|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Limity na targu!
Potezny Trusk - 23-11-2009, 15:06 Temat postu: Limity na targu! Witam!!
Ostatnio zacząłem bawić się w "sprzedawczyka" i sprzedaję eq i mikstury, po różnych miastach Arkadii. Mam pytanie czy jeżeli wystawię przedmiot ponad limit w danym mieście to zostanie on automatycznie zakwalifikowany do aukcji, których nie można już licytować? Czasami w średnich cenach jest napisane (przykład)
Mikstura życia lv4 (wartość 1000G) średnia cena: 1745G limit: 1500G
Więc nie wiem czego się trzymać. Wydaję mi się, że limitu, ale nie jestem pewien.
ambity - 23-11-2009, 15:09
Jeżeli limit wynosi np. 1500G/szt., to wystawiając ponad ten limit nikt nie będzie mógł zalicytować tej aukcji. => Można wystawiać dokładnie za cenę równą limitowi, ale nie wyższą.
BarylkaSnK - 23-11-2009, 15:43
Cytat: | Jeżeli limit wynosi np. 1500G/szt., to wystawiając ponad ten limit nikt nie będzie mógł zalicytować tej aukcji. => Można wystawiać dokładnie za cenę równą limitowi, ale nie wyższą. |
no to wytłumacz zjawisko że średnia cena jest wyższa od limitu...
minek123 - 23-11-2009, 15:46
BarylkaSnK napisał/a: | Cytat: | Jeżeli limit wynosi np. 1500G/szt., to wystawiając ponad ten limit nikt nie będzie mógł zalicytować tej aukcji. => Można wystawiać dokładnie za cenę równą limitowi, ale nie wyższą. |
no to wytłumacz zjawisko że średnia cena jest wyższa od limitu... |
Wytłumaczyl to Walkmen w tym poscie
3siu - 23-11-2009, 15:48
Barylka bo jeżeli wystawisz w cenie zgodnej z limitem to można zalicytować ponad limit;)
SsaNseL - 31-01-2010, 15:06
Ja Dostałem Ostrzeżenie Gdy Próbowałem Wystawić Przedmiot ponad limi
że jak zalicytuje moge dostać bana z powodu przesyłania złota coś takiego:D
Gipson - 31-01-2010, 18:58
cena srednia jest wyzsza ponad limit poniewaz kiedy masz juz dostep do miasta z ta mikstura w tym wypadku oasis, to na targu nie mozesz jej kupic drozej niz cena sklepowa.
jednak nizsze lvle bez dostepu do oasis i dalej maja limit inny niz ty i zagadka rozwiazana ;P
Butcher - 07-02-2010, 19:51
Przed chwilą zauważyłem, że mikstury życia lv6 mają limit ceny do 10k G a tyle samo kosztują, tak więc kto je teraz będzie sprowadzał do innych miast.Wystawiłem ich w sumie tysiąc wydałem na nie 10mln + 500 tys G a dostane max 10 mln G. Gdzie sens bycia "handlarzem" ?
Edit: Chyba że coś przeoczyłem...
gosia - 07-02-2010, 19:53
Butcher napisał/a: | Przed chwilą zauważyłem, że mikstury życia lv6 mają limit ceny do 10k G a tyle samo kosztują, tak więc kto je teraz będzie sprowadzał do innych miast.Wystawiłem ich w sumie tysiąc wydałem na nie 10mln + 500 tys G a dostane max 10 mln G. Gdzie sens bycia "handlarzem" ? |
Taki limit jest widoczny jedynie dla osób które mogą je kupić w sklepie.
Butcher - 07-02-2010, 19:57
gosia napisał/a: |
Taki limit jest widoczny jedynie dla osób które mogą je kupić w sklepie. |
I wszystko jasne, dzięki.
|
|