|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Algorytmy oraz system statystyk w nowym MFO
Wariat - 30-08-2010, 22:02 Temat postu: Algorytmy oraz system statystyk w nowym MFO Witam starych wyjadaczy.
Dobiegła mnie wiadomość o rychłym wejściu nowego MFO. I teraz pytanie, czy algorytmy walk i system statystyk pozostanie bez zmian ??
Z góry przepraszam jeśli zły dział/jest już wątek, ale na prawdę nie mam czasu.\
Pozdrawiam
minek123 - 30-08-2010, 22:12
Wariat napisał/a: | Dobiegła mnie wiadomość o rychłym wejściu nowego MFO. |
Skąd masz niby takie informacje?
Wariat napisał/a: | czy algorytmy walk i system statystyk pozostanie bez zmian ?? |
Myślę że za szybko na takie pytania, wyjdzie gra będzie co sprawdzać
Ale jakieś nowości na bank będą, może i w statystykach (bądź w ich naliczaniu).
Tomi - 31-08-2010, 02:18
Może podzielisz się z nami informacją, kiedy by miało to MF3 wyjść bo sam jestem ciekawy?
Dowiemy się wtedy, ile czasu oznacza "rychłe" nadejście
Jeśli nie zdarzy się jakaś katastrofa to zamknięta beta powinna być jeszcze w tym roku
Wariat - 31-08-2010, 06:30
Ta odpowiedź znaczy więcej niż słowa poza tym, że nie odpowiada na moje pytanie, ale to już szczegół
Pozdrawiam
SaKe - 31-08-2010, 08:56
Ja takze jestem ciekawy nowego algorytmu. Fajnie by bylo Tomi, gdybys powiedzial, czy zostanie zmieniony czy zostanie aktualny
Z tego co ja sie orientuje (ta, Ci informatorzy iks_de) to beda napewno jakies dodatki.
minek123 - 31-08-2010, 17:15
Już i tak za dużo się dowiedzieliście. Czekajcie cierpliwie .
ADIHC1 - 31-08-2010, 19:42
Tomi napisał/a: | Może podzielisz się z nami informacją, kiedy by miało to MF3 wyjść bo sam jestem ciekawy? |
W niedzielę ; >
Sprzedam zaproszenia do zamkniętej bety MFO3. Liczba miejsc ograniczona!
|
|