|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Osłabienie potworków po update
Edzio - 23-02-2010, 12:02 Temat postu: Osłabienie potworków po update Co myślicie o osłabieniu potworków w lokacjach po update??
Trochę mocno biją mimo iż już ogóle nie walczę i mam staty pod bosy.
Sax - 23-02-2010, 12:22
już potworki są osłabione i teraz jest dobrze wbijaj lvl tam gdzie dajesz radę a nie tam gdzie padasz
Grajcz - 23-02-2010, 13:27
I ja chciałbym osłabienia potworów ale wątpię by cokolwiek to dało.
Ci co miał ich kto przeprowadzić to przeszli update na 220 lvlu a teraz to przy 250 będzie ciężko.
Nie mam na myśli całego update ale krater - mamy do niego dostęp przed 200 lvlem i musimy się przez niego przebijać prawie 50 lvli...
Jeśli nie osłabić to zbalansować potwory bo żeby niektóre waliły po 5 k a dające tyle samo exp po 9k to przegięcie (pocisk magiczny...).
Areen - 23-02-2010, 13:38
Grajcz napisał/a: | I ja chciałbym osłabienia potworów ale wątpię by cokolwiek to dało.
Ci co miał ich kto przeprowadzić to przeszli update na 220 lvlu a teraz to przy 250 będzie ciężko.
Nie mam na myśli całego update ale krater - mamy do niego dostęp przed 200 lvlem i musimy się przez niego przebijać prawie 50 lvli...
Jeśli nie osłabić to zbalansować potwory bo żeby niektóre waliły po 5 k a dające tyle samo exp po 9k to przegięcie (pocisk magiczny...). |
Ja przeszedłem sam update na 228, było trudno ale dałem radę. Bijcie level i ciśnijcie dobre statystyki, to recepta na przejście upa
minek123 - 23-02-2010, 13:56
Edzio napisał/a: | Co myślicie o osłabieniu potworków w lokacjach po update??
Trochę mocno biją mimo iż już ogóle nie walczę i mam staty pod bosy. |
Nie ma takiej opcji. nikt nie mówił że będzie łatwo.
Potwory zostały już osłabione podczas testów.
Nie licz na więcej.
|
|