|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - propozzycja mfo 3
Kyrstron - 26-06-2010, 19:08 Temat postu: propozzycja mfo 3 co sądzicie na temat żeby w mfo 3 bo mfo 2 chyba juz nie bedzie zmieniane.
Moja propozycja jest krótka jezeli już kiedyś wystąpiła nie narzekajcie nie mam zamiaru przeglądać wszystkich postów
Do rzeczy co wy na to zeby w miare z odległością naszego bohatera od miasta zwiekszalo sie niebezpieczenstwo w postaci ataków potworów czyli np:
-niedaleko miasta nic nas nie atakuje
-dalej atakuje nas sporadycznie 1 potwór
czyli im dalej w las tym więcej drzew:)
najdalej juz bylyby 4 najgrozniejsze potwory
prosze o komentarze bądź poprawki
pzdr
cybershot - 26-06-2010, 19:34
Jak dla mnie to dużo zachodu by z tym było a rzecz zupełnie nie potrzebna. W tej chwili i tak trudność dojścia do jakiegoś bossa na stosunkowo niskim lvlu nie jest adekwatna do trudności rozwalenia go.. dojście do niego jest raczej kwestią farta a po wprowadzeniu tego twojego pomysłu było by to rzeczą praktycznie niemożliwą.
bartoloni - 26-06-2010, 20:36
tak jest dobrze i nie ma co zmieniac ;D
migdao - 28-06-2010, 11:20
Powinno zostać takie mfo jak jest. Większość ludzi przestanie w to grać jak zostanie wprowadzone mfo3. Tak jak tibia na tibi ver. 7.6 grało 970 osób ale w ver. 8.55 ga po 300.. Tak samo będzie z mfo 3
Ziomusiq - 28-06-2010, 12:43
A ty co? Wróżka czy prorok?
Po trailerze widać, że 3 to będzie zupełnie inna liga, pierwsze skojarzenie to Final Fantasy, a porównanie gry via WWW do legendarnej wręcz serii to ZDECYDOWANIE komplement...
migdao - 28-06-2010, 22:20
Czuję, że będzie tak jak mówię
|
|