|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - NIEZNAJOMY
SLAMDOG - 19-04-2010, 13:02 Temat postu: NIEZNAJOMY Po wykonaniu wszystkich questów w folhord... w lochach pojawia się nam ów nieznajomy.
I ma nam do zaoferowania bardzo cenne przedmioty....( przed upkiem). ma takie przedmioty do kupienia.
Oto co mam do zaoferowania:
- Miecz Mocy 10.000.000 sztuk złota
- Księżycowa Różdżka 10.000.000 sztuk złota
- Pierścień Życia 10.000.000 sztuk złota
Tego nie kupisz w żadnym sklepie!
Przecież... teraz nikt tego za takie pieniądze nie kupi bo się wogule nie opłaca.
I mam takie pytanie... nie można obniżyć o 50 % tych przedmiotów... Wtedy ma sens nieznajomy. Bo za drogie są te eq.
Bicek - 19-04-2010, 13:21 Temat postu: Re: NIEZNAJOMY
SLAMDOG napisał/a: | Po wykonaniu wszystkich questów w folhord... w lochach pojawia się nam ów nieznajomy.
I ma nam do zaoferowania bardzo cenne przedmioty....( przed upkiem). ma takie przedmioty do kupienia.
Oto co mam do zaoferowania:
- Miecz Mocy 10.000.000 sztuk złota
- Księżycowa Różdżka 10.000.000 sztuk złota
- Pierścień Życia 10.000.000 sztuk złota
Tego nie kupisz w żadnym sklepie!
Przecież... teraz nikt tego za takie pieniądze nie kupi bo się wogule nie opłaca.
I mam takie pytanie... nie można obniżyć o 50 % tych przedmiotów... Wtedy ma sens nieznajomy. Bo za drogie są te eq. |
Miecz mocy wczoraj poszedł za 13kk więc co gadasz że się nie opłaca tak samo z innym eq wszystko jest dobrze . Ceny są dobre
SLAMDOG - 19-04-2010, 13:26
Z tego co wiem... To chyba był taki wybryk że za tyle poszedł miecz. Pytając się paru graczy.... Za drogie są ceny:) od nieznajomego. Lepiej na targu kupić.
Bicek - 19-04-2010, 13:30
SLAMDOG napisał/a: | Z tego co wiem... To chyba był taki wybryk że za tyle poszedł miecz. Pytając się paru graczy.... Za drogie są ceny:) od nieznajomego. Lepiej na targu kupić. |
Nie u kilku prawie każdy , kto wystawia ten miecz to chodzi powyżej 10kk reszta też ma swoja cenę więc nie potrzebne są zmiany .
SaKe - 19-04-2010, 14:30
bicek15 napisał/a: | Nie u kilku prawie każdy , kto wystawia ten miecz to chodzi powyżej 10kk reszta też ma swoja cenę więc nie potrzebne są zmiany . |
W jakim ty swiecie zyjesz/grasz?
Cena mocno spadla...
Jednak ceny powinny zostac, "bo tak" i juz.
Jedynie od poczatku cena pierscienia zycia byla zla.
3siu - 19-04-2010, 14:36
jeżeli ceny będą u nieznajomego niższe to za jakiś czas tak samo radykalnie spadną na targu. a jeżeli przestanie się je kupować to cena na targu znów powinna wzrosnąć
od Crypton:
nic dodać, nic ująć ..
ADIHC1 - 19-04-2010, 17:26
SLAMDOG napisał/a: | Lepiej na targu kupić. |
A skąd na targu te przedmioty mają się wziąć? Najpierw trzeba je kupić od nieznajomego za taką, a nie inną ilość złota. Jeśli ktoś sprzedaje taniej to traci na tym.
Ceny mogłyby spaść gdyby istniał lepszy od tego ekwipunek w niższych cenach, niż u nieznajomego.
|
|