My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Nagrody w turniejach, konkursy

Alurab - 01-06-2010, 19:02
Temat postu: Nagrody w turniejach, konkursy
Proponuję usunąć nagrody w postaci MF z turniejów
W zamian bym proponował organizować jakieś loterie co miesiąc. Każdy mógł by kupić max 3 losy. Los kosztował by 10MF, byłoby z 10 nagród po 100MF(jeśli by zostało wprowadzone to można by zmodyfikować trochę koszt losów i nagrody)

Legolass - 01-06-2010, 19:15

Turnieje, a w szczególności nagrody są ostatnią rzeczą, która trzyma ludzi przy tej grze. Usunięcie nagród dobiłoby tylko tą grę i odtrąciło graczy, co skutkowałoby kolejnym obniżeniem frekwencji w grze.
minek123 - 01-06-2010, 19:24

Legolass napisał/a:
Turnieje, a w szczególności nagrody są ostatnią rzeczą, która trzyma ludzi przy tej grze. Usunięcie nagród dobiłoby tylko tą grę i odtrąciło graczy, co skutkowałoby kolejnym obniżeniem frekwencji w grze.

Zgadzam się.

Poza tym:
Cytat:
5.50. Propozycje dotyczące turniejów (zmiana grup, zwiększenie nagród itp.)

Chociaż nie do końca Twoja propozycja tego dotyczy.

Jedyną zaletą tej propozycji jest wykluczenie osób pazernych, kombinujących i czatujących na MF'y a skupi zwolenników uczciwej walki.

Alurab - 01-06-2010, 19:24

Ja uważam, że kto miał odejść to odszedł. Więcej ludzi już nie odejdzie(bo nie ma już kto odchodzić?)
Już niewiele osób gra w MF
Jeśli nie to co ja proponowałem to może turnieje drużynowe? Może to by przyciągnęło trochę "starych" graczy?

minek123 napisał/a:
Jedyną zaletą tej propozycji jest wykluczenie osób pazernych, kombinujących i czatujących na MF'y a skupi zwolenników uczciwej walki.

Właśnie pod takich ludzi była ta propozycja

SaKe - 01-06-2010, 20:22

Alurab napisał/a:
Właśnie pod takich ludzi była ta propozycja

Ale takich osob jest zdecydowanie mniej, niz takich, ktorzy walcza uczciwie, a ich glownym celem jest zdobywanie mfow ;)

Alurab - 01-06-2010, 20:23

SaKe napisał/a:
Ale takich osob jest zdecydowanie mniej, niz takich, ktorzy walcza uczciwie, a ich glownym celem jest zdobywanie mfow

Wkrótce będzie ich więcej

SaKe - 01-06-2010, 20:27

Moze i tak, ale to nadal mniejsza grupa osob od tych, ktorzy uczciwie walcza. Ale i na nich znajdzie sie w koncu ktos ;)
MZino - 13-06-2010, 19:58

Nagrody MF niech są, inaczej tego MFa już bym dawno porzucił. Wiem, że już to było, ale zamiast eliksirów w turnieju (grupy 180+) można by tak dać rege lv3. Przez cały miesiąc na s2 była na salamandrii tylko jedna aukcja z rege lv3 :o