|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
OLD MFO - Coś w stylu turnieju!
Aquagen - 15-04-2010, 18:21 Temat postu: Coś w stylu turnieju! Hmm, mam genialny przezajebiaszczy pomysł! Zrobimy swoją własną wersje turnieju w oldzie!
Kto chce uczestniczyć niech wpisze swój nick i lv. Jak zbierze się nas ok. 20, zrobimy losowanie, kto z kim będzie walczył.
Jesteście za? Bo ja tak! (w sumie to mój pomysł, więc to zdanie było zbędne).
Członkowie Turnieju:
Dr. Joint lv80
Hildan lv26
Asher - 15-04-2010, 18:57
Chyba nic z tego
Bo nie długo wchodzi 3 wersja gry a druga wersja stanie się old'em
Bicek - 16-04-2010, 03:23
Asher napisał/a: | Chyba nic z tego
Bo nie długo wchodzi 3 wersja gry a druga wersja stanie się old'em |
Ty już nie marudź , bo i tak dużo osób będzie popierało Mfo2 , bo się przywiązali do tej gry .Ja osobiście będę grał w mfo2 , a Old będzie , bo w niego też trochę osób gra ;D
BackHand - 16-04-2010, 07:45
Czy ty nie rozumiesz, że zaraz old będzie kompletnie zapomniany i już pomysły do olda są nie potrzebne?
A co do nicku i lvl:
Hildan 27 lvl (OLD MFO oczywiście )
Aquagen - 16-04-2010, 12:00
BackHand napisał/a: | Czy ty nie rozumiesz, że zaraz old będzie kompletnie zapomniany i już pomysły do olda są nie potrzebne? |
A niech sobie znika, turniej między użytkownikami mógłby się odbyć
ktustam - 16-04-2010, 17:07
A nie słyszałeś o zakazie na takie pomosły??Będzie warn.Adihacz, kommst hier!!
Alurab - 16-04-2010, 17:13
ktustam napisał/a: | A nie słyszałeś o zakazie na takie pomosły??Będzie warn.Adihacz, kommst hier!! |
A ty wiesz co to jest old? I przeczytałeś temat?
Chodzi mu o zrobienie turnieju na własną rękę w oldzie. Jak się zgłosi odpowiednia ilość osób to wylosują pary turniejowe i walki będą się odbywać na mapce
ambity - 16-04-2010, 17:15
Możecie mieć mały problem, jeżeli w jakiejś parze znajdą się osoby o bardzo rozbieżnych poziomach - nie będzie możliwości stoczenia walki.
Aquagen - 16-04-2010, 17:47
Alurab napisał/a: | walki będą się odbywać na mapce |
Nie na mapce, a przez pojedynki.
ambity napisał/a: | Możecie mieć mały problem, jeżeli w jakiejś parze znajdą się osoby o bardzo rozbieżnych poziomach - nie będzie możliwości stoczenia walki. |
Będzie pojedynek, ale rozdzielę to chyba na grupy, nei wiem. Na razie mało osób się zgłosiło, więc lipa
BackHand - 16-04-2010, 18:08
Dobra jak o to ci chodzi to się zgłoszę:P
Nick i lvl podałem wyżej.
|
|