|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Odzyskanie konta (do GM'ów)
sinek_org - 17-09-2010, 22:03 Temat postu: Odzyskanie konta (do GM'ów) Jak można inaczej odzyskać konto niż przez przypomnienie hasła przez maila?
Napisałem już jeden temat, ale otrzymałem informacje, że nie mogę otrzymać informacji w postaci adresu maila, na moje własne konto, ponieważ jest to poufne.. Mianowicie chodzi o konto SiNeK (świat 1). Próbowałem spytać się GM'ów czy mogliby podać adres mailowy na moje konto, ale...
Cytat: | Nie można podać maila z prostego względu - może być zmyślony, a ty w tym wypadku sobie go zajmiesz, zmienisz hasło i masz konto. Po za tym, są to poufne dane. |
Jest to wypowiedź [GM] Areen'a.
Dostałem więc taką informację(od ADIHC1 "Junior Admin, Game Master"):
Cytat: | Konto można przejąc jeszcze na parę innych sposobów. W każdym razie nie licz na pomoc. |
A więc proszę o odpowiedz w jaki inny sposób..
PS: mogę podać także informację na temat konta SiNeK, które mogę wiedzieć tylko ja (właściciel), jeśli nie macie pewności..
Jurassa - 17-09-2010, 23:42
Tak to jest, gdy podaje się byle jaki adres e-mail, było już wieluuuuu takich jak ty. Teraz musisz sobie radzić sam. Masz nauczkę na przyszłość
Areen - 18-09-2010, 00:52
Cytat: | PS: mogę podać także informację na temat konta SiNeK, które mogę wiedzieć tylko ja (właściciel), jeśli nie macie pewności.. |
W takim razie pytaj Gm'ów z s1. Sprawdzą Cię.
ADIHC1 - 18-09-2010, 01:08
sinek_org napisał/a: | A więc proszę o odpowiedz w jaki inny sposób.. |
Może od razu instrukcję powinienem napisać?
sinek_org - 18-09-2010, 11:02
Chociażby link do działu pomocy, gdzie to jest.. chyba jesteście od pomagania... A tak propos zwracam się z pytaniem do wszystkich GM'ów, głównie z świata 1, a na razie wypowiedziało się dwóch..
PS: nie liczę, na to żeby wszyscy się wypowiedzieli, ale chociażby ten, który mi pomoże ;/
ADIHC1 - 18-09-2010, 19:10
sinek_org napisał/a: | chyba jesteście od pomagania... |
http://w1.my-fantasy.net/regulamin.php?p=kodeksgm
Cytat: | VI. Obowiązki GM
(...)
6. GM może, ale nie ma obowiązku pomocy w sprawie utraty konta spowodowanej:
a) Udostępnieniem przez Gracza danych dostępowych do konta bądź e-maila osobom trzecim;
b) Niestosowaniem się do ogólnych zasad bezpieczeństwa w sieci;
c) Wpisaniem przez Gracza do profilu nieprawidłowego adresu e-mail, bądź jego zapomnienie.
Tego typu zgłoszenia będą rozpatrywane jedynie w miarę możliwości czasowych GM'a. |
Zamykam, bo z tego co wiem Crypton się Tobą zajął.
|
|