiedzą
Tomi - 20-11-2009, 17:29
Gold Ice napisał/a: | No to nie wiem.. przeinstaluj Firefoxa ;p. Duża prawdopodobność że bd ok, ale niech się inni wypowiedzą |
wywal quicktime'a (albo wyłącz w dodatkach/pluginach forefoxa wtyczkę quicktime'a do obsługi multimediów) a następnie zainstaluj "koreańską" wtyczkę do midi.
[link nieaktywny]
Anakin S. - 20-11-2009, 17:49
Cytat: |
wywal quicktime'a (albo wyłącz w dodatkach/pluginach forefoxa wtyczkę quicktime'a do obsługi multimediów) a następnie zainstaluj "koreańską" wtyczkę do midi. |
Dzieki Tomi, już działa normalnie, temat do zamknięcia
|
|