My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - walka z orkiem

Marek909 - 30-08-2010, 07:20
Temat postu: walka z orkiem
otóż po pokonaniu serafina pomyślałem hmm mam1400 hp i serafin dośc mało mi zabierał pojde zabic orka.niestety ork bierze mnie na kryta i problem pojawia sie taki ze jak wszedlem na polane tak nie moge wyjsc dopoki albo nie zabije orka albo nie odejde.uwazam to za blad w grze bo niby czemu mam tracic walke z orkiem bo ktos nie pomyslal zeby sie zaczynala 2 pola od wyjscia z polany.To powazne niedociagniecie.nie zamierzam tracic cennego ekwipunku i expa z walki prosze o przeniesienie mnie do miasta i usuniecie bledu
Levusek - 30-08-2010, 07:41

Wiesz co to ortografia i interpunkcja?
Marek909 napisał/a:
dopoki albo nie zabije orka albo nie odejde
Marek909 napisał/a:
uwazam to za blad w grze

Albo klikasz "Walcz", albo "Odejdź". Jeśli klikasz "walcz" i przegrywasz, masz 1HP, wtedy najlepszym rozwiązaniem jest naciśnięcie "Wylecz Postać", a zaraz potem "Odejdź", wtedy wychodząc z lasu masz pełne HP.

Marek909 napisał/a:
bo niby czemu mam tracic walke z orkiem

O co chodzi? :|

Marek909 napisał/a:
To powazne niedociagniecie.nie zamierzam tracic cennego ekwipunku i expa z walki prosze o przeniesienie mnie do miasta i usuniecie bledu

Jak potrafisz pisać poprawnie opisz, jak według Ciebie wygląda ten błąd, bo ja żadnego problemu się nie dopatrzyłem.

bartoloni - 30-08-2010, 08:36

zawsze tak było i nikomu to nie przeszkadza ;p masz możliwośc tak jak napisał Levusek
Levusek napisał/a:

Albo klikasz "Walcz", albo "Odejdź". Jeśli klikasz "walcz" i przegrywasz, masz 1HP, wtedy najlepszym rozwiązaniem jest naciśnięcie "Wylecz Postać", a zaraz potem "Odejdź", wtedy wychodząc z lasu masz pełne HP.

a jak cię bierze na krytyka to nabij jeszcze level bądź 2 i rozdziel staty tak aby z nim wygrać ;)

YaKuZa_ShItEr - 31-08-2010, 21:26

xxxxxx przepraszam patrze na coś
Alurab - 31-08-2010, 22:29

Jak klikniesz odejdź, to nic się nie dzieje. Możesz później wrócić i walczyć.