My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Usunięcie prywatnych turniejów

Alurab - 04-07-2010, 21:43
Temat postu: Usunięcie prywatnych turniejów
Proponuję usunąć prywatne turnieje z s1 i s2. Zapobiegnie to setkom tematów "wbił mi się lv ponad limit". Po za tym nikt ich nie tworzy do niczego innego prócz blokady lv co jest zupełnie niepotrzebne
minek123 - 04-07-2010, 21:55

Alurab napisał/a:
Po za tym nikt ich nie tworzy do niczego innego prócz blokady lv co jest zupełnie niepotrzebne

I tu się nie zgodzę, może nie jest to potrzebne na low lvl,
ale np. co w przypadku 260 lvli którzy chcą walczyć, a jedyną szansą jest właśnie turniej?
Nie ma innego sposobu na uczciwą rywalizację w walce. Jedyną szansą jest właśnie pozostanie na 260 lvlu.
(nie licząc niewychodzenia z zamku, ale co z fabułą? inni nie mieliby za fajnie, mi to obojętnie, przeszedłem wszystko co możliwe, jednak demona trzykrotnie wzmocnionego nie da się pokonać z moim lvlem)
No chyba że powstanie ostatnia grupa turniejowa, lub manualna blokada lvla dla chętnych do walki w oficjalnych turniejach.

Alurab - 04-07-2010, 22:00

Jeśli masz 260lv to pewnie nie chodzisz po mapie. Żeby wbił się lv nie wystarczy zrobić kroku, ale wygrać walkę na mapie. Więc po rynku można by chodzić.

minek123 napisał/a:
No chyba że powstanie ostatnia grupa turniejowa, lub manualna blokada lvla dla chętnych do walki w oficjalnych turniejach.

Jak by miała działać ta blokada?

minek123 - 04-07-2010, 22:03

Alurab napisał/a:
Jeśli masz 260lv to pewnie nie chodzisz po mapie.

Chyba że przechodzę fabułę.

Alurab napisał/a:
Żeby wbił się lv nie wystarczy zrobić kroku, ale wygrać walkę na mapie. Więc po rynku można by chodzić.

Wiem o tym doskonale ;)

Alurab napisał/a:

minek123 napisał/a:

Jak by miała działać ta blokada?

Gracz sam decydowałby czy chce wbić lvl powyżej 260 jednocześnie skazując się praktycznie na brak jakichkolwiek walk.

Alurab - 04-07-2010, 22:07

Ewentualnie można by zwiększyć minimalny limit dołączania do prywatnych turnieji
Areen - 05-07-2010, 00:37

Prywatne turnieje to nic złego, więc nie ma co płakać. Lepszym rozwiązaniem byłoby to co powiedział minek - blokada levelowa nakładana przez gracza. Choć tu uważam, że gracz powinien się pilnować, a jasno określonych zasad dot. wbijania poziomu podczas turniejów nie ma - dlatego gracze się łapią.
Addict - 05-07-2010, 11:48

A nie można by zrobić tak aby po zakończeniu turnieju automatycznie wbijały się lewele z nabitego za ten czas expa

a uczestniczyć w turnieju można by raz na dwa dni(po zakonczeniu turnieju bylby pierwszy dzien)
No i nie można by uczestniczyć w więcej niż 1 turnieju w tym samym czasie

Alurab - 05-07-2010, 11:58

Addict napisał/a:
A nie można by zrobić tak aby po zakończeniu turnieju automatycznie wbijały się lewele z nabitego za ten czas expa

Tak podobno miało być

BANKIER007 - 27-07-2010, 22:45

Cytat:
No i nie można by uczestniczyć w więcej niż 1 turnieju w tym samym czasie
A co w tym złego ??

Ja średnio po 10 miesięcy siedzę na s2 w każdej kategorii począwszy od 140 lvl bo od tego momentu expienie i fabuła mnie znudziła .. I jedyne co trzyma mnie przy tej grze to udział w co miesięcznym turnieju. I dość sporo jest takich graczy ;)