My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Sortowanie i ilosc gemow.

SaKe - 15-01-2010, 09:47
Temat postu: Sortowanie i ilosc gemow.
Mogly byc juz takie/podobne propozycja.
Upek sie zbliza, wiec mam prosta do wykonania propozycje, polegajaca na tym, ze w plecaku->gemach po pierwsze, bylyby zliczane gemy (jesli Tomiemu by sie chcialo, mogloby byc tak, ze po pierwsze:ze wzgledu na rodzaj (ofensywne, leczenie, wspomagajace), po drugie podkategoria wspomagajacych (wytrzymalosci, hp+, mp+ itd) a po trzecie ze wzgledu na lvl (masz xx gemow na 1lvl, xxx na 2lvl etc).
A takze, warto by bylo podliczyc wszystkie gemy i jakas informacje dac w plecaku->gemach.

Archaniol - 15-01-2010, 11:15

SaKe napisał/a:
a po trzecie ze wzgledu na lvl

Jak dla mnie to to część tylko by pasowała do wprowadzenia . reszta jeśli chodzi o mnie jest nie potrzebna.

Woj Mroku - 15-01-2010, 11:18

gemy 6 czyli leczenie 6 wiatr 6 itp. są na samym dole, powinny być na górze.

I nie widać po najechaniu ich wartości, co bardzo mi przeszkadza :/ gemy ofensywne tak jak 4,3,2,1 powinny byc na samej gorze..

co do tematu, bardzo by sie przydalo takie sortowanie gemow

SaKe - 15-01-2010, 12:27

Archaniol napisał/a:
reszta jeśli chodzi o mnie jest nie potrzebna.

Taa... Napewno nie przeszkadza, a znacznie moze pomoc osobom, ktore maja powyzej 50 gemow...

Archaniol - 15-01-2010, 12:30

SaKe napisał/a:
ktore maja powyzej 50 gemow...

No ja mam chyba z 250 gemów....
I daje rade . ale przyznaje czasami szukanie jakiegoś daje się we znaki :D

SaKe - 15-01-2010, 13:54

No a nie uwazasz, ze gdybys mial wszystko ladnie posortowane byloby lepiej? A nie jest to wcale trudne do zrobienia.
Archaniol - 15-01-2010, 14:27

Wiesz co jeśli zostanie to wprowadzone to super. Jeśli nie to nic się nie stanie.
Aquagen - 15-01-2010, 14:42

Zdecydowanie za, kiedy zlałem wszystkie moje gemy na 1 postać na s3 :P to już nie wiedziałem ile tego mam i w ogóle co to jest :P

Za, za, za i jeszcze raz ZA! :D

Potezny Trusk - 15-01-2010, 16:43

Sake dobry pomysł!!! Ale czy Tomi'emu chciałoby się to teraz robić??
ADIHC1 - 15-01-2010, 17:05

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=19508

Było, choć był chyba jeszcze jeden wątek.

W sumie może wejdzie razem z nadchodząca aktualizacją...

SaKe - 15-01-2010, 17:45

Dlatego napisalem, ze mozliwe, ze mogly byc takie watki juz.
Jesli nikt nie ma nic do dodania to zamknij, mam nadzieje, ze wraz z upem propozycja wejdzie do gry.

ADIHC1 - 15-01-2010, 18:39

SaKe napisał/a:
Dlatego napisalem, ze mozliwe, ze mogly byc takie watki juz.

Trzeba było sprawdzić.
Cytat:
2. Zanim napiszesz swoją propozycję, przeszukaj (Szukaj) dział Propozycji i sprawdź czy ktoś już nie proponował Twojego pomysłu (dozwolone jest odświeżanie starych tematów, ale tylko wtedy, jeśli masz coś do dodania, a ta kwestia nie była poruszana). Szczególnie karane będą osoby, które przyznają sie do swojego lenistwa (np. 'Jeśli ten temat był, to sorki'). Moderatorom proponuję ostrożnie podchodzić do karania za ten punkt - niektóre propozycje faktycznie nie jest łatwo znaleźć.