|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Gemy
Alurab - 17-04-2010, 20:54 Temat postu: Gemy Fundując aktywne gemy do turnieju, bonus pozostaje.
Przed chwilą tak zrobiłem. Dałem gem HP+ 5* jako nagrodę do turnieju, ale bonus z niego pozostał, mimo że jest napisane +80% do HP. Po założeniu lub zdjęciu dowolnego gemu bonus znika
Aquagen - 17-04-2010, 22:39
Podobny błąd jest w zakładce gracz-> Gemy
Gem owensywne 1-4 są "u góry" w zakładce aktywne.
Gemy 5-x są na samym dole gemów aktywnych.
Co do tematu, to się dzieje nie tylko z hp + ale i z pozostałymi "wspomagaczami"
Alurab - 18-04-2010, 13:41
Aquagen napisał/a: | Co do tematu, to się dzieje nie tylko z hp + ale i z pozostałymi "wspomagaczami" |
Wiem, ale z HP najłatwiej to zaobserwować
NoName - 07-06-2010, 22:13
Czy jak gem ma AP na minusie to jest z nim cos nie tak ?
gosia - 08-06-2010, 00:30
O ile się nie mylę wynika to z tego, że po ostatniej aktualizacji gry nastąpiło obniżenie wymagalnej liczby punktów AP do tego aby gem awansował (dotyczyło to chyba tylko gemów ofensywnych ale tego dokładnie nie pamiętam), więc stąd te AP na minusie.
Gabriel123 - 13-07-2010, 11:29 Temat postu: gemy hej ja mam taki mały problem, bo mam gem lód 1 (5-cio gwiazdkowy) i spełniam wszystkie wymagania ale gdy go aktywuje to podczas walki w ogóle nie mogę go użyć, przez co muszę używać słabszych jak np. ogień 1 (****) lub wiatr 1 (****), pomóżcie mi rozwiązać ten problem.
ADIHC1 - 13-07-2010, 20:49
Pokaż screen z listy gemów i skryptu inteligencji oraz podlinkuj walkę, w której gem nie działa prawidłowo.
mnietuniema - 14-07-2010, 07:41 Temat postu: Re: gemy
Gabriel123 napisał/a: | hej ja mam taki mały problem, bo mam gem lód 1 (5-cio gwiazdkowy) i spełniam wszystkie wymagania ale gdy go aktywuje to podczas walki w ogóle nie mogę go użyć, przez co muszę używać słabszych jak np. ogień 1 (****) lub wiatr 1 (****), pomóżcie mi rozwiązać ten problem. |
W inteligencji jest dział "Częstotliwość poszczególnych ataków." - uwzględniłeś tam że chcesz atakować lodem?
|
|