|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Zmiany w inteligencji
Easy Boy - 06-08-2010, 15:31 Temat postu: Zmiany w inteligencji Gdy znajdujemy się w zakładce inteligencja możemy zobaczyć taką informacje "Pamiętaj że jednego rodzaju mikstur możesz użyć tylko 4 razy".I tu jest problem myślę iż powinno to zostać zmienione i by było jak w każdej innej grze tego typu.Bo przecież wojownik którym sam gram powinien do leczenia się używać mikstur na które nie ma jakiś ograniczeń bo przecież wojownicy nie używają magii a przecież tracimy pkt. statystyk na rozdawanie ich na ilość many by używać gemów leczenia.Myślę że to by było bardziej uczciwe by każdy mógł używać tyle mikstur ile ma czy ile musi a nie tyle ile wykazuje ograniczenie.
Shado2025 - 06-08-2010, 15:38
po 1 jakby tak zrobić to by się walka prawie zawsze kończyła remisem ponieważ jest ograniczenie rund po 2 jak grasz wojownikiem to na co ci leczenie leczenie jest dla magów oni mają manę która im się kończy ty jako wojownik jej nie potrzebujesz i jesteś na +
Easy Boy - 06-08-2010, 15:44
Ta niekoniecznie dobrze mówisz nie każda walka kończyła by się remisem.Bo przecież każdy ma jakąś tam określoną ilość życia w zależności od statystyk ktoś ma więcej siły a ktoś obrony a magowie ileś tam gwiazdek w posiadanym przez siebie gemie nawet jakby 50 % walk zakończone było remisem to przecież nic się nie stanie jakby te ograniczenie było trochę większe.
Shado2025 - 06-08-2010, 15:47
to bez sensu kiedyś chyba tak było i zostało nałożone to ograniczenie
Easy Boy - 06-08-2010, 15:50
Kiedyś grałem bodajże 2008 roku ale nie przypominam sobie aby było ograniczenie a jeśli nawet było to nie było aż takie małe.
Shado2025 - 06-08-2010, 16:04
ja grałem nawet wcześniej i ograniczenie było
Easy Boy - 06-08-2010, 16:19
No dobra było ale np przegrywasz walkę z mniejszym lvl bo użyłeś 4 poty i więcej nie możesz czy to nie brzmi głupio ;/
~Fret~ - 06-08-2010, 16:44
Czyli wystarczy kupić 10000kkk mixów, ustawić że ma zawsze leczyć, i brawo! Mamy remis!
Boże... 1 na milion pomysłów jest wartościowych...
minek123 - 06-08-2010, 16:52
Easy Boy napisał/a: | Gdy znajdujemy się w zakładce inteligencja możemy zobaczyć taką informacje "Pamiętaj że jednego rodzaju mikstur możesz użyć tylko 4 razy".I tu jest problem myślę iż powinno to zostać zmienione i by było jak w każdej innej grze tego typu. |
I bardzo dobrze że się czymś różni. W walce liczy się taktyka, a nie ilość posiadanych mikstur. Każdy ma równe szanse. Nie zostanie to zmienione.
ADIHC1 - 06-08-2010, 19:28
Przypomnę tylko, że początkowo nie obowiązywały tego typu limity i często walki trwały tak długo, aż jednemu z graczy skończyły się mikstury. Oczywiście okazało się, że takie rozwiązanie nie ma większego sensu, niepotrzebnie obciąża serwer zbędnymi obliczeniami, a walki same w sobie były trudne do analizy. Także limity nie zostaną zmienione, będą obecne również w v3.
|
|