|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Sortowanie i ilosc gemow.
SaKe - 15-01-2010, 09:47 Temat postu: Sortowanie i ilosc gemow. Mogly byc juz takie/podobne propozycja.
Upek sie zbliza, wiec mam prosta do wykonania propozycje, polegajaca na tym, ze w plecaku->gemach po pierwsze, bylyby zliczane gemy (jesli Tomiemu by sie chcialo, mogloby byc tak, ze po pierwsze:ze wzgledu na rodzaj (ofensywne, leczenie, wspomagajace), po drugie podkategoria wspomagajacych (wytrzymalosci, hp+, mp+ itd) a po trzecie ze wzgledu na lvl (masz xx gemow na 1lvl, xxx na 2lvl etc).
A takze, warto by bylo podliczyc wszystkie gemy i jakas informacje dac w plecaku->gemach.
Archaniol - 15-01-2010, 11:15
SaKe napisał/a: | a po trzecie ze wzgledu na lvl |
Jak dla mnie to to część tylko by pasowała do wprowadzenia . reszta jeśli chodzi o mnie jest nie potrzebna.
Woj Mroku - 15-01-2010, 11:18
gemy 6 czyli leczenie 6 wiatr 6 itp. są na samym dole, powinny być na górze.
I nie widać po najechaniu ich wartości, co bardzo mi przeszkadza gemy ofensywne tak jak 4,3,2,1 powinny byc na samej gorze..
co do tematu, bardzo by sie przydalo takie sortowanie gemow
SaKe - 15-01-2010, 12:27
Archaniol napisał/a: | reszta jeśli chodzi o mnie jest nie potrzebna. |
Taa... Napewno nie przeszkadza, a znacznie moze pomoc osobom, ktore maja powyzej 50 gemow...
Archaniol - 15-01-2010, 12:30
SaKe napisał/a: | ktore maja powyzej 50 gemow... |
No ja mam chyba z 250 gemów....
I daje rade . ale przyznaje czasami szukanie jakiegoś daje się we znaki
SaKe - 15-01-2010, 13:54
No a nie uwazasz, ze gdybys mial wszystko ladnie posortowane byloby lepiej? A nie jest to wcale trudne do zrobienia.
Archaniol - 15-01-2010, 14:27
Wiesz co jeśli zostanie to wprowadzone to super. Jeśli nie to nic się nie stanie.
Aquagen - 15-01-2010, 14:42
Zdecydowanie za, kiedy zlałem wszystkie moje gemy na 1 postać na s3 to już nie wiedziałem ile tego mam i w ogóle co to jest
Za, za, za i jeszcze raz ZA!
Potezny Trusk - 15-01-2010, 16:43
Sake dobry pomysł!!! Ale czy Tomi'emu chciałoby się to teraz robić??
ADIHC1 - 15-01-2010, 17:05
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=19508
Było, choć był chyba jeszcze jeden wątek.
W sumie może wejdzie razem z nadchodząca aktualizacją...
SaKe - 15-01-2010, 17:45
Dlatego napisalem, ze mozliwe, ze mogly byc takie watki juz.
Jesli nikt nie ma nic do dodania to zamknij, mam nadzieje, ze wraz z upem propozycja wejdzie do gry.
ADIHC1 - 15-01-2010, 18:39
SaKe napisał/a: | Dlatego napisalem, ze mozliwe, ze mogly byc takie watki juz. |
Trzeba było sprawdzić.
Cytat: | 2. Zanim napiszesz swoją propozycję, przeszukaj (Szukaj) dział Propozycji i sprawdź czy ktoś już nie proponował Twojego pomysłu (dozwolone jest odświeżanie starych tematów, ale tylko wtedy, jeśli masz coś do dodania, a ta kwestia nie była poruszana). Szczególnie karane będą osoby, które przyznają sie do swojego lenistwa (np. 'Jeśli ten temat był, to sorki'). Moderatorom proponuję ostrożnie podchodzić do karania za ten punkt - niektóre propozycje faktycznie nie jest łatwo znaleźć. |
|
|