|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Zmiany W regulaminie...
lewan93 - 08-08-2010, 00:47 Temat postu: Zmiany W regulaminie... Wychodzę z propozycją zmiany w regulaminie, ponieważ ostatnio jest wiele nie jasnych sytuacji które Dla GM są jasne a dla graczy nie. Można by wprowadzić jakieś poprawki które będę jasne i nie będą karzące dla graczy jak są teraz. Bo teraz grasz zrobi mały błąd i już ma bana. Jeśli nie nastąpią zmiany w regulaminie to mfo będzie się powoli staczać...
Coni - 08-08-2010, 00:51
Ale co chcesz zmienić? To nie jest żadna propozycja, a że regulamin nie jest doskonały, każdy o tym wie.
lewan93 - 08-08-2010, 00:55
Ja już Mam Pewną Wizje Co by zmienić tylko czy któryś z GM i Adminów się na to zgodzi;/
Coni - 08-08-2010, 01:52
To o niej napisz, a dyskusja zapewne będzie toczyć się w tym dziale.
Areen - 08-08-2010, 01:59
Myślę, że wiadomo o co chodzi, ale wartałoby byś opisał ten problem bliżej.
SaKe - 08-08-2010, 11:30
Areen napisał/a: | wartałoby |
Que?
lewan93 napisał/a: | a już Mam Pewną Wizje Co by zmienić tylko czy któryś z GM i Adminów się na to zgodzi;/ |
Vist0 napisał/a: | To o niej napisz, a dyskusja zapewne będzie toczyć się w tym dziale. |
Wlasie.
Wiadomo, ze sa luki w regulaminie, jakby ktos ladnie dopisal kilka punktow to Tomi pewnie by sie zgodzil.
MichuL - 08-08-2010, 14:02 Temat postu: Re: Zmiany W regulaminie...
lewan93 napisał/a: | Bo teraz grasz zrobi mały błąd i już ma bana. |
zapewne nie zapoznałeś się z regulaminem i wykazem kar, ale ban jest:
1. drugą karą za proszenie kogoś o hasło
2. drugą karą za podawanie komuś kodu na mfy
3. za wchodzenie na czyjeś konto
4. za podszywanie się pod gm/admina
5. trzecią karą za obniżanie poziomu, przelewanie expa/ranku/złota
6. drugą karą za multi na konto główne oraz od razu na konta dodatkowe
7. drugą karą za celowe wykorzystywanie błędów w grze
8. trzecią karą za "Używanie czata bądź prezentacji do organizowania niedozwolonych praktyk w grze."
9. za handlowanie kontami
10. trzecią karą za obrażanie gm/admina, z tym, że tu czasami są wyjątki kiedy jest to pierwsza kara
11. drugą karą za szantażowanie/groźby/etc.
12. trzecią karą za "Rozpowszechnianie (w jakiejkolwiek formie) nieprawdziwych informacji nt. bonusów w grze, ukrytych błędach czy innych korzyściach"
jak widać owszem, trochę tego jest, jednakże albo są to któreś kary z kolei za to samo, albo kary za dosyć poważne łamanie regulaminu więc nie wiem co ty tu chcesz zmniejszać
lewan93 - 08-08-2010, 14:24
Znam go na pamięć
Ale mimo wszystko są nadal nie jasności np. co do oddawania ranka i tak zwanych "przelewów" to tylko Nie liczne problemy
Można By usiądź i porozmawiać nad zmianą regulaminu.. Bo w każdej grze, sporcie są jakieś zmiany(oczywiście co jakiś czas) i czemu by nie mogły i tu nastąpić
Coni - 08-08-2010, 14:34
Powiem Ci 2 raz, każdy o tym wie. Podaj jakieś konkretne rozwiązania, bo to, że trzeba "coś" zmienić to oczywiste.
ADIHC1 - 08-08-2010, 17:59
I gdzie te propozycje zmian w regulaminie?
Cortez - 08-08-2010, 18:18
Jestem jak najbardziej za ... że też sam na to nie wpadłem ...
ADIHC1 napisał/a: | I gdzie te propozycje zmian w regulaminie? |
... wiesz, musisz czytać między wierszami
mnietuniema - 08-08-2010, 19:43
lewan93 napisał/a: | Ja już Mam Pewną Wizje Co by zmienić tylko czy któryś z GM i Adminów się na to zgodzi;/ |
A co ma się zgadzać?! - s3 już istnieje...
lewan93 - 08-08-2010, 21:29
Co mam Rozumieć mnietuniema przez te słowa?:D
Tylko Wiecie skoro to mają być zmiany czy tak w czasie pracy nad zmianami lepiej żeby gracze nie widzieli tego Póki co:D:) Tak Moje Zdanie
Cortez tak odbiegając od Tematu jaka Dzielnica ?:D
dilerek - 08-08-2010, 21:38
... ze tez ja nigdy nie dostałem bana ; ] gracie nieuczciwie to szykujcie sie na konsekwencje ;/najlepiej jakby wogole nie bylo regulaminu i panowala samowolka to byscie sie przez chwile nacieszyli oszustwami;];]
zlitujcie sie bo powstanie sekta w stylu JGM na 100% ; ]
lewan93 - 08-08-2010, 21:49
Nie o to chodzi :)Nie Rozumiesz problemy nie zawieraj głosu proszę
|
|