|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Nagrody w turniejach, konkursy
Alurab - 01-06-2010, 19:02 Temat postu: Nagrody w turniejach, konkursy Proponuję usunąć nagrody w postaci MF z turniejów
W zamian bym proponował organizować jakieś loterie co miesiąc. Każdy mógł by kupić max 3 losy. Los kosztował by 10MF, byłoby z 10 nagród po 100MF(jeśli by zostało wprowadzone to można by zmodyfikować trochę koszt losów i nagrody)
Legolass - 01-06-2010, 19:15
Turnieje, a w szczególności nagrody są ostatnią rzeczą, która trzyma ludzi przy tej grze. Usunięcie nagród dobiłoby tylko tą grę i odtrąciło graczy, co skutkowałoby kolejnym obniżeniem frekwencji w grze.
minek123 - 01-06-2010, 19:24
Legolass napisał/a: | Turnieje, a w szczególności nagrody są ostatnią rzeczą, która trzyma ludzi przy tej grze. Usunięcie nagród dobiłoby tylko tą grę i odtrąciło graczy, co skutkowałoby kolejnym obniżeniem frekwencji w grze. |
Zgadzam się.
Poza tym:
Cytat: | 5.50. Propozycje dotyczące turniejów (zmiana grup, zwiększenie nagród itp.) |
Chociaż nie do końca Twoja propozycja tego dotyczy.
Jedyną zaletą tej propozycji jest wykluczenie osób pazernych, kombinujących i czatujących na MF'y a skupi zwolenników uczciwej walki.
Alurab - 01-06-2010, 19:24
Ja uważam, że kto miał odejść to odszedł. Więcej ludzi już nie odejdzie(bo nie ma już kto odchodzić?)
Już niewiele osób gra w MF
Jeśli nie to co ja proponowałem to może turnieje drużynowe? Może to by przyciągnęło trochę "starych" graczy?
minek123 napisał/a: | Jedyną zaletą tej propozycji jest wykluczenie osób pazernych, kombinujących i czatujących na MF'y a skupi zwolenników uczciwej walki. |
Właśnie pod takich ludzi była ta propozycja
SaKe - 01-06-2010, 20:22
Alurab napisał/a: | Właśnie pod takich ludzi była ta propozycja |
Ale takich osob jest zdecydowanie mniej, niz takich, ktorzy walcza uczciwie, a ich glownym celem jest zdobywanie mfow
Alurab - 01-06-2010, 20:23
SaKe napisał/a: | Ale takich osob jest zdecydowanie mniej, niz takich, ktorzy walcza uczciwie, a ich glownym celem jest zdobywanie mfow |
Wkrótce będzie ich więcej
SaKe - 01-06-2010, 20:27
Moze i tak, ale to nadal mniejsza grupa osob od tych, ktorzy uczciwie walcza. Ale i na nich znajdzie sie w koncu ktos
MZino - 13-06-2010, 19:58
Nagrody MF niech są, inaczej tego MFa już bym dawno porzucił. Wiem, że już to było, ale zamiast eliksirów w turnieju (grupy 180+) można by tak dać rege lv3. Przez cały miesiąc na s2 była na salamandrii tylko jedna aukcja z rege lv3
|
|