My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wybór płci.

Aquagen - 15-01-2010, 12:21
Temat postu: Wybór płci.
Spotkałem się już z paroma przypadkami "transwestytów" w mfo. Otóż, spojrzałem na profil gracza, i pisało że jest mężczyzną. Po jakichś 10 min. pisało że jest kobietą, i strasznie mu się wszyscy podlizywali, czy to są kompleksy? Nie wiem, nie mój problem. Moja propozycja jest taka, ustawić tak jak było w oldzie, jednorazowy wybór płci. Jest to wkurzające, że ktoś wpisze sobie kobieta pomimo że jest facetem.

Tylko proszę bez zbędnych tekstów "po prostu ignoruj" mój charakterek mi na to nie pozwala, a taki mały dodatek do mfo, nikomu by nie przeszkadzał.

SaKe - 15-01-2010, 12:25

Tez sie dolacze, to sie da ignorowac, ale po prostu to jest zenujaca sprawa, nigdzie chyba nie widzialem takie lizania dupy plci pieknej;o
Archaniol - 15-01-2010, 12:26

Nom macie racje. Popieram w 100%
minek123 - 15-01-2010, 12:38

Aquagen napisał/a:
mój charakterek mi na to nie pozwala

To popracuj nad nim

Aquagen napisał/a:
strasznie mu się wszyscy podlizywali, czy to są kompleksy?

raczej braki..

Aquagen napisał/a:
Moja propozycja jest taka, ustawić tak jak było w oldzie, jednorazowy wybór płci.

Nie jest to nawet takie głupie ;)
tylko czy nie szkoda czasu na takie pierdoły? lepiej poświecić go na coś bardziej przydatnego..

Aquagen - 15-01-2010, 13:42

minek123 napisał/a:
tylko czy nie szkoda czasu na takie pierdoły? lepiej poświecić go na coś bardziej przydatnego..

Może i pierdoła, ale zrobienie tego nie zajmie dużo, bo wystarczy skopiować plik z olda.

Gdybym w zeszłym tyg. nie czyścił skrzynki, pokazał bym kilka pw, z prośbami o sponsoring, ponieważ "jestem młoda atrakcyjną kobietą w wieku 16 lat i potrzebuje pomocy" :roll:

minek123 napisał/a:

Aquagen napisał/a:
Aquagen napisał/a:
mój charakterek mi na to nie pozwala

To popracuj nad nim

Hehe, gdyby to było takie proste, już bym to zrobił.

Lag - 15-01-2010, 13:46

Aquagen napisał/a:
"jestem młoda atrakcyjną kobietą w wieku 16 lat i potrzebuje pomocy" :roll:

oko za oko, ząb za ząb, to czemu nie dupa za pieniądze?

Sax - 16-01-2010, 14:32

to poproś o kilka zdjęć i wtedy zaoferuj "jej" pomoc.... ! :evil:

a tak na serio też to zauważyłem że jak jest gracz a w profilu ma odznaczone "KOBIETA" gracze są mili i się strasznie podlizują i w ogóle do rany przyłóż a sam znam takich graczy co specjalnie grają Kobietą a są facetami ;p

ale myśle że propozycja jest naprawdę zbędna a z tym można grać :)

Potezny Trusk - 16-01-2010, 15:14

Tak jest!!! Niech to wejdzie w życie!!!
Night Crawler - 16-01-2010, 16:30

W mojej skromnej opinii możliwość zmiany płci w czasie gry jest czymś zupełnie niezrozumiałym. Co to ma oznaczać?
Jak się rejestruję to jestem mężczyzną ale jak nabije 46 lvl to staję się kobietą? Śmieszne to jest.
Jedynym sensownym wytłumaczeniem tego żenującego problemu byłaby możliwość zmiany właściciela konta - ale wszyscy wiemy że jest to zabronione przez regulamin.

Dawno już chciałem zwrócić na to uwagę ale miałem knebla.
Jestem na tak, of course.

@DOWN,
u mnie się nie da.

Anonymous - 16-01-2010, 16:47

Póki co można zarejestrować postać "bezpłciową" - to też by się przydało poprawić.
mamutek - 16-01-2010, 16:56

Ale, np ktos sobie pomyli przy wyborze i da kobieta zamiast mężczyzna ;) ??
Night Crawler - 16-01-2010, 17:06

mamutek napisał/a:
Ale, np ktos sobie pomyli przy wyborze i da kobieta zamiast mężczyzna ;) ??

Płatna usługa! I kasa dla admina, muahahaha!
Nie no, to oczywiście żart.
Tak serio, to myślę że 'za błędy powinno się płacić' itp. i wypełniać dane 'z głową'..
Ewentualnie można by wprowadzić jednorazową zmianę płci (dla tych którzy się pomylą), tylko że to znowu kombinowanie jest.

Tiger626 - 16-01-2010, 17:34

albo zmiana płci za esa za 1.22 lub za 3mf :D
Sweep - 16-01-2010, 17:36

Ja mam lepszy pomysł ten kto raz zmieni płec z kobiety na mezczyzne lub odwrotnie to wtedy plec mu sie zmieni na obojniak ;]

Tiger626 poprawiłem .

Tiger626 - 16-01-2010, 17:37

Sweep napisał/a:
Powinny być 3 płci ;< Męzczyzna , Obojniak i kobieta :D - To nie obraza obojniakow tylko tych dzieci co raz w profilu mają płeć mezczyzny a raz kobiety :D
yhy... wtedy byś z gry zrobił bajzel zrobiąc opcje obojniak wchodzisz w profil płeć: obojniak... pomyśl.