My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Błąd podczas walki

SuFF - 13-04-2010, 18:16
Temat postu: Błąd podczas walki
Witam mam taki błąd.
Przed chwilą około godz 18:00 Walczyłem z Starożytnym Magiem.
Wymarnowałem ponad 50 Eliksirów i nagle walka się zacięła. Zalogowałem się ponownie i miałem 1 HP a eliksirów już nie miałem. A więc proszę administracje o zwrócenie eliksirów lub oddanie za nie Golda.
Czekam na szybkie rozpatrzenie mojej sprawy.

SaKe - 13-04-2010, 18:21

Na bank oddadza... Jakiekolwiek dowody?
Moglo sie zaciac wczesniej, tzn nie odswiezyc i pokazywaly sie blede wartosci-tak jak mi kiedys i po prostu za duzo hp w koncu zabral i przegrales.

SuFF - 13-04-2010, 18:25

Dowodów nie mam ale wiem że miałem chyba 76 lub 67 eliksirów a teraz mam 4. I na pewno to wszystko poszło w walce.
minek123 - 13-04-2010, 18:28

SuFF napisał/a:
Witam mam taki błąd.
Wymarnowałem ponad 50 Eliksirów i nagle walka się zacięła. Zalogowałem się ponownie i miałem 1 HP a eliksirów już nie miałem. A więc proszę administracje o zwrócenie eliksirów lub oddanie za nie Golda.
Czekam na szybkie rozpatrzenie mojej sprawy.

Regulamin Gry napisał/a:

§3
Właściciele serwisu nie biorą na siebie odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. Właściciele serwisu zastrzegają sobie prawo do całkowitego zaprzestania świadczenia usługi.

SuFF - 13-04-2010, 18:32

To wychodzi na to że jak bym wysłał smsa za 10.98 to być cie mi nawet nie oddali kasy. Normalnie. Nie wiem po co w taką grę zacząłem grać
minek123 - 13-04-2010, 18:34

Regulamin zaakceptowałeś, pretensje możesz mieć wyłącznie do siebie.
ADIHC1 - 13-04-2010, 18:38

Cytat:
To wychodzi na to że jak bym wysłał smsa za 10.98 to być cie mi nawet nie oddali kasy.

Gdyby wina leżała po stronie gry to dostałbyś swoje punkty. W pozostałych przypadkach pozostaje Ci składanie reklamacji do swojego operatora. Więcej na ten temat: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=32795

A co do znikających eliksirów... to pierwszy tego typu przypadek, a Ty nie masz nic na potwierdzenie swoich słów, także nie ma żadnej pewności, że faktycznie miał miejsce błąd.

SaKe - 13-04-2010, 18:51

Na dodatek mowisz, ze 50 elkow a w drugiej wypowiedzi wychodzi kolo 70...
Mogles miec problem z odswiezaniem danych (hp bossa, twoje itd), przez co przegrales walke.

michol11 - 13-04-2010, 19:16

SuFF napisał/a:

SuFF napisał/a:
To wychodzi na to że jak bym wysłał smsa za 10.98 to być cie mi nawet nie oddali kasy. Normalnie. Nie wiem po co w taką grę zacząłem grać

Trochę dziwne, że przez tyle poziomów wszystko ci pasowało... W końcu starożytnego na 20 sie nie pokona... haha

Nie licz na zwrot i na przyszlość poczytaj regulamin...

Tomi - 14-04-2010, 12:30

wygląda na to, że rozsynchronizowało się wyświetlanie walki z jej faktycznym przebiegiem - dzieje się tak czasami szczególnie przy bardzo długich walkach. W każdym razie faktycznie walka była przegrana (stąd 1HP) i dlatego jej prezentacja się zacięła (nie było co dalej wyświetlać - walka się zakończyła).
PS. Zgłoś sie na PW ze szczegółami - nick, świat, czas walki - może uda się coś odtworzyć.