|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Best place ever
Night Crawler - 23-01-2010, 20:18 Temat postu: Best place ever Wymyśliłem, nie wiem czy było (jak było to wiecie co zrobić).
Logi Gracza - Ranking - Best place; czyli najlepsza uzyskana pozycja w danej kategorii przez danego gracza, zapisana w celach informacyjnych i szpanerskich.
Ziomusiq - 23-01-2010, 20:20
w nim, że super wymyśliłme
a tak na serio to szkoda czasu na takie pierdoły
MZino - 23-01-2010, 20:22
Dobry pomysł!! Z pewnością coś takiego przydałoby się w grze. To by było dobre. Można wtedy sobie popatrzeć jakim było się kiedyś mistrzem...
Night Crawler - 23-01-2010, 20:22
Ziomusiq napisał/a: | a tak na serio to szkoda czasu na takie pierdoły |
co racja to racja, ale super to wymyśliłem, trzeba przyznać.
a nóż się admin będzie nudził i wstawi.
MZino ;*
Aquagen - 23-01-2010, 20:29
A ja jestem za ;> Bo często widze pełno typa co kozaczy "ostatnio byłem w top 100 ale wtopiłem pare walk i wypadłem Ostatnio miałem xxxxxxxx kasy ale wydałem itd.
@ mój remiks propozycji:
Żeby to było jak przedstawił NC, tyle że na IP żeby to działało
bartplomien - 23-01-2010, 20:57
Aqua a wlasnie nie, na IP to nie moze dzialac bo ktos Kto nie ma multi i gra uczciwie tez ma czasami wspolne IP z 2 graczem bo maja ten sam net
1 gracz jest pro 2 gracz jest cienias i ten cienias mial by miec logi tego pro ? tylko dlatego bo maja ten sam net? troche bez sensu
Phantom - 23-01-2010, 20:58
Aquagen napisał/a: | A ja jestem za ;> Bo często widze pełno typa co kozaczy "ostatnio byłem w top 100 ale wtopiłem pare walk i wypadłem Ostatnio miałem xxxxxxxx kasy ale wydałem itd. |
Już nie chodzi o to by podważyć wiarygodność takich graczy, tylko żeby było.. tak o...
Dla samej satysfakcji
Pewnie nie mamy co liczyć na wprowadzenie tego w obecnej wersji, ale mile widziane w MFO3
BarylkaSnK - 23-01-2010, 21:20
czego nie? obecna wersja ma przed sobą ostatni upek który nie został skończony w 100% (są testy)
a nie sądze by takie coś trwało długo
jestem jak najbardziej na tak
Night Crawler - 23-01-2010, 21:35
Aquagen napisał/a: | tyle że na IP żeby to działało |
na ip? nie wiem czy to dobry pomysł. przeznaczeniem logów gracza jest pokazywanie osiągnięć pojedynczego danego konta, a nie osiągnięć personalnych danej osoby logujacej się z danego IP.
Cytat: | Bo często widze pełno typa co kozaczy "ostatnio byłem w top 100 ale wtopiłem pare walk i wypadłem Ostatnio miałem xxxxxxxx kasy ale wydałem itd. |
dokładnie. moja propozycja stanowiła by swego rodzaju potwierdzenie :]
SaKe - 23-01-2010, 22:54
Dobre.
Chyba juz bylo, ale powinno wejsc.
Z serii "male, ale cieszy, nie przeszkodzi-a moze pomoc".
Na dodatek SZPAN musi byc!
Lolipop - 23-01-2010, 23:43
Znajac zycie adminom nie bedzie chcialo sie tego zrobic..
Ale jestem za
Shark - 27-01-2010, 11:18
Super NC ; D Bardzo fajna propozycja, przyjemnie by było spojrzeć w logi i zobaczyć jak to kiedyś się karało.. ahh ^^
AnniHilaTioN - 26-07-2010, 20:23
Popieram
Sam o czymś takim myślałem
Coni - 27-07-2010, 01:24
Cytat: | Popieram
Sam o czymś takim myślałem |
Nie odświeżaj dawnych tematów jeśli nie masz w nich nic do dodania ...
Poza tym:
Kod: | Zabronione są wypowiedzi będące najzwyklejszym spamem. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Mam na myśli wypowiedzi typu: 'Tak/Nie', 'Jestem na tak/nie', 'Może być', 'Fajny pomysł' i inne nic nie wnoszące do dyskusji. Dział Propozycji nie służy do 'głosowania' czy temat jest na 'TAK' czy na 'NIE'. Ktoś rzuca pomysł - a my nie piszemy czy to się nam podoba lub nie, tylko jakie to niesie ze sobą korzyści, problemy, trudności etc. |
A i oczywiście przepraszam za offtopa
Kyrstron - 29-07-2010, 16:48
Jestem jak najbardziej za.
Robienie screenów jest męczące
|
|