|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Żałoba, w związku z dzisiejszą tragedią...
jasefff - 10-04-2010, 12:00 Temat postu: Żałoba, w związku z dzisiejszą tragedią... a więc jak wszyscy wiemy, a przynajmniej powinniśmy wiedzieć wydarzyła się dziś okropna katastrofa, noi wiadome że będzie żałoba narodowa. Więc moja propozycja skierowana do adminów może zróbcie na stronce do logowania jakieś coś co będzie o tym świadczyć nobo jakoby by nie było to żałoba narodowa wiec mfo tez powinno się w niej pogrążyć
minek123 - 10-04-2010, 15:05
jasefff napisał/a: | a więc jak wszyscy wiemy, a przynajmniej powinniśmy wiedzieć wydarzyła się dziś okropna katastrofa, noi wiadome że będzie żałoba narodowa. Więc moja propozycja skierowana do adminów może zróbcie na stronce do logowania jakieś coś co będzie o tym świadczyć nobo jakoby by nie było to żałoba narodowa wiec mfo tez powinno się w niej pogrążyć |
W ramach żałoby proponuje odejsc od kompów,
i przemyslec jak kruche jest życie,
a nie wymyślać propozycji dotyczących gier przeglądarkach.
Lag - 10-04-2010, 15:17 Temat postu: Re: Żałoba, w związku z dzisiejszą tragedią...
jasefff napisał/a: | a więc jak wszyscy wiemy, a przynajmniej powinniśmy wiedzieć wydarzyła się dziś okropna katastrofa, noi wiadome że będzie żałoba narodowa. Więc moja propozycja skierowana do adminów może zróbcie na stronce do logowania jakieś coś co będzie o tym świadczyć nobo jakoby by nie było to żałoba narodowa wiec mfo tez powinno się w niej pogrążyć |
idź do kosciola i przezywaj zalobe, a nie na mf
llludek - 10-04-2010, 15:23
może słitaśna gwiazdka pomiędzy dwoma nawiasami kwadratowymi? o tak, na pewno poczujecie się wszyscy dzięki temu lepiej
Crypton - 10-04-2010, 18:16
będzie na 100%
|
|