|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Arena PvP
Ashariel - 23-02-2010, 23:06 Temat postu: Arena PvP Proste.
Mozesz zapisac sie na arene w kazdym miescie.
Arena startuje tylko przy okreslonej liczbie chetnych i ma przedzialy lvl-owe.
Kazdy walczy z losowym przeciwnikiem w przedziale lvl-owym w jakim sie znajduje.
Po rozegranej walce mozna znow sie zapisac na arene.
HF
SaKe - 24-02-2010, 06:58
Ogolnie dobry pomysl, zwlaszcza dla HL... Ale czy to nie jest (prawie?) to samo co turniej?
MZino - 24-02-2010, 08:51
Fajnie by było, ale to prawie jak turniej
3siu - 24-02-2010, 10:00
ale na tej arenie odbywałaby się 1 walka, i potem od nowa zapisy?
XVII07 - 24-02-2010, 10:16
i pewnie bez nagród jakiś ?
VascO - 24-02-2010, 11:07
MZino napisał/a: | Fajnie by było, ale to prawie jak turniej | No prawie, tylko nie co miesiąc ale paręnaście razy dziennie.
ADIHC1 - 24-02-2010, 17:12
XVII07 napisał/a: | i pewnie bez nagród jakiś ? |
Mam rozumieć, że walczysz tylko dla nagród? Walcząc pod miastem też chciałbyś dostawać "nagrody"?
Tomi - 24-02-2010, 18:13
to takie .... turnieje publiczne ograniczone do jednego miasta... z nieustalonym terminem rozpoczęcia...
XVII07 - 24-02-2010, 18:28
ADIHC1 napisał/a: | XVII07 napisał/a: | i pewnie bez nagród jakiś ? |
Mam rozumieć, że walczysz tylko dla nagród? Walcząc pod miastem też chciałbyś dostawać "nagrody"? |
Nagroda zawsze może z garcza wylecieć lub troche więcej golda ranku ? to mam rozumieć że to bylo by jak normale walki ?
Ashariel - 24-02-2010, 19:18
To nie turniej tylko 1 walka z losowym przeciwnikiem w ktorej kazdy musi byc przygotowany na wszystko bo nikt nie wie czy bedzie walczyl z magiem czy z wojem. I nie ograniczona do 1 miasta bo zapisy mozna dokonac w miescie ale bedzie mozna walczyc rowniez z kims kto zapisal sie w innym miescie pod warunkiem ze akurat na niego trafimy i ze znajduje sie w przedziale lvl-owym. Proste ktos chce powalczyc to zapisuje sie na arenke, dostaje losowego przeciwnika i walczy. Taka alternatywa stania pod miastem i kampienia lub dobierania sobie przeciwnikow ze statami na anty
Kreate - 24-02-2010, 20:14
Jestem w pełni za .Skończyły by się wystawki i byłby w pełni uczciwe walki . Znaczy się tylko dla tych ,którzy by brali udział w takiej arenie. Ja schęcią bym tak robił. Nie mam za bardzo nic do dodania. Bo niema. Ale pomysł jest świetny/
Levusek - 24-02-2010, 20:44
Przede wszystkim wróciłby sens grania hybrydą, jak dla mnie bomba, Ash, masz moje poparcie ;>
SaKe - 24-02-2010, 20:51
Ashariel napisał/a: | To nie turniej tylko 1 walka z losowym przeciwnikiem w ktorej kazdy musi byc przygotowany na wszystko bo nikt nie wie czy bedzie walczyl z magiem czy z wojem. |
Czyli turniej.
Ja bym na to poszedl, malo walk jest na HL... Byle mozna bylo sie przygotowac na walke.
Bo jesli nie mozna bylo (do konca nie rozumiem tego pomyslu) to pomysl bylby dobry do... 20lvla? 50?
Bo powyzej to juz trzeba dobierac eq, gemy, a nawet inte.
ADIHC1 - 24-02-2010, 20:54
XVII07 napisał/a: | mam rozumieć że to bylo by jak normale walki ? |
Tak, w końcu byłyby to normalne walki. Jedyna różnica byłaby taka, że nie wychodzisz pod miasto atakować, tylko zapisujesz się na arenie i czekasz na wylosowanie przeciwnika.
SaKe napisał/a: | Bo powyzej to juz trzeba dobierac eq, gemy, a nawet inte. |
Weź pod uwagę to, że Twój przeciwnik też musiałby się "skonfigurować" uniwersalne, więc szanse są wyrównane, bez względu na poziom. Porównałbym to do stania hybrydą pod Scythe, kiedy jeszcze było ostatnim miastem - anty wtedy nie było popularne, pod miastami były same hybrydy, więc trzeba było mieć odpowiedni set, żeby radzić sobie i z jedną i z drugą profesją.
MZino - 24-02-2010, 21:29
"Nie wiem z kim będę walczył??"
Pomysł spoko, ale ja jednak bym chciał poznać z kim mam się lać
Może lepiej by było, jakby to działało na zasadzie pojedynków!!!
|
|