|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Arena?
asus101 - 14-08-2010, 08:56 Temat postu: Arena? Witam pomyślałem że można by dodać do MFO np w v3 takie coś że w jakimś mieście są areny w której ja sie przejdzie cała z potworami ale mocnymi to można dostać na swoją profesję jakis mocny item. Np arena na 5 lvl..Na 50...i na 150... pare aren z potworami a nagroda jak sie za jednym razem cała przejdzie pokolei jakis item. na ten lvl mocny
minek123 - 14-08-2010, 09:21
asus101 napisał/a: | Witam pomyślałem że można by dodać do MFO np w v3 takie coś że w jakimś mieście są areny w której ja sie przejdzie cała z potworami ale mocnymi to można dostać na swoją profesję jakis mocny item. Np arena na 5 lvl..Na 50...i na 150... pare aren z potworami a nagroda jak sie za jednym razem cała przejdzie pokolei jakis item. na ten lvl mocny |
W większości miast jest arena, można walczyć na niej z potworami.
Jedak za takie walki nie będziemy otrzymywać nagród i nie zmieni się to.
asus101 - 14-08-2010, 09:49
minek123 napisał/a: | W większości miast jest arena, można walczyć na niej z potworami.
Jedak za takie walki nie będziemy otrzymywać nagród i nie zmieni się to. |
Wiem że są areny... Ale mi chodzi o jakieś takie areny gdzie spotkamy potwory których nie ma tak o na expie tylko na tej arenie i to taka arena specjalna... Według mnie to dobry pomysł. Moze w karczmie jakiegos NPC co arene obsługuje?
minek123 - 14-08-2010, 09:57
asus101 napisał/a: |
Wiem że są areny... Ale mi chodzi o jakieś takie areny gdzie spotkamy potwory których nie ma tak o na expie tylko na tej arenie i to taka arena specjalna... Według mnie to dobry pomysł. Moze w karczmie jakiegos NPC co arene obsługuje? |
Takie zmiany nie są planowane w obecnej wersji gry,
Dojdź do miast Folhord będziesz miał "specjalną arenę"
|
|