My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Medale

lubieprzegrywac - 03-12-2010, 13:16
Temat postu: Medale
Co wy na to aby Zrobić medale na 3 swiecie lub na wszystkich medal za ilość przegranych z graczami Jest to bardzo fajne dlatego ze gracze którzy sobie nie radza nie robia co chwile kont lub po jednej przegranej nie nudzie im sie gra niekturzy mieli kiedys frajde za to ze dostali medal za ilosc przegranych z graczami .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przepraszam za Błędy ortograficzne.

ale tylko medal za Ilość PRzegranych tak jak kiedyś chyba ze Medatorzy zgodzą sie zrobic takze i medal za ilość przegranych w ciągu 24 godzin.

Night Crawler - 03-12-2010, 14:23

W grze dążymy do bycia jak najlepszym a nie jak najgorszym.
Nie ma sensu wracać do medali za noobstwo.

lubieprzegrywac - 03-12-2010, 14:27

Ale nie chodzi o to kiedys juz tak bylo i bylo fajnie przynajmniej bylo cos z tej gry dla wszystkich a nie tylko dla geniuszy !!

:569:

Pitazboras - 03-12-2010, 14:58

Kiedyś już tak było i nie bez powodu zostało usunięte - wymień mi chociaż jedną poważną grę, w której gracze są nagradzani za słabą grę.
lubieprzegrywac - 03-12-2010, 15:25

Poprostu piszesz tak bo nie wiesz jak to jest ciągle przegrywac i wgl kiedys to bylo super i tyle !!!
Pitazboras - 03-12-2010, 15:33

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie - znasz jakąś poważną grę, w której jest podobny system? Nie widzę powodu, żeby coś takiego tu wprowadzać. Niepowodzenia moją nas motywować do cięższej pracy - w tym wypadku do stworzenia lepszej postaci. To dokładnie tak jak w życiu - jak oblewasz sprawdzian, to nie dostajesz w nagrodę lizaka, tylko przykładasz się bardziej do nauki, żeby następnym razem zdać. Rozdawanie nagród za niepowodzenia demotywuje do starania się o sukces.
minek123 - 03-12-2010, 15:34

"Negatywne" medale nie powrócą.