|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Do Adminów
sinek_org - 16-09-2010, 22:02 Temat postu: Do Adminów Chciałbym tylko spytać któregoś z adminów bądź GM'ów (nie wiem czy to to samo) o udzielenie mi informacji na temat uzyskania adresu e-maila pewnego gracza, a właściwie mojego starego konta.
Może to zabrzmieć głupio, ale gdy grałem moim kontem (SiNeK, świat 1) w szkolnej bibliotece kolega zauważył jak wpisywałem hasło i je zapamiętał... chciałem je zmienić no i wtedy najwyraźniej przekręciłem jakiś znak. Gdy chciałem się już zalogować w domu wyskoczyło mi, że hasło się nie zgadza. Nie pamiętam kiedy to dokładnie było, ale wiem, że jakieś rok temu. Pomyślałem sobie wtedy, że to nawet dobrze, bo skończę z nałogiem . Lecz teraz zagrałbym z powrotem i dlatego zwracam się do Was Szanowni Adminowie o podaniu mi chociażby e-maila żebym mógł użyć opcji "przypomnij hasło", ponieważ wiem, że samego hasła nigdy byście nie podali.
Piszę na forum, ponieważ wielokrotnie pisałem ze swojego nowego konta (SiNeK_OrG) do GM'ów a Ci mi tylko mówili, że mam multi, albo w ogóle się nie odzywali. Rozumiem Was w tej kwestii, ponieważ wyobrażam sobie ogrom wiadomości na Waszych kontach w grze. Zgodziłbym się nawet na usunięcia mojego nowego konta jeśli odzyskałbym tamto. Jeżeli nie jestem jeszcze wystarczająco wiarygodny to mogę nawet podać informację na temat tamtego konta, które mogę znać tylko ja, czyli właściciel.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
bartoloni - 16-09-2010, 22:47
a który miałes tam lev ?
zobaczymy co na to GM ale trochę to zbyt dziwne ...
sinek_org - 16-09-2010, 23:17
No nie robiłbym szumu o jakieś niskie levele, moja postać ma 122lv...
Areen - 16-09-2010, 23:44
E-maila nie pamiętasz? Dziwne... Nawet jeśli zmienił maila to nie mamy gwarancji, że on Ci ukradł to konto bo prawdopodobnie żadnych śladów po twoich logowaniach nie ma. Tak więc raczej nici z odzyskania konta.
sinek_org - 16-09-2010, 23:56
Tyle, że mi nie ukradziono konta tylko przekręciłem hasło i zapomniałem maila. Podać maila chyba możecie, bo hasła wiem, że nie podacie?
[ Dodano: 16-09-2010, 23:57 ]
Jak macie także możliwość sprawdzenia IP to sprawdźcie gdzie było najczęściej używane, ponieważ z tego co pamiętam logowałem się w różnych miejscach, ale najczęściej w domu.
ADIHC1 - 17-09-2010, 00:54
Niestety, adresu e-mail też podać nie możemy.
polko14 - 17-09-2010, 07:26
sinek_org napisał/a: | Nie pamiętam kiedy to dokładnie było, ale wiem, że jakieś rok temu |
Po co piszesz jeśli to było rok temu to jeśli nikt na nie niewchodził to już dawno zostalo usunięte
sinek_org - 17-09-2010, 10:28
Nie możecie w sensie nie macie dostępu czy nie wierzycie, że to moje konto?
michol11 - 17-09-2010, 15:49
Nie mogą, nie mają żadnych dowodów, że akurat to ty jesteś właścicielem konta, wiele osób chciałoby dostać maila jakiegos high lvl, przypomnienie hasla sms itd... I po sprawie więc raczej to byłoby bez sensowne. Na odzyskanie konta raczej nie masz co liczyc.
Areen - 17-09-2010, 17:42
sinek_org napisał/a: | Nie możecie w sensie nie macie dostępu czy nie wierzycie, że to moje konto? |
Nie można podać maila z prostego względu - może być zmyślony, a ty w tym wypadku sobie go zajmiesz, zmienisz hasło i masz konto. Po za tym, są to poufne dane.
ADIHC1 - 17-09-2010, 17:50
Konto można przejąc jeszcze na parę innych sposobów. W każdym razie nie licz na pomoc.
|
|