|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Rozmowa - Najbardziej odpowiedzialny GM w grze
Elwing - 13-07-2010, 00:19 Temat postu: Najbardziej odpowiedzialny GM w grze Jaki jest najbardziej odpowiedzialny GM w MFO i dlaczego??
Frezus - 13-07-2010, 07:34
Zahir. Najlepszy gm; rozsądny i sprawiedliwy, można także z nim porozmawiać.
Alask - 13-07-2010, 07:54
Pan wróżka Fajny kolega, wiadomo o kogo chodzi.
Anakin S. - 13-07-2010, 08:17
Areen, ale nie wiem czemu, po prostu tak mi sie wydaje
raszkad - 13-07-2010, 16:51
[GM] ADIHC1 [GM] ADIHC1 [GM] ADIHC1 [GM] ADIHC1 [GM] ADIHC1
Jest spoxix
Sosna - 26-07-2010, 20:04
Kolejna ankieta w stylu: "Chciałbym się podlizać Panu GM'owi" ?
Jest już podobna na najfajnieszego, a przecież to to samo, bo fajny gm to taki, który odpowiedzialnie wypełnia swoje obowiązki.
Ja nie będę w tym czymś głosował, choćby dlatego, że nigdy przez ostatnie 3 lata nie miałem okazji żadnego poznać (poczuć na własnej skórze).
Divinity - 27-07-2010, 19:28
Sosna napisał/a: | Kolejna ankieta w stylu: "Chciałbym się podlizać Panu GM'owi" ? |
hm, mam calkiem inny nick w grze wiec moge sobie pisac
Dla mnie najbardziej odpowiedzialnym jest: [GM] ADIHC1 zawsze mi odpisywał gdy miałem jakieś pytanie, zgłaszałem nadwyżkę itp
BANKIER007 - 27-07-2010, 21:37
Cytat: | Dla mnie najbardziej odpowiedzialnym jest: [GM] ADIHC1 zawsze mi odpisywał gdy miałem jakieś pytanie, zgłaszałem nadwyżkę itp |
To że inny GM na Twoje każde nie koniecznie mądre pytanie nie odpisuje to nie znaczy że jest nie odpowiedzialny.
Dla mnie Vaan jest najlepszym GM chodź już z 3 bany dostałem od niego ale nie narzekam, natomiast zupełna porażką to GM Walkmen - Uważa się chyba za Twórce tej gry bo uważa że jego punkt widzenia jest najlepszy....
Bicek - 28-07-2010, 01:48
Popieram wypowiedz Bankiera walkman przyszedł i zrujnował grę banował od 1 poziomu do ostatniego . Najlepszym GM który nie zatruwa życia w mfo to VannDee oraz Rykus ogarnięci oraz da się z nimi pogadać .
SeBulba - 28-07-2010, 02:27
Miałem dość spory okres przerwy, ale odkąd pamiętam [GM] VaanDee, był postrzegany za wzorzec GM'a, dlatego też to na niego oddaję swój głos. Oby trzymał tak dalej
AnniHilaTioN - 28-07-2010, 09:39
VaanDee oczywiście
Divinity - 29-07-2010, 15:28
Cytat: | To że inny GM na Twoje każde nie koniecznie mądre pytanie nie odpisuje to nie znaczy że jest nie odpowiedzialny. |
Mam nadzieje ze nie jesteś taki zarozumiały w rzeczywistości, bo nie dobrze by z tobą było, kolego.
Druga sprawa: Czy ja powiedziałem ze reszta [GM] jest nie odpowiedzialna? Bo nie widziałem żebym tak napisał.
BANKIER007 - 04-08-2010, 22:22
Divinity napisał/a: | Mam nadzieje ze nie jesteś taki zarozumiały w rzeczywistości, bo nie dobrze by z tobą było, kolego. | 1 sprawa: A czy ma to znaczenie jaki ja jestem ?? Akurat w tym temacie mamy się WYPOWIADAC NA TEMAT GM'ÓW. Także ocenę moją mogłeś łaskawie pozostawić dla siebie
2 Divinity napisał/a: | Czy ja powiedziałem ze reszta [GM] jest nie odpowiedzialna? Bo nie widziałem żebym tak napisał. | 2 sprawa : Z wcześniejszej wypowiedzi wynikało dokładnie tak jakbyś oceniał GM na podstawie własnych kontaktów z nim.
Kolejny post z odpisywaniem odpuść bo chodź nie korzystam wiele z tego forum to wiem ze na takie rozmowy w tym dziale nie ma miejsca ;p
Shark - 05-08-2010, 10:55
Zahir, od zawsze.
STALKER - 05-08-2010, 11:22
Moim ulubionym gm jest GM mihul bo mnie nigdy nie zbanował
|
|