|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Nie przychodzi hasło na e-mail.
keinek - 04-02-2010, 15:09 Temat postu: Nie przychodzi hasło na e-mail. Witam. Od jakiegoś czasu zapomniałem hasła do mojego konta i gdy wybieram opcję przypomnij hasło to pisze, że zostało wysłane, a na skrzynce 0 wiadomości od My-Fantasy.
Czy można coś z tym zrobić?
Merit - 04-02-2010, 15:16
Poczekaj chwilę od razu ci nie przyjdzie przypomnienie hasła
Alurab - 04-02-2010, 15:16
Powinno przyjść od razu
Na jakiej poczcie masz konto?
keinek - 04-02-2010, 15:20
Na własnej lokalnej: @tcz.pl.
Powinno przyjść, ale dziwię się, że tak długo trwa. Do teraz nie doszło.
Takasu - 04-02-2010, 15:35
ktoś ci konto shackował i zmienił maila proste :]
Alurab - 04-02-2010, 15:38
Gdyby podał zły mail to by było napisane, że podał zły.. Chyba proste?
Jemu się wysyła, ale nie przychodzi
keinek - 04-02-2010, 15:53
Jest tak jak mówi Alurab. Po prostu nie chce przyjść na mój meil wiadomość
Coś musi blokować u mnie w skrzynce, albo wina leży po stronie My-Fantasy. Możecie zobaczyć czy do was dochodzi?
ADIHC1 - 04-02-2010, 17:45
Sprawdzałeś folder ze spamem?
keinek - 05-02-2010, 10:26
Refresh
Przypomnienie hasła
Hasło zostało wysłane na podany adres e-mail.
Nadal to samo, a maila w skrzynce nie ma. Może ktoś to sprawdzić?
Mój E-mail to: .... Z wszystkich innych stron, albo od kolegów wiadomości dochodzą, więc to raczej wina systemu.
michol11 - 05-02-2010, 17:05
keinek napisał/a: | Mój E-mail to: ... |
Nie podawaj maila tak publicznie:)
Ile czekasz juz na wiadomosc z haslem?
keinek - 05-02-2010, 18:05
Czemu nie mam podawać publicznie?;)
Czekam od wczoraj od około godziny 15. Nadal czekam na przyjście wiadomości, bo mam chęć powrócić do gry. Szkoda, aby 178 poziom się zmarnował, a od 0 mi się nie chce zaczynać ;D
ADIHC1 - 05-02-2010, 18:37
keinek napisał/a: | Czemu nie mam podawać publicznie?;) |
Jeśli nie znasz odpowiedzi na to pytanie to tym bardziej nie podawaj publicznie takich danych.
Wiem, że są problemy z pocztą Wirtualnej Polski i dość losowo dochodzą wiadomości z gry (zresztą - nie tylko, w ogóle poczta WP ssie), widocznie to nie jedyny usługodawca, z którym są problemy.
Jedyne wyjście to interwencja GM, oznaczenie adresu e-mail do zmiany (trwa to 14 dni) i skorzystanie z opcji przypominania hasła po tej zmianie...
Aquagen - 05-02-2010, 19:00
Cytat: | Jedyne wyjście to interwencja GM, oznaczenie adresu e-mail do zmiany (trwa to 14 dni) i skorzystanie z opcji przypominania hasła po tej zmianie... |
A tego e-maila niech na interia.pl założy Tam e-maile dochodzą w kilka sekund
Kreate - 06-02-2010, 00:06
Najlepiej żeby założył emaila na gmail.com .... Tam nie trzeba czekać nawet tych kilku sekund....
Po za tym. Jeżeli masz w sieci swojej lokalnej maila to sie nie dziw.... Czasami tak jest ; może za słaby server etc. Lepiej miec na stronach ogólno krajowych/ogólnoświatowych ... Gdzie server to kilkanascie/kilkadziesiat kompuetrów i prcesorów pracujących do danego servera strony ||| Po za tym sądze ,że mogłeś również skasować cały spam etc. I dlatego się dziwisz ,że nie dochodzi.
keinek - 06-02-2010, 14:00
Dziwię się, bo zawsze wiadomości od tej gry dochodziły. Poczta nie jest zła, bo jestem jej użytkownikiem od 7lat i działa bez kłopotu. Posiadam też konto na g-mailu, ale nie zawodziła mnie moja skrzynka, dlatego w grze podałem jako główny mój adres właśnie ten na @tcz.pl.
|
|