|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Poczekalnia - Kryształy oraz kolczyk
QoooQ - 01-04-2010, 08:21 Temat postu: Kryształy oraz kolczyk dzień dobry mam parę pytań i był bym wdzięczny o udzielenie odpowiedzi, a więc:
1)Przeszukałem praktycznie całe jaskinie płaczących zjaw i znalazłem tylko 8 kryształów , prawie całe tzn miałem na myśli bez poziomu 1 lewego górnego rogu (tam chce się wchodzi po drabince do której nie można dosięgnąć czy jeśli już wejdę po tej drabince znajde tam 9 kryształ?
2)
w Solucji 2008 jest napisane tak:
"Teraz wracamy w prawo, po wielkich schodach, na poprzedni poziom, po drabince na górę, potem w prawo i w dół do przejścia.
Na 1 poziomie idziemy w górę i po niebieskiej drabince wracamy do Tunelu Złowrogich Szkieletów.
Tym razem idziemy w prawy górny róg i wychodzimy do nowej lokacji.
Wchodzimy po schodach na górę i zabieramy ostatni KRYSZTAŁ (10 z 10), po czym wkraczamy przez wyjście na polanę."
niestety albo źle rozumiem albo nie mam takiej lokalizacji..
3)Znalazłem ten złoty kolczyk który poszukuje Kristina , gdy idę do niej moge wybrać 2 opcje ale nie wiem którą wybrać , co dostanę wybierająć
"- Znalazłem, ale nie oddam za darmo!" a "Proszę, oto Twój kolczyk"
najbardziej mi zależy na tych kryształach bo wkurza mnie że 2 nie mogę odnaleźć a na pewno przeszukałem wszystkie jaskinie i zabrałem te które były możliwe do zebrania
z góry dziękuje za pomoc
Woj Mroku - 01-04-2010, 08:27
QoooQ napisał/a: |
1)Przeszukałem praktycznie całe jaskinie płaczących zjaw i znalazłem tylko 8 kryształów , prawie całe tzn miałem na myśli bez poziomu 1 lewego górnego rogu (tam chce się wchodzi po drabince do której nie można dosięgnąć czy jeśli już wejdę po tej drabince znajde tam 9 kryształ? |
Dokładnie tak.
QoooQ napisał/a: |
niestety albo źle rozumiem albo nie mam takiej lokalizacji..
|
Bo jeszcze drabinki nie wziąłeś na dół, trzeba od strony Lochów Ballis tam dojść przez Labirynt.
QoooQ napisał/a: | 3)Znalazłem ten złoty kolczyk który poszukuje Kristina , gdy idę do niej moge wybrać 2 opcje ale nie wiem którą wybrać , co dostanę wybierająć
"- Znalazłem, ale nie oddam za darmo!" a "Proszę, oto Twój kolczyk" |
To nie jest związane z kryształami. Kliknij co chcesz i sprawdź co dostaniesz
QoooQ - 01-04-2010, 08:41
QoooQ napisał/a: | To nie jest związane z kryształami. Kliknij co chcesz i sprawdź co dostaniesz |
to wiem że nie jest związane z kryształami ale chciałbym wiedzieć co dostane za poszczególną opcje ;p
hmm ok wejdę po drabince dostane 9 kryształ a 10 ??
ambity - 01-04-2010, 09:37
QoooQ napisał/a: | hmm ok wejdę po drabince dostane 9 kryształ a 10 ?? |
Jak wejdziesz po drabince, to będziesz miał dziewiąty kryształ. Ostatni (10) jest jeszcze kawałek dalej - w... Przejściu do Wieży Przeznaczenia.
minek123 - 01-04-2010, 09:39
Jeśli dobrze kojarzę, Jeśli byłeś nieostrożny mogłeś zniszczyć jeden kryształ zrzucając na niego głaz. Jedyna rada aby go nie zniszczyć to zabrać go przed zrzuceniem kamienia.
ambity - 01-04-2010, 09:46
minek123 napisał/a: | Jeśli dobrze kojarzę, Jeśli byłeś nieostrożny mogłeś zniszczyć jeden kryształ zrzucając na niego głaz. Jedyna rada aby go nie zniszczyć to zabrać go przed zrzuceniem kamienia. |
Ta opcja odpada.
Sprawdziłem Twoje konto i już wiem, że brakuje Ci dwóch kryształów:
1. Po wejściu po drabince (a w zasadzie ten kryształ zabiera się "od drugiej strony"),
2. Po pokonaniu Złowrogich Szkieletów będziesz miał dostęp do nowej lokacji - "Przejścia do Wieży Przeznaczenia" - tam znajduje się ostatni kryształ.
Jeżeli byś nie wiedział, jak tam dojść, to kieruj się tym.
QoooQ - 01-04-2010, 12:13
jak to sprawdziłeś moje konto ?:> jesteś GMem ?
wielkie dzięki za wyjaśnienie tej sprawy z kryształami ale dalej nie dostałem odpowiedzi odnośnie złotego kolczyka dla kristin a dokładniej co dostane za którą opcje
minek123 - 01-04-2010, 12:16
QoooQ napisał/a: | 3)Znalazłem ten złoty kolczyk który poszukuje Kristina , gdy idę do niej moge wybrać 2 opcje ale nie wiem którą wybrać , co dostanę wybierająć
"- Znalazłem, ale nie oddam za darmo!" a "Proszę, oto Twój kolczyk" |
Wybierz opcję oto Twój kluczyk. w przeciwnym razie Zatrzymasz kolczyk ale nic za niego nie dostaniesz.
ambity - 01-04-2010, 13:26
QoooQ napisał/a: | jak to sprawdziłeś moje konto ?:> jesteś GMem ? |
Nie jestem GMem ;>
Chodziło mi o to, że sprawdziłem logi i widziałem, że nie pokonałeś jeszcze tych bossów, bez których dwóch ostatnich kryształów nie mógłbyś znaleźć.
|
|