|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Chat Drużynowy.
Aquagen - 22-12-2009, 14:42 Temat postu: Chat Drużynowy. Witam! Mam kolejny genialny pomysł, otóż istnieje czat drużynowy, na którym często piszą osoby spoza drużyny. Moja propozycja polega na tym że iż ponieważ gdyż szef drużyny miałby coś takiego jak "blokuj czat" zaraz obok czyjejś wypowiedzi, i ten typ nie mógł by pisać na tym czacie.
Palec cud malina miód ;d dziękuje braw nie trzeba ;d Oczekuje sensownych i bogatych w zdania wypowiedzi ;d
Woj Mroku - 22-12-2009, 14:51
Dla mnei to bez różnicy, tego czatu i tak się tak naprawde w ogole i zupelnie nie uzywa.
Nawet jak sie chce pogadac z kumplem z druzyny to PW albo czat na mapie.
Juz lepszym pomyslem byloby powiadomienie członkow druzyny o tym, ze ktos na tym czacie napisał. Wtedy zaczęto by go używac, usprawnilby się nieco.
Jeśli nie, to jak dla mnie tego czatu może w ogole nie byc.
Co do twojego pomyslu. Jestem neutralny, mnie to żadnej różnicyn nie robi.
Aquagen - 22-12-2009, 14:53
;> Może twój teamowy jest nie używany, ale niektórzy mają ochotę przyblokować parę osób^^ A co do tego informowania o wypowiedzi to mogło by być dobre, np. kiedy ktoś z teamu dostal od nas ignora i prosi o wybaczenie nie żebym kogoś z teamu ignorował
Potezny Trusk - 22-12-2009, 15:12
Taka propozycja była na liście TODO. Looknij!!
Woj Mroku - 22-12-2009, 15:19
Aquagen napisał/a: | kiedy ktoś z teamu dostal od nas ignora i prosi o wybaczenie |
Miałem co innego na myśli.
Np. Szef pisze żeby team wszedl przed miasto. Wtedy wszyscy z teamu są informowani o tej wiadomości.
Aquagen napisał/a: | ;> Może twój teamowy jest nie używany, ale niektórzy mają ochotę przyblokować parę osób^^ |
A co ci przeszkadza tam? Spamują, a niech sobie spamują. Nie patrz tam.
|
|