|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Informacja o zalicytowaniu naszej aukcji
michol11 - 06-12-2009, 18:54 Temat postu: Informacja o zalicytowaniu naszej aukcji Witam, szukałem w szukajce czy takowy temat był, ale jakoś nie znalazłem
Więc ogólnie co do propozycji:
Chodzi mi żeby zrobić taka opcję, że po zalicytowaniu naszego przedmiotu, którego wystawiliśmy na targu, przychodziła wiadomość z informacją typu "Twój przedmiot wystawiony na targu xxx został zalicytowany przez gracza xxx, jego obecna kwota wynosi xxx"
W czym by to pomogło?
Nie trzeba by było sprawdzać wracając do zamku i tracąc na tym xxx ruchów, lub też można by było nie przerwanie stać na polu...:)
Jeżeli mogę prosić modów, to odpowiedź mniej niż 3 zdania = WARN
Walkmen - 06-12-2009, 19:06
I co np . takich informacji miałbym 100 bo wystawiłem 10 szt eliksirów za 1G i co minutę ktoś przebija ustawowe 5%.
Dla mnie - nieprzydatne.
michol11 - 06-12-2009, 19:23
Walkmen napisał/a: | I co np . takich informacji miałbym 100 bo wystawiłem 10 szt eliksirów za 1G i co minutę ktoś przebija ustawowe 5%.
Dla mnie - nieprzydatne. |
A jakby ta opcje było można włączyć lub wyłączyć?:))
A jezeli wystawiasz tak elki No to nie skomentuje:)
ADIHC1 - 06-12-2009, 19:42
Tak właściwie po co to? Aukcja dobiegnie końca i dowiesz się za ile sprzedałeś. Informowanie w trakcie jej trwania nie wpłynie na cenę ostateczną, także nie wiem po co w ogóle zawracać sobie tym głowę.
michol11 - 06-12-2009, 20:39
ADIHC1 napisał/a: | Tak właściwie po co to? Aukcja dobiegnie końca i dowiesz się za ile sprzedałeś. Informowanie w trakcie jej trwania nie wpłynie na cenę ostateczną, także nie wiem po co w ogóle zawracać sobie tym głowę. |
Żeby wiedzieć czy w ogóle ktoś licytuje i nie pędzić do miasta tylko po to by zobaczyć...:) A czasem kogoś może to interesować czy jego przedmiot jest licytowany;)
ADIHC1 - 06-12-2009, 23:48
michol11 napisał/a: | A czasem kogoś może to interesować czy jego przedmiot jest licytowany;) |
Powtarzam pytanie - jaki ma to znaczenie? Niepotrzebnie zawracasz sobie tym głowę.
minek123 - 06-12-2009, 23:55
handlarze, np. mnietuniema dostałby chyba mózgotrzepu jakby mu migała ta żółta kropka co chwile
Pomysł kompletnie nietrafiony...
|
|