|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Wielki powrót
Cery - 02-09-2010, 20:59 Temat postu: Wielki powrót Otóż droga administracjo mam pomysł wprowadzenia , a raczej przypomnienia bądź pokazania graczom którzy jeszcze nie grali w old-mfo jak wspaniała jest to również wersja mfo. I mój pomysł polega na tym aby wprowadzić w tygodniu parę godzin old-mfo. Może nie jest to rewelacyjny pomysł ale mam nadzieje że warty rozpatrzenia
SaKe - 02-09-2010, 21:15
Byly podobne pomysly, nie przeszly. Old juz nie ma racji bytu, zostalo kilku zapalancow i tyle^^
Brock - 12-09-2010, 10:31
Hehe i kto by chciał grać w olda jak tam źle się gra i ruchy się tracą 2x więcej o ile się nie myle . Ale ja mógł bym pograć od czasu do czasu jak by była możliwojść
Shark - 24-09-2010, 13:52
MFO2 powoli podupada, MFO3 jest już w planach, a Ty chcesz, żeby gracze grali w olda? No proszę Cię... Old jest do dupy, grają w niego gracze, którzy tęsknią za klimatem, który wtedy był, nie za samymi możliwościami technicznymi itp. A klimatu już się nie przywróci, horda napów nawiedziła mf'a tak jak nawiedza każdą popularną grę.
Catwoman - 24-09-2010, 14:21
Kiedyś był wprowadzony na chwilę mf old podajże na tydzień jak się nie mylę.
Jak dla Mnie to ani nie zaszkodzi ani nie pomoże
polko14 - 24-09-2010, 14:35
teraz przecież też w każdym momencie każdy może się zarejestrować na oldzie i nikt mu nic nie zrobi więc niewiem poco ten temat
Zevael - 27-11-2010, 11:59
Jak ostatnim razem było wprowadzone old, gracze pograli w to tydzień i się znudziło. Tym razem też pewnie by tak było ;>
Phantom - 27-11-2010, 15:46
Po pierwsze nie odświeża się starych tematów. Po drugie czy macie pojęcie co piszecie, czy piszecie aby coś napisać?
Cery napisał/a: | I mój pomysł polega na tym aby wprowadzić w tygodniu parę godzin old-mfo. Może nie jest to rewelacyjny pomysł ale mam nadzieje że warty rozpatrzenia |
Warte rozpatrzenia jest coś co jest zrozumiałe, powinieneś zadbać o to aby twoja propozycja była napisana rzeczowo i zrozumiale. Ja nie mam pojęcia co rozumiesz przez "wprowadzenie w tygodniu paru godzin old mfo". Old mfo jest dostępne od dawna pod adresem: http://old.my-fantasy.net/start/ nie ma limitu godzin, serwer działa 24/h.
Brock napisał/a: | Hehe i kto by chciał grać w olda jak tam źle się gra i ruchy się tracą 2x więcej o ile się nie myle . |
I to, że przeprawa przez różnego rodzaju tereny kosztuje więcej pkt. ruchu jest powodem by omijać tą grę z daleka?
W dzisiejszych czasach jest dużo więcej możliwości, które można wykorzystać w grach przeglądarkowych. Old mfo było pisane 5 lat temu i tych rozwiązań technicznych było znacznie mniej. Ja osobiście uważam, że old mfo jest już na tyle starą grą (a przecież jest to tylko gra w którą gramy za pomocą przeglądarki), że nie ma już zainteresowania w okół niej... MF2 to jakby lepsza, poprawiona wersja MF1, lepszy silnik mapy, więcej ciekawszych rozwiązań w niej zastosowano.
Cytat: | Jak ostatnim razem było wprowadzone old, gracze pograli w to tydzień i się znudziło. Tym razem też pewnie by tak było ;> |
Kolega wyżej przecież napisał "teraz przecież też w każdym momencie każdy może się zarejestrować na oldzie", więc nie rozumiem co wnosisz do tematu tym postem. Wtrącacie swoje 3gorsze do wątku na temat o którym nie macie pojęcia... część z Was nawet nie wiedziała, że old mf jest cały czas dostępne dla graczy.
To tyle
ADIHC1 - 27-11-2010, 18:59
Nie ma co liczyć na jakąkolwiek promocję wersji Old.
|
|