|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Postac sama wychodzi z pola ...
MySticK - 23-03-2010, 17:00 Temat postu: Postac sama wychodzi z pola ... Więc tak siedzialem sobie z wyzszym lv w teamie (s3) tak więc byłem na polu 28:27 i stalem pytając "kto solo" ... siedze siedze az tu nagle postac sama poszła ruch w góre i prosze jestem anty wojem i mag mnie sciagnal ... prosze o wyjasnienie ... zwrot ranq albo cos ...
P.s nic nie kliknalem po poprostu sama z siebie wyszłą ...
oto raport ...
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=22375630
Alurab - 23-03-2010, 17:04
Samo ci nie wyszło. Może przez przypadek coś nacisnąłeś i nie pamiętasz? Albo team zszedł, a tobie się wydaje, że to ty przeszedłeś na inne pole?
Swoją drogą to po części to twoja wina, że przegrałeś. Gdybyś był hybrydą zapewne byś nie przegrał
ambity - 23-03-2010, 17:08
Kiedyś już były podobne przypadki - samowychodzące na pole postacie, ale to było dawno temu. Ostatnio nie słyszałem, aby komuś się to przytrafiło. Być może nacisnąłeś dwójkę na klawiaturze i Twoja postać ruszyła się do góry?
MySticK napisał/a: | prosze o wyjasnienie ... zwrot ranq albo cos ... |
Na zwrot PR nie masz co liczyć. Szczególnie, że taka ilość na s3 to nic..
ADIHC1 - 23-03-2010, 17:09
Pewnie chwile wcześniej biegałeś postacią (przy użyciu klawiatury), lag i ostatni ruch wykonał się z opóźnieniem, kiedy pisałeś wiadomość.
MySticK - 23-03-2010, 17:37
Alurab napisał/a: | Samo ci nie wyszło. Może przez przypadek coś nacisnąłeś i nie pamiętasz? Albo team zszedł, a tobie się wydaje, że to ty przeszedłeś na inne pole?
Swoją drogą to po części to twoja wina, że przegrałeś. Gdybyś był hybrydą zapewne byś nie przegrał |
Nic nie kliknołem ... a wg moja sprawa kim gram ...
ambity napisał/a: | iedyś już były podobne przypadki - samowychodzące na pole postacie, ale to było dawno temu. Ostatnio nie słyszałem, aby komuś się to przytrafiło. Być może nacisnąłeś dwójkę na klawiaturze i Twoja postać ruszyła się do góry?
|
Wiem ze nie zwroca mi tego , ale naprawcie mi to ! moze chwilowe przepełnienie serwera ?
ADIHC1 napisał/a: | Pewnie chwile wcześniej biegałeś postacią (przy użyciu klawiatury), lag i ostatni ruch wykonał się z opóźnieniem, kiedy pisałeś wiadomośc. |
Nie nic takiego nie robilem ... fakt pisałem wiadomosc ale nic nie kliskalem oprócz liter ... ;/
~Fret~ - 23-03-2010, 18:05
A mi to śmierdzi włamem na konto Może ktoś sprawdzi?
Tomi - 23-03-2010, 18:46
Możliwe że chciałeś wpisać którąś z cyfr odpowiedzialnych za sterowanie klawiaturą, a pole do wpisywania tekstu nie miało fokusu, więc postać się ruszyła.
Under Magic - 23-03-2010, 19:22
No właśnie może ci się ktoś włamał
Woj Mroku - 23-03-2010, 19:29
ja miałem podobnie, ale to daaaaawno, jeszcze pvp było w ballis. postać sama mi wyszła przed miasto (byłem OFFLINE) i padłem... ale myśle ze w twoim przypadku twoja wina
Aquagen - 23-03-2010, 19:35
Przypominam że ze sterowania klawiaturą, da się korzystać bez używania "numów" (Chodzi mi o 17 klawiszy po prawej stronie klawiatury) ale również można to robić wszystkimi numami obok tyldy (~). Więc pewnie pisałeś coś w stylu:
"-Kto chce walczyć -4 +4 od mojego lv."
Ktoś ci odpisał (pewnie jakiś mag) "Ja bardzo chętnie"
Po czym ty mu odpisałeś "niee ;*"
* - ten znaczek to na klawiaturze Shift + 8. Pewnie wcisnąłeś Enter (nieświadomie) po czym wcisnąłeś ";" a następnie 8. Postać skoczyła pole w górę i przegrałeś walkę, bo ktoś nikczemnie czyhał na twój PR!
Sam osobiście na laptopie korzystałem z klawiszy obok tyldy^^ Da się nimi chodzić, więc pewnie przez omyłkę (na 50% moja wersja jest poprawna, i na 90% zaprzeczysz ale to nie mój problem). Możliwa jest również wersja Adiego. Koniec powieści
MySticK - 23-03-2010, 20:02
Więc tak nikt na konto mi sie nie wlamal (chyba)
Aquagen,
Twoja wersja jest bardz mozliwa ale kozystam pod czas walk kiedy np. sie umawiam z myszki ^^ wiec raczej nie ...
[ Dodano: 23-03-2010, 20:03 ]
Tomi napisał/a: | Możliwe że chciałeś wpisać którąś z cyfr odpowiedzialnych za sterowanie klawiaturą, a pole do wpisywania tekstu nie miało fokusu, więc postać się ruszyła. |
Nie zawsze zaznaczam pole przed napisaniem ^^
Sorry z doubla ...:)
eniuu - 23-03-2010, 22:22
Prawdopodobnie włamanie, zmien hasło ;>
ADIHC1 - 24-03-2010, 01:29
~Fret~ napisał/a: | A mi to śmierdzi włamem na konto Może ktoś sprawdzi? |
eniuu napisał/a: | Prawdopodobnie włamanie, zmien hasło ;> |
Nie było włamania, sprawdziłem logi przed napisaniem wcześniejszego postu.
MySticK - 24-03-2010, 12:21
Tez tak myslalem haslo mam skomplikowane wiec wątpie ^^ nie wiem ale dlaczego mam tracic na bledach gry ? Lekki zal ... Prosze aby Tomi podsumowal ta sytuacje nie wiem wydaje mi sie ze PR powinny mi byc zwrocone ...
greensand - 24-03-2010, 13:43
Cytat: | My Fantasy Online jest grą bezpłatną w podstawowym zakresie. Gra jest ciągle w fazie tworzenia i udoskonalania, więc nie jest wolna od błędów. |
Na zwrot ranku nie masz co liczyć. Nie jesteś w stanie udowodnić, że faktycznie postać ruszyła się sama. Poza tym wątpię w to, że nie zdążyłeś się cofnąć zanim zostałeś zaatakowany. Przeciwnik najprawdopodobniej na Ciebie czekał, więc wychodzi na to, że to mogła być wystawka.
|
|