|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - problem z działaniem forum
Nabin - 13-08-2010, 00:36 Temat postu: problem z działaniem forum Witam. Podczas aktualizacji profilu (a nie raz po wysyłaniu posta/tematu) po jakimś czasie wyświetla się mi pusta strona.
ss: http://img194.imageshack....05/47993742.png
Czyściłem całą pamięć przeglądarki, reinstalowałem Firefoxa, 2 razy instalowałem Windowsa (na XP i 7), wyłączałem/usuwałem dodatki z przeglądarki i dalej nie mogę zapisać profilu.
Na pewno nie wina Internetu, bo działa szybko że nawet nie widzę ładowania stron.
Problem występuje już dłuższy czas. Prosiłbym o pomoc chociaż nie jestem pewien czy cokolwiek może pomóc.
Dodam, że aby wysłać ten temat musiałem zrobić to przez Google Chrome bo też nie mogłem wysłać tematu i że inne strony na forum działają świetnie. o.O
ADIHC1 - 13-08-2010, 01:46
Za każdym razem tak Ci się dzieje czy tylko od czasu do czasu?
Nabin - 13-08-2010, 01:52
Profilu nie mogę aktywować może z tydzień, a z postami to nie raz.
Ten temat musiałem z Chrome wysłać bo nie dało rady z Firefoxa, a teraz na przykład tego posta wysłałem bez problemu.
ADIHC1 - 13-08-2010, 02:06
Wszystkie inne strony (czyt. poza tym forum) działają Ci prawidłowo?
Zakładam, że gdyby problem leżał po stronie forum/serwera to dotknąłby więcej osób. Czy ktoś ma podobny problem?
Nabin - 13-08-2010, 02:14
Tak, działają jak należy, mam problem tylko podczas aktualizacji profilu na tym forum/nie raz podczas wysyłania postów, tematów.
ADIHC1 - 13-08-2010, 02:23
Przemo czasem świruje, także zapisałem na nowo ustawienia Twojego profilu i przeczyściłem pamięć podręczną stylów. Jeśli błąd dalej będzie występował to tylko Tomi będzie w stanie pomóc.
Nabin - 13-08-2010, 03:11
Jeszcze wyczyściłem całą pamięć przeglądarki ale nadal nie mogę go zapisać.
Ech, nie wiem czemu ten Firefox tak dziwnie działa.
Ogólnie forum działa bardzo szybko, a kiedy próbuję zapisać profil już zaczyna lagować i stop.
ADIHC1 - 13-08-2010, 18:02
Mogę jeszcze sprawdzić Twoje konto u siebie i wykluczyć to, że błąd leży po Twojej stronie. Potem będziesz musiał skorzystać z opcji przypominania hasła.
Nabin - 13-08-2010, 18:14
Dobra to sprawdź u siebie.
ADIHC1 - 13-08-2010, 18:26
Bez problemu udało mi się zapisać profil, także błąd leży gdzieś indziej.
Podeślij mi na PW logi ze skanowania w HiJackThis.
|
|