|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Punkty MF
malvina - 05-01-2011, 20:28 Temat postu: Punkty MF Ostatnio dużo o tym myślałem, więc postanowiłem napisać to na forum i zobaczyć jak ocenią ten pomysł inni gracze.
Co powiedzielibyście na możliwośc przesyłania sobie punktów MF?
Bicek - 05-01-2011, 20:32
Wątpię żeby taki pomysł wypalił , nie przejdzie raczej .
Night Crawler - 05-01-2011, 21:03
Oczywiście, że nie, nie ma nawet o czym dyskutować. Propozycje związane z przesyłaniem punktów MF jeśli nie sa na czarnej liscie tematów to napewno są niemile widziane.
ADIHC1 - 05-01-2011, 21:14
malvina napisał/a: | Co powiedzielibyście na możliwośc przesyłania sobie punktów MF? |
Proponowałem kiedyś tego typu rozwiązanie w kontekście ochrony przed naciąganiem na płatności Premium SMS.
ADIHC1 napisał/a: | 2) Dość kontrowersyjnie, ale... nowa opcja: Przekaż pkt MF. Przekaz można by cofnąć w ograniczonym czasie, jednak wiązałoby się to z odzyskaniem jedynie połowy pkt (druga połowa pkt zostawałaby u drugiego gracza - ochrona przed nieuczciwymi "usługobiorcami"). |
Tomi napisał/a: | To poniekąd legalizacja handlu MF'ami..... kontrowersyjne i to bardzo... aż nie chce mi się myśleć jakie nowe wynaturzenia by to spowodowało. |
Dodatkowo musiałoby się to wiązać z legalizacją przelewania czegokolwiek pomiędzy postaciami. W przeciwnym wypadku operatorzy gry mieliby ułatwioną "pracę", przez co opcja przekazywania pkt MF nie przyjęłaby się.
Nie ma szans na "legalizację" tego typu handlu.
|
|