My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Złączenie światów

ORTIZ - 29-08-2010, 17:35
Temat postu: Złączenie światów
Witam

To co się dzieje z tą grą to skandal praktycznie niema z kim walczyć jeszcze jakoś to wygląda na mniejszych poziomach tak do 30 pózniej jest dramat. Jeżeli dalej tak będzie to ta gra podupadnie jak już nie podupadła i aby to zmienić najlepszym rozwiązaniem było by aby połączyć wszystkie trzy światy. I stworzyć jeden konkretny świat wówczas gra stanie się dużo atrakcyjniejsza inaczej będzie chała.

Zróbcie coś z tą grą bo zamiast się rozwijać to jedynie cofacie się do tyły.

Bicek - 29-08-2010, 18:06

Wiesz co to by było stary nie da rady zrobić takiej rzeczy chyba by już nikt nie grał w ta grę . Po 1 na 3 św nie jest moderowany więc jak połączy sie tak w 1 św , i będzie na dodatek moderowany a taki 300 lv ma 34252 multikont i zostanie zbanowany . Trzeba czekać na v3 nie ma innego wyjścia .
valdea - 29-08-2010, 18:18

albo dać czas na dostosowanie się do nowego regulaminu tylko moje propozycje:
- bez limitu cen na targu
- można posiadać max 2 multikonta w grze(oprócz konta głównego)
- dozwolone przekazywanie: expa, golda, ranga

to bym się zgadzam w 100%

Anakin S. - 29-08-2010, 20:45

ORTIZ napisał/a:
Witam

To co się dzieje z tą grą to skandal praktycznie niema z kim walczyć jeszcze jakoś to wygląda na mniejszych poziomach tak do 30 pózniej jest dramat. Jeżeli dalej tak będzie to ta gra podupadnie jak już nie podupadła i aby to zmienić najlepszym rozwiązaniem było by aby połączyć wszystkie trzy światy. I stworzyć jeden konkretny świat wówczas gra stanie się dużo atrakcyjniejsza inaczej będzie chała.

Zróbcie coś z tą grą bo zamiast się rozwijać to jedynie cofacie się do tyły.

Nic nie bedzie zmieniane w tej grze, trza czekać na v3, a w ta wg mnie ludzie powinni przestać grać bo mmo MUSI sie rozwijać. (chyba że jest doskonałe, a nie jest)

valdea napisał/a:
albo dać czas na dostosowanie się do nowego regulaminu tylko moje propozycje:
- bez limitu cen na targu
- można posiadać max 2 multikonta w grze(oprócz konta głównego)
- dozwolone przekazywanie: expa, golda, ranga

to bym się zgadzam w 100%

Świetny pomysł!Do tego jeszcze niech będą kody na nieśmiertelność i złoto to wtedy będzie wspaniale! I oczywiście zwolnić GMów, którzy tylko przeszkadzają w grze!

Nabin - 29-08-2010, 21:59

Hahahahahahahhahahahahahahahaha.

Tyle na ten temat. Warto było. :-)

@Up: zapomniałeś o niewidzialności-,-

SaKe - 30-08-2010, 10:40

Co do tematu, warto wspomniec tez o tym, ze jest to technicznie niemozliwe (inne bazy danych chyba jesli dobrze pamietam).
STALKER - 30-08-2010, 12:17

Wedluk mnie gupi pomys
Jurassa - 30-08-2010, 13:23

Graczy jest o ok. 30% mniej, ale co poradzić.

Jest tak głównie dlatego, że obecna wersja nie jest już reklamowana.
Będzie v3, będzie reklamowane, będzie z kim walczyć ;)

valdea - 01-09-2010, 11:36

nabin a ciebie stara nie dorobiła ;)
Areen - 01-09-2010, 13:50

valdea, nie obrażamy tutaj innych. Myślę, że po wszystkich komentarzach los tego wątku jest tylko jeden. ;)
Anonymous - 01-09-2010, 13:55

Technicznie niemożliwe. Admin ma ciekawsze rzeczy do roboty. Koniec MFO2 jest bliski i nic w nim na 99% nie będzie robione.