My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Prośba o unbana

OdyS - 24-12-2010, 17:24
Temat postu: Prośba o unbana
Witam. Już kilka miesięcy temu otrzymałem bana na IP na s1. Piszę teraz od kolegi. Czy mógłbym zostać odbanowany ? Moje IP to: 95.160.63.60
musaraj - 24-12-2010, 17:34

A czemu otrzymałeś bana?
PoneXis - 25-12-2010, 11:32

Jeśli dostałeś bana musiałeś na to zasłużyć. W tym wypadku możesz pisać tylko do GM który nałożył karę. Admin jest zbyt zajęty na takie drobnostki.
musaraj - 25-12-2010, 13:18

Sekunda, otrzymałeś na grę bana, więc zastanwiam się czemu piszesz
Cytat:
Piszę teraz od kolegi
.Po drugie, istnieje coś takiego jak zażalenie - zastanawiam się, czemu wcześniej nie wykorzystałeś.po pół roku szans nie ma.Więc ponawiam pytanie - Czemu otrzymałeś bana? Niejasne przeczucie mówi mi, że wiesz czemu, wiesz że to co zrobiłeś zasługuje na większego bana, a prosisz nie wiadomo po co.Jak nie odpowiesz na powyższe pytanie, moja wersja będzie najprawdopodobniejsza.

P.S.Nie podałeś nawet nicka.Podaj, spojrzę.

Levusek - 25-12-2010, 13:42

OdyS napisał/a:
Już kilka miesięcy temu otrzymałem bana na IP na s1.

Teraz ci się przypomniało :rolf:
musaraj napisał/a:
Niejasne przeczucie mówi mi, że wiesz czemu, wiesz że to co zrobiłeś zasługuje na większego bana

O co kaman? x DDDDD
musaraj napisał/a:
najprawdopodobniejsza.

Nie łatwiej napisać "najbardziej prawdopodobna"? (tak jest bardziej czytelnie)

Skoro dostałeś bana na IP, musiało to być spore przewinienie, choć nie widzę w wykazie kar, za co dokładnie może być blokada na IP. (wielokrotne robienie multi?)

W każdym razie obawiam się, że nie dostaniesz rozgrzeszenia, [GM] nie wybacza :twisted:

musaraj - 25-12-2010, 14:02

Levusek napisał/a:
musaraj napisał/a:
Niejasne przeczucie mówi mi, że wiesz czemu, wiesz że to co zrobiłeś zasługuje na większego bana

O co kaman? x DDDDD

Zgubiłem się przy pisaniu xD

Chodziło mi oto, ze on wie za co, lecz nie chce się przyznać, że dostał takiego wielkiego bana.Spójrz na to, że nie chce on pokazać nicka, ani za co dostał.

Areen - 25-12-2010, 14:40

GM po IP sprawdzi za co był ban, bo przy banach na IP to prosta sprawa.
ADIHC1 - 26-12-2010, 01:35

OdyS napisał/a:
Wysłany: 24-12-2010

Mapy anulował bana parę dni wcześniej ze względu na przedawnienie. Gdybyś sprawdził czy możesz się zalogować, nie musiałbyś pisać tego tematu.