|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Sprawa blokady lv//Petycja
ManiakMFo - 05-02-2010, 21:53 Temat postu: Sprawa blokady lv//Petycja Co myślicie o tym by została zniesiona blokada dla graczy którzy przynajmniej 1 raz ukończyli całą fabule...?
Crypton - 05-02-2010, 21:56
Tylko w jakim celu?
ManiakMFo - 05-02-2010, 22:03
W takim celu by powstała jakaś rotacja w tabeli LIczba ukończeń gry :)
Bo po co to robione skoro każdy tylko raz ukończy fabułe bo przy 2 razie to się tam praktycznie ie dochodzi
minek123 - 05-02-2010, 22:13
ManiakMFo, przesadzasz.
Ja na 259 lvlu dochodzę do poziomu Ciemności
a Ty sobie na 300 nie umiesz poradzić?
ima - 05-02-2010, 22:20
icus ja na 240 jade 2 raz juz fabule i został mi tylko demon ciemnossci ktorego pojade za kilka dni i jade 3 raz fabułe:P
Sorandor - 05-02-2010, 22:24
Crypton napisał/a: | Tylko w jakim celu? |
A w takim calu, żeby admin sobie jeszcze trochę na nas zarobił , ale już nie chodzi o to było mówione że wzniosą barierę jak wejdzie update... a nikt nic w tym kierunku nie zrobił.. Tomi ostatnio napisał że na razie nie wzniosą bariery a jak sie zapytałem dlaczego to odpowiedzi nie uzyskałem..
Crypton - 05-02-2010, 22:35
Dość długo o tym dyskutowaliśmy czy podnieść limit poziomu do przynajmniej
350, ale doszliśmy do wniosku że dzięki temu inni gracze będą mogli Was dogonić
i zacznie się rywalizacja w PvP.. Musicie to naprawdę dobrze przedstawić aby
administracja się zgodziła. (stąd te moje pytanie na początku tematu)
Sorandor - 05-02-2010, 23:35
Crypton napisał/a: | Dość długo o tym dyskutowaliśmy czy podnieść limit poziomu do przynajmniej
350, ale doszliśmy do wniosku że dzięki temu inni gracze będą mogli Was dogonić
i zacznie się rywalizacja w PvP.. Musicie to naprawdę dobrze przedstawić aby
administracja się zgodziła. (stąd te moje pytanie na początku tematu) |
Rywalizacja pvp ? Ciekawe w jaki sposób teraz praktycznie większość się boi walczyć a po za tym przeważnie expia tam gdzie jest prot... A jesli chodzi o dogonienie to jak wzniosą poziom do 350 to też bd mogli nas dogonić bo pewnie było by to ostatnie wzniesienie poziomu w obecnej wersji gry. A MF3 nie wyjdzie predzej jak rok ? Może dłużej więc... Admin na tym na pewno nie straci ewentualnie może się wzbogacić.
ADIHC1 - 06-02-2010, 00:45
Sorandor napisał/a: | Tomi ostatnio napisał że na razie nie wzniosą bariery a jak sie zapytałem dlaczego to odpowiedzi nie uzyskałem.. |
Po to, żeby na wysokich poziomach gracze nie narzekali, że nie mają z kim walczyć. Limity poziomów i tak są o wiele za wysokie.
Sorandor napisał/a: | A MF3 nie wyjdzie predzej jak rok ? |
To kilkadziesiąt osób będzie miało 300lv i ta grupa w turnieju zacznie mieć sens ; >
Sorandor - 06-02-2010, 00:54
ADIHC1 napisał/a: | To kilkadziesiąt osób będzie miało 300lv i ta grupa w turnieju zacznie mieć sens ; > |
Miało by to sens jeśli 3/4 tych graczy nie bała by się walczyć Jak już pisałem Admin nic na tym nie straci jeśli wzniesie poziom do 350
ADIHC1 - 06-02-2010, 01:01
Jak zwiększy się liczba wysokopoziomowców, a faktycznie nie będą chcieli walczyć, to wrócimy do tematu.
Sorandor - 06-02-2010, 01:09
ADIHC1 napisał/a: | Jak zwiększy się liczba wysokopoziomowców, a faktycznie nie będą chcieli walczyć, to wrócimy do tematu. |
Czyli będzie trzeba długo czekać, a o to nam przecież nie chodzi... Mamy już praktycznie 5 graczy z 300 lv, za tydzień lub dwa będzie 6 To nie jest znowu tak mało. Może będzie więcej tych 300+ jeśli admin wzniesie poziom , Z drugiej strony większość wie o tym że jest ograniczenie i nie chce expić i wbijać tej przykrej trzy cyfrowej liczby(300) z myślą że do kolejnego poziomu bd brakować 994 mld expa...
ADIHC1 - 06-02-2010, 01:38
A kto jeszcze niedawno marudził, że dla wysokopoziomowców nie ma grupy turniejowej i dlatego nie ma sensu wbijać poziomów?
Sorandor - 06-02-2010, 01:47
ADIHC1 napisał/a: | A kto jeszcze niedawno marudził, że dla wysokopoziomowców nie ma grupy turniejowej i dlatego nie ma sensu wbijać poziomów? |
To tylko dlatego że nie było kompletnie co robić, a tak nie będziemy się nudzić ;> Ale admin i tak będzie pewnie zmuszony do stworzenia nowej grupy dla tych high lv, bo przecież coraz więcej graczy zaczyna osiągać większe poziomy(250-300)...
paladyn32 - 06-02-2010, 06:52
zacznijmy od tego za na lv 220 już nikt nie chce walczyć a co dopiero na 300 to poco jakie kolwiek czekanie podnieście im barierę niech se lecą z poziomami:):D
|
|