|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Blokada Wulgaryzmu
jokohoma - 02-01-2010, 15:22 Temat postu: Blokada Wulgaryzmu Witam was drodzy widzowie to ja właśnie ja wasz ukochany Krzysztof Ibisz dla kolegów Krzysiek
Mam propozycje dotycząca Prywatnej wiadomości w grze ,czyli nie można było by pisać do innych graczy " brzydkich słów " czyli h*j, K****, p****.Jakby ktoś chciał wysłał tekst + brzydki wyraz to pokazałby się komunikat:
( * oznacza dalszy ciąg wulgaryzmy)
Jest trochę do irytujące jak ktoś piszę do ciebie " o zalll miałeś farta h**u "
W grze trzeba mieć troszkę kultury osobistej
Coni - 02-01-2010, 15:32
Masz przycisk "Ignoruj" od tego, jeżeli Ci ktoś wysyła takie pw.
Takie coś nie pomoże, bo kombinacji można zrobić miliony.
jokohoma - 02-01-2010, 15:34
Nie będę ignorował każdego gracza w grze co mi wyśle taką wiadomość w grze jest graczy kilka tysięcy/miliony.To nie będę chyba wszystkich ignorował co wysłał mi taka wiadomość
Coni - 02-01-2010, 15:36
jokohoma napisał/a: | w grze co mi wyśle taką wiadomość w grze jest graczy kilka tysięcy/miliony |
I taka blokada nic nie da, bo Ci tysiące gracze zrobię tysiące wersji.
Jurassa - 02-01-2010, 15:49
Po prostu nie zwracaj uwagi na takie wiadomości - usuwaj je, ewentualnie dawaj ignora ich autorom. Przecież nie jest możliwe wprowadzenie wszystkich słów zakazanych bo wystarczy, że między jedną, a drugą literą wyrazu postawi się np, przecinek i wiadomość idzie w obieg.
minek123 - 02-01-2010, 15:50
Nawet jeśliby takowy filtr powstałby i wyłapywał przekleństwa,
to zawsze jest sposób na ominiecie go, dodanie spacji/kropek/kresek/whatever.
Wiec to nic nie da, jeśli ktoś chce Cie obrzucić epitetami to to zrobi
(niezależnie czy będzie filtr czy nie, pozatym nie istnieją filtry idealne).
Tak wiec zgadzam się z przedmówcami, Ignor to najlepsza rada.
Temat filtru (nie w wiadomościach a na czacie) był poruszany wielokrotnie.
ADIHC1 - 03-01-2010, 20:45
jokohoma napisał/a: | Nie będę ignorował każdego gracza w grze co mi wyśle taką wiadomość w grze jest graczy kilka tysięcy/miliony.To nie będę chyba wszystkich ignorował co wysłał mi taka wiadomość |
Nie popadaj w skrajności. Nie piszą do Ciebie miliony, tysiące czy choćby setki graczy. Masz przycisk Ignoruj gracza, zrób z niego użytek.
|
|